keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Mandarino Dorato

27114

Tällä kertaa harvinaisen monta kuvaa tarjolla koska nämä Sugar Matit ovat vaan niiiin kuvauksellisia!


27115


27113


27112

Tässä siis Kikon Sugar Mat 639, tuttavallisemmin Mandarino Dorato tai sitten englanniksi Golden Mandarin. On se hirveän kaunis ainakin! :) Ei ihan niin upea kuin muut Sugar Mat-lakkani, mutta en tästä kyllä missään nimessä luopuisi. Levittyvyys tyypillinen sugar mat, ohuilla kerroksilla paras tulos joten kuvissa kolme kerrosta. Kellekkään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi että olen näiden suuri fani!

Tekstuurit ovat muutenkin tällä hetkellä varmaan mun lempilakkoja. Ajatella että muutama kuukausi sitten olin vähän varovainen etten osta näitä liikaa kun trendi menee kuitenki ohi. Nyt lähiaikoina taas olen ostanut tekstuureja paljon kun itse olen vain lämmennyt näille lisää ja lisää.. Olen niin iloinen että mulle tarjoutui mahdollisuus ostaa Kikon uudet sugar matit erään toisen kynsiharrastajan ansiosta :)


27116

Orly Nailtrition & CND Stickey
Kiko - 639 (3 coats)

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ravishing, Dahling (and stamping fail)

24111

24112

Leimaus ei sujunut ihan niinkuin suunnittelin. Kuvissa jotkut kynnet ovat aika karun näköisiä (ja tämä on vielä parempi käsi), mutta livenä sotkut eivät juuri minua haitanneet, jotenkin se ehkä vähän jopa sopii tuohon kuvioon. Tietenkin olisi ollut parempi jos leimaukset olisivat onnistuneet, joo. Kellään hyviä vinkkejä näillä ''metallilakoilla'' leimaamiseen? 

Leimat ovat muuten Bundle Monsterin ensimmäisestä setistä uudistetusta laatasta. Mulla on koko alkuperäinen ensimmäinen setti, ja olin niin toivonut että löytäisin jotain vastaavia ihania kokokynnen kuvioita isompina. Olin niin iloinen kun kuulin että setistä tehtiin uusi versio isommilla kuvilla, ja sainpa vielä melkein kaikki kuviot mitä halusin isompina vain kahdessa laatassa! :) Muutenkin se että Bundle Monstereita voi tilata heidän omalta sivultaan nyt yksittäin on mun mielestä todella kivaa. Tietenkin vähän kalliimpaa per laatta, mutta kun halusin vain muutamia laattoja monesta eri setistä niin kuitenkin ihan kannattavaa.

Ravishing, Dahling ei ehkä päässyt tässä lakkauksessa ihan niin hyvin esille mitä olisin halunnut. Siksi yleensä vältänkin kaikkien kynsien koristeluja, ihanat lakat on mulle tärkeämpiä kuin koristelut. Etsiskelin sopivan tummaa punaista jellyä, ei kuitenkaan liian ruskeaa, vaaleaa tai liian lähellä mustaa. Onnekseni Ravishing, Dahling on aivan sitä mitä hain. Koostumukseltaan lakka oli vähän jännää ja ohutta, tai siis juoksevaa tai jotain sinnepäin. Sen kanssa saikin olla varovainen, koska tämä tahtoi sotata aika paljon kynsinauhoja siistimisvaiheessa. En kuitenkaan ole erityisesti yllättynyt näistä pienistä ongelmista, eikä ne estä mua tykkäämästä tästä lakasta :)

Tekstistä saattoi nyt tulla vähän hassua, sillä olen pitkästä aikaa kipeänä ja olo on aivan kamala. Silloin en ainakaan kynsiä halua lakata mitenkään pitkän kaavan mukaan, kynsilakan haju ei kipeänä tee ainakaan mulle hyvää. Eli seuraavaksi jotain helppoa ja varmaa mutta todella upeaa, tekstuuria siis :) Olen oikein toden teolla hurahtanut niihin. Niin ja muuten, musta tulee ilmeisesti opiskelija. Eli muutto edessä ja aivan varmasti todella paljon muutosta niin mun elämään kuin myös blogiin.

24113

Orly Nailtriton & CND Stickey
China Glaze - Ravishing, Dahling (3 coats)
Stampings: BM-023 & Kiko 629
Poshé topcoat

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Knackered

20111


20112


20114

Knackered tarttui mukaani viime kesänä laivalta, ihan täysin heräteostoksena. Butter Londonin lakkoja en ollutkaan vielä ennen tätä kokeillut, mutta olin lukenut merkistä paljon hyvää. Knackered on todella ohut lakka, eikä sillä pelkästään kannata lähteä lakkaamaan jos ei pidä vähän läpikuultavasta lopputuloksesta. Mua ei itseäni läpikuultavuus haittaa, varsinkaan kuin kynteni eivät ole vieläkään värjäytyneet paljoa :)  Silti yllätyin siitä miten hyvin tämä peitti kolmella kerroksella. Mustan päälle kerrostamallakin sai ihan kivan näköistä jälkeä, mutta itse pidin enemmän tästä ihan vain yksinään. 

