torstai 24. lokakuuta 2013

Rosso Papavero

24103


24102


24101

Tässäpä taas yksi ihana Kikon tekstuuri, näihin en kyllästy varmaan koskaan.. :) Kun aloitin lakkaamaan tällä, suunnittelin kirjoittavani tänne jotain tämän tapaista: ''Ei tule ihan heti mieleen mitään niin helppoa tapaa saada näyttäviä kynsiä kuin hyvälaatuinen kimalteleva tekstuuri.'' Olen vieläkin samaa mieltä, mutta lakkaus ei sujunutkaan kovin hienosti, kun jostain syystä laitoin aivan liian paksuja kerroksia ja tekstuuri jäi melkeinpä muodostumatta.. Veikkaan että Kikon paksuun sutiin tottumattomuus oli syynä tässä, oman tyhmyyden lisäksi :D Parin tunnin päästä tulin siihen tulokseen että onhan ne kynnet lakattava uudelleen paremmin, ja tällä kertaa tulos oli se mitä Kikon tekstuurilta odotinkin :) Niin nopeaa ja helppoa!

CND Stickey
Kiko - 640 (2 coats)

En tiedä oletteko huomanneet, mutta olen nyt vähän enemmän pyrkinyt kiinnittämään huomiota kuviin. Kuvien ottaminen ja muokkaus ei tosiaankaan ole minulla hallinnassa(vielä), ja sain näitäkin yksivärisiä kynsiä varten ottaa 70 kuvaa eri asetuksilla.. Olen yrittänyt opetella noiden asetuksien käyttöä jo ties kuin kauan(tosin välillä vaan luovutan ja kuvaan miten sattuu) ja yrittänyt lukeakin niistä vaikka kuinka paljon. Mun aivot ei jostain syystä suostu pitämään sitä tietoa sisällään yhtä kuvauskertaa kauemmin, ja se ärsyttää. Musta kuitenkin tuntuu että nyt olisin ehkä vähän voinut jo omaksua jotain, ainakin tämän postauksen kuviin olen aika tyytyväinen..

Kuvia en enää muokkaa kovin paljoa, unsharp mask, spot healing tool pieniin virheisiin, hyvin pieni blurri kynsinauhoihin ja sormiin, vesileima, kuvan pienennys ja siinä se. Tähän olen tosi tyytyväinen, mitä vähemmän muokattavaa sitä parempi :) Kameran asetusten löytäminen on vähentänyt muokkauksen tarvetta kivasti. Vaadin kuviltani aika paljon nykyään, enkä kovin usein ole tyytyväinen niihin ainakaan kauaa. Kuitenkin jos katsoo vuoden takaisia kuvia, on muutosta tapahtunut ihan hurjasti niin kynsien laitossa ja kuvaamisessa. Ei niitä edes tunnistaisi enää minun kynsiksi :D Tässä harrastuksessa onkin mielestäni yksi parhaista puolista se, että kehityksen huomaa jo pienessäkin ajassa :)

maanantai 21. lokakuuta 2013

Fly With Me

21101


21102

Jatketaan vielä näillä kesälakoilla ja kohtuullisen kesäisillä leimauksilla.. Käyttäkää te vaan niitä joululakkoja ja syysuutuksia niin mä lakkailen näillä pari kesää vanhoilla helmillä ;) Toisaalta olisiko ollut parin vuoden takaisessa Chinan halloween-kokoelmassa vähän samantapainen lakka, joten nämä siis menee halloween kynsistä :D Fly With Me ei pettänyt muttei myöskään erityisesti yllättänyt, kuitenkin oikein kiva lakka ja uniikki kokoelmassani :) 

Leimauskuvio ei ole ihan tyypillinen valinta minulta, lopputulos on vähän jopa ranskismainen. Minähän en niitä kovin usein harrasta, vaikka tykkään niistäkin kyllä. Leimojen kohdistus on vielä haastavaa minulle, mutta olen oikein tyytyväinen siihen mitä sain tänään aikaiseksi :) Minulle näistä kynsistä tulee jostain syystä mieleen sammal, sitten taas sain kuulla että leimauskuvio muistuttaa Lindt-suklaakarkkien käärepaperia, mikä on kyllä ihan totta :D Lopputulos miellyttää silmää vaikkei tunnukkaan ihan omimmalta jutulta!

Orly Nail Defense & CND Stickey
Color Club - Fly With Me (3 coats)
Stampings: BM- 316 & Konad Special Polish white
Konad topcoat 
Poshé topcoat

lauantai 19. lokakuuta 2013

Oui

1910


Astetta huononpi kuva Ouista, kuvasin pitkästä aikaa omalla kamerallani eikä se vissiin tarkenna ihan samalla lailla kuin kamera jota olen viime aikoina käyttänyt... Tiedän kuitenkin etten huomenna ehdi kynsiä kuvaamaan ja sen jälkeen tuskin ovat kuvauskunnossa, joten menköön. Ouista ei oikeastaan ole hirveästi sanottavaa, nätti lakka ja levittyikin ihan nätisti. En oikein keksinyt tähän mitään koristeluja, mutta ei minulla kyllä aikaakaan olisi ollut :D

Mutta jos jostain tuotteesta minulla on sanottavaa tällä hetkellä, niin se on Nfu-Oh Cuticle Remover. Kokeilin sitä tänään ensimmäistä kertaa, ja ero CND Cuticle Eraseriin oli yllätyksekseni _todella_ suuri! Takaisin en CND:hen suostu vaihtamaan. Ihan mahtava tuote, teki minun kynsinauhoistani aivan eri näköiset! Kuvassa kynsinauhani ovat suoraan asetonikäsittelyn eli kynsinauhojen siistimisen jäljiltä, siis ilman mitään kosteutusta, eli eivät nyt oikein sovi kuvaksi tämän hehkutuksen mukaan :D Olen nyt vain niin innoissani tuosta että oli pakko tännekkin jotain kirjoittaa :)

Orly Nail Defense & CND Stickey
Orly Oui (2 coats)
Poshé topcoat

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Favourite flower

16102


16101

Tämän Golden Rosen lakan olen ostanut jo jonkin aikaa sitten Seppälän alesta muistaakseni yhden euron hintaan.. Golden Rosen lakat ovat mielestäni hinta-laatu suhteeltaan todella hyviä, harmi vaan että näitä ei ilmeisesti enää myydä Seppälöissä. Aleista kun löytyi aina kivoja Golden Roseja todella halvalla! Suti oli tässä hyvin samanlainen kuin suomi-Essiessä, vähän kapeampi. Uskon että muut pitäisivät sudista paljon, mutta itse koen joskus vähän vaikeaksi levittää lakkaa kynsinauhojen viereen tällaisella sudilla. Mutta joo, mun lempparisuti onkin varmaan China Glaze, mitä en ole ihan hirveästi kuullut muiden kehuvan :D Muutenkin kuin sudiltaan tämä muistutti todella paljon  Essien Naughty Nautical-kokoelman lakkoja koostumukseltaan ja shimmeriltään, olisi ihan hyvin voinut laadultaankin kuulua siihen kokoelmaan :D

Siirtokuvista tykkään ihan älyttömästi, tilasin koko arkin ihan vain noiden takia.. Kiinanruusut(Hibiscus?) on muutenkin kukista mun suosikkeja, onneksi Cheekyn Tropical Holiday -laatassa on niin monta leimauskuviota kyseisestä kukasta.. :D  Muuten en kovinkaan paljoa kukista pidä, onhan ne ihan nättejä kunhan niiden eteen ei itse tarvitse tehdä mitään.. Kukallisia vaatteitakaan en kovin montaa omista, mutta kynsillä kukat näyttää ihan kivoilta. Ruusudecaleissa en oikein viihdy mutta tällaiset kukat ja esimerkiksi vaikka liljat ja pionit toimii :)

Kuvissa näkyvän käden nimettömän siirtokuva saisi olla ihan muutaman millin kauempana kynsinauhoista, muuten olen aika tyytyväinen siirtokuvien asetteluun, tosin veikkaan että kyse oli vaan tuurista tällä kertaa :D Kyllä mä vielä joku päivä opin.. Kuitenkin olen nyt enemmän kuin tyytyväinen näihin kynsiin :)

Orly Nail Defense & CND Stickey
Golden Rose - Rich Color 06
water decals from Ebay
Poshé topcoat

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Bouncer It's Me & OPI Pure

13102


13101


13103

Pohjalla Essien Bouncer It's Me, joka muistutti niin värinsä kuin koostumuksensa puolesta pari postausta takaperin esiteltyä Coralin 414-lakkaa. Erona lakoissa on ainakin hinta, Coral on maksanut 2 euroa ja Essie muutaman enemmän.. Laadultaan petyin Essieen, kun taas Coralin levittyvyyteen olin positiivisesti yllättynyt. Väri on kiva, mutta en koe tarvitsevani kahta tämänlaista lakkaa, täytyy swatchata nämä vielä kiekolle vierekkäin.. 

Tuli sitten ostettua vähän aikaa sitten tämä valkokulta- ja hopeahippulakka, ja täytyy kyllä myöntää että aika ylelliseltä se tuntuu ja näyttää kynsillä :) Mulla on tämä paljon ainakin fb:ssä puhututtanut kellertäväpohjainen versio, mikä kyllä aluksi vähän harmitti. Myyjä olisi maksanut postikuluni ja kaikki jos tämän olisin lähettänyt takaisin, mutta koin sen olevan vähän hankalaa kun en kuitenkaan olisi saanut 100% varmasti kirkaspohjaista versiota jos olisin tämän uudelleen ostanut. Sain kuitenkin 3$ refundia :D Myyjä oli asiallinen, yhteistyöhaluinen ja vastasi nopeasti vaikka viestini olivat varmaan aika sekavia. :) Ei se vähän kellertävä pohja haittaa kuitenkaan minua enään yhtään, tuskin olisin sitä edes vikana tajunnut pitää jos en olisi siitä aiemmin lukenut.

Tykkään tästä yhdistelmästä oikein paljon, ja hippulakka ei varmati jää käyttämättömäksi! Harmittaa vain kuvissa tuo kärkikuluma. Kuvat on otettu seuraavana päivänä lakkauksesta, mulla vaan kuluu kärjet lakoista todella helposti.

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essie - Bouncer It's Me (3-4 coats)
OPI Pure 18k white gold & silver top coat
Poshé topcoat

torstai 10. lokakuuta 2013

Summer Memories

10101

Tähän väliin vähän kesäisempää lakkausta, mutta ei kovin onnistunutta sellaista.. Tämän lakan kanssa sainkin vähän tapella, enkä siltikään ole tulokseen kovin tyytyväinen.. :D Kyseessä siis Italiasta ostettu wjcon-merkkinen keltainen glassfleck-lakka(?), joka on tosi kaunis pullossa. Kyllähän pullosta jo näkee, että lakka on läpikuultava.. Mutta mä kun en tykkää kerrostaa lakkoja, otin riskin ja kokeilin kuinka monella kerroksella saisin siitä peittävän. Neljänkin kerroksen jälkeen oli ihan selvä VNL ja mulle tuli vaan sellainen mielikuva että olisin dipannut kynnet sellaiseen valmiiksi hunajamarinoidun broilerin marinadiin..... Leimauksienkin feilattua sain tarpeekseni, poistin nihkeät lakat ja menin nukkumaan.

Seuraavana iltana(yönä) koitin lakata tällä uudelleen, tällä kertaa valitsin alle peittäväksi lakaksi Essencen Mellow Yellow:n. Mellow Yellow oli vähän paksua, mutta muuten oikein mainiosti levittyvä lakka ollakseen pari vuotta vanha ehkä euron maksanut vaaleankeltainen. Siinä on kyllä merkki jolla on hinta-laatusuhde kohdillaan! Pikkasen liian monta kerrosta tuli kuitenkin kerrostettua jotta nämä olisivat siistit(2 aluslakka + 2 essence + 2 wjcon + konad päällyslakka + poshe), ja vissiin vähän huolimattomaksi jäi kynsinauhojenkin siistiminen :p

Koristeluihin olen suht tyytyväinen, kokokynnen leimojen alla on siis jonkinnäköinen liukuvärjäys. Harmi vaan että nämä erottuvat juuri ja juuri 20 sentin katseluetäisyydeltä :D Noh, enpä mä näitä muille teekkään, paitsi myönnetään kyllä että blogia varten joskus yritän vähän kovempaa. Oon mä sentään pari kertaa saanut asiakkailta kehuja mun kynsistä! :) Tuo kokokynnen leimauskuvio on mun mielestä ihan mahtava, tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessakin. Cheekyn kukkaleimat osui vähän hassusti, mutta ovatpahan suht samoissa kohdissa. Jos jotain leimuslaattoja lähtisin suosittelemaan kaikille, ne olisi ehdottomasti nämä Cheekyn jumbolaatat :)

Orly Nail Defense + CND Stickey
Essence - Mellow Yellow (2 coats)
Wjcon - 137 (2 coats)
Stampings: BM-201(whole nail stamping), Cheeky Jumbo Plate 2(flowers) & Konad special polish white
Konad topcoat 
Poshé topcoat

maanantai 7. lokakuuta 2013

Dynasty & BCA-manicure



7101

Odotin tosi innolla sitä että pääsin kokeilemaan tätä lakkaa, koska se oli mulle entuudestaan aika tuntematon. Kieltämättä ajattelin että tässä lakassa voisi olla joku vika, kun en ole siihen blogeissa pahemmin törmännyt vaikka tämä näyttää pullossa ainakin aivan upealta. Onneksi en kuitenkaan tästä mitään vikaa löytänyt ja lakka on upea myös kynsillä :) Lakka oli aika ohutta eikä peittänyt kuin kolmella kerroksella. Se ei mua kyllä yhtään haitannut, mun mielestä tämä on aivan upea ja jellymäinen pohja sopii tähän lakkaan oikein hyvin :) 

Hologlittereiden kauneutta en kovin hyvin saanut kuvattua, erityisesti auringossa tämä lakka on aivan upea mutta keinovalaistuksessakin näyttävä. Myös varjossa ja sellaisessa valaistuksessa jossa hologlitter ei pääse loistamaan tämä on tosi kaunis, katsokaa vaikka tuota toista kuvaa! :) Itseasiassa värikin yllätti minut todella positiivisesti. Tämä ei ole ihan niin oranssi punainen kuin kuvissa.

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Dynasty (3 coats)
Poshé topcoat

7103
Couple days old..

Tässä vielä jonkinlainen kuva Roosa nauha-päivän kynsistäni. ''Vähän'' kärsineet jo, sillä en perjantaina millään ehtinyt kuvata niitä ja olin viikonlopun reissussa :P Mutta kuitenkin halusin laittaa kuvan näistä tänne. Pohjalakkana China Glazen Exquisite China Glazen viime vuoden Breast Cancer Awareness-kokoelmasta. Ostin tämän lakan joskus kesällä kun etsin pinkkiä glass fleckia, enkä erityisemmin miettinyt sitä että se oli BCA-kokoelmasta.. Oli kuitenkin kiva että sain pitää sitä kynsillä ihan ''oikeana'' päivänä :) Tykkäsin Exquisitesta muutenkin tosi paljon!

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Exquisite (2 or 3 coats?)
Pink Glitter: Essence - Carrie & White Glitter: OPI - Pirouette my whistle
Stampings: Cheeky Jumbo plate 2 ''Tropical Holiday'' & Konad Special Polish white
Poshé topcoat

torstai 3. lokakuuta 2013

Fantasy Fire layered with Coral 414

2101


2102

Fantasy Fire ei varmaan paljoa esittelyjä kaipaa, sen verran kuuluisaksi lakka on tullut  Clarins 230-lakan lähes-dupena. Nättihän se on, mutta en itse viitsinyt sitä sillä millihinnalla ostaa, vieläkun inhoan minipulloja.. Sain tämän kuitenkin todella kohtuulliseen hintaan paketissa jonka ostin fb-kirppikseltä, hyvä niin sillä tämä on oikein upea :) 

Fantasy Firen alla käytin kuvissakin näkyvää Coralin Matt Effect 414-lakkaa. Olen ostanut sen joskus Minimanista kahdella eurolla, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. Lakka oli koostumukseltaan jelly ja levittyi ihan nätisti :) Mattana en tästä tykännyt paljoa, mitä osasinkin jo aavistella. Tein ehkä virheen kun valitsin jellyn(tietämättäni) Fantasy Firen alle, sillä kerroksia tuli yhteensä aika monta ja lakkaa on kynsillä aika paksu kerros :D Ainakin lopputulos on kivan kiiltävä ja siinä on jonkinlaista ulottuvuutta.

Pääsin pitkästä aikaa kuvaamaan oikean käden kynsiäni, kun vasemman käden keskisormen kynsi repesi.. Osasinkin jo odottaa tätä sillä se oli jo aloittanut repeämisen jo varmaan kaksi viikkoa sitten, mutta pysyi kasassa kun vaan lakkailin repeämän päältä. Onneksi tämän käden keskarin kynsi oli juuri kasvanut edes jonkinlaiseen kuvauskuntoon :D Nykyään musta tuntuu että saan oikeasta kädestä parempia kuvia ja kynnetkin näyttävät siinä paremmalta :) Jännä juttu, kun kuitenkin olen oikeakätinen ja aloittanut kuvaamaan vasenta kättäni paljon aikaisemmin. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
Coral - Matt Effect 414 (3 coats)
MaxFactor - Fantasy Fire (2 coats)
Poshé topcoat