Muuten tällä lakkaaminen oli oikein mukavaa, tykkäsin sudista. Myös se että neliskulmaisella korkilla ei tarvinnut lakata oli todella hyvä juttu :) Tykkäsin tästä lakasta enemmän kuin osasin aavistaa, ja tälle löytyy varmasti monia kerrostusmahdollisuuksia. Butter Londonia voisin jatkossakin ostaa jos sitä vaikka taas löytäsisin jostain alennuksesta, nämä kun ovat vähän turhan kalliita minun makuuni. Huvittaisi erityisesti kokeilla sitä Nail Foundation aluslakkaa, voisinkin sitä kysyä äidiltäni lainaan pian.. 

Timantit näyttää vähän suttuisilta kuvissa, mutta livenä ei noita levinneitä kohtia pahemmin huomaa jos ei nyt ihan hirveän tarkkaan kynsiä tuijota.. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset näistä koristeluista. Joskus 14-16 vuotiaana piirsin näitä timantteja ihan joka paikkaan ja vieläkin siitä tulee mieleen vain ensimmäiset teinivuodet.. Jos olisin silloin voinut ottaa tatuointeja niin en haluaisi edes tietää kuinka monta timanttia mun ihossa olisi :D Toisaalta kyllä mä vieläkin tästä kuviosta tykkään, tuli vaan vähän yliannostus tuossa vaiheessa. 


20113

Orly Nailtrition & CND Stickey
Butter London - Knackered (3 coats)
Stampings: MoYou Pro Collection 08 & Golden Rose matte 12
Accent nail: Golden Rose matte 12 & Knackered
Konad topcoat
Poshé topcoat

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Chloe over red jelly

17111


17112


17113

Nyt tuli kyllä semmoiset kuvat että väri on aika erilainen kuin oikeasti :D Ensimmäinen kuva joka on auringonvalossa otettu on kaikista eniten totuudenmukainen, eli todellisuudessa kynnet ovat paljon punaisemmat kuin kuvissa. Myös ''lastut'' näyttää todella paljon paremmilta luonnossa. 

Halusin ehdottomasti kokeilla punaista flakien kanssa, joten kerrostin Flormarin NO12:n päälle Zoyan ihanaa Chloea. Mulla on itse asiassa kaksi Flormarin lakkaa jotka on nimetty NO12:ksi, toinen on pinkihkö koralli ja tämä mikä näkyy kuvissa taas kirkkaan punainen. Googlasin sitten huvikseen että kumpikohan olisi oikeampi NO12, mutta ensimmäisenä kuvahaussa tulee vastaan aivan kirkkaan oranssi lakka :D Ei yhtään hämmentävää, ei. Lakka oli kuitenkin todella kiva, hyvin käyttäytyvä jelly joka peitti jo kahdella kerroksella ihan hyvin. Punainen väri ei myöskään levinnyt ainakaan kynsinauhoja siistiessä, toivottavasti ei lakkojen poistossakaan.. 

Chloe taittoi punaisen väriä vähän oranssimpaan suuntaan, muttei tosiaan niin oranssiksi kun kuvissa. Chloessa lastut ovat eri värisiä, mitä ei kovin monessa muussa omistamassani flakiessa ole. Haluan kokeilla tätä myös ihan yksinäänkin kynsillä, Scrangiella oli niin ihanat swatchit näistä ihan ilman mitään muuta lakkaa. :) Olen kyllä niin iloinen että omistan tämän! Nämä kynnet ovat kuitenkin niin paljon paremmat livenä, tykkään näistä paljon. Jellyt sopii mun mielestä niin hyvin flakieden alle, antaa ehkä vähän sellaista syvyyttä mitä peittävissä flakieissa on :)


17114


17115

Orly Nailtrition & CND Stickey
Flormar - NO12 (2 coats)
Zoya - Chloe (2 coats)
Seche Vite

lauantai 16. marraskuuta 2013

Ho-Ho-Holly

16111


16112


16113


16114

Ihastuin Ho-Ho-Hollyyn vasta kun näin sen ensimmäisen kerran livenä, viime keväänä Cesarsin avoimilla päivillä. Silloin lakka ei kuitenkaan vielä tarttunut matkaan, mutta siitä tuli mulle jonkinlainen pakkomielle ja hankin sen myöhemmin Ebaysta. Vaikka tämän tilaamista mietinkin varmaan pari kuukautta, ei sitä ole tarvinnut päivääkään katua. Varsinkin nyt kun sen on nähnyt vihdoin kynsillä olen aivan myyty! Muutenkin olen jostain syystä nyt kovin innostunut kaikenlaisista foil-lakoista. Lakka oli ominaisuuksiltaankin kovin hyvä, todella helppo levittää. Tämä ei tosin peittänyt yhdellä kerroksella, mutta en mä sitä lakalta odotakaan ja laittaisin todennäköisesti varmuuden vuoksi toisenkin kerroksen vaikka peittäisikin. Hassua muuten että pullossa ja kynsillä lakka näyttää ihan eri väriseltä näissä kuvissa :D Pullossa on varmaan kultaiset osat liimantuneet pullon seiniin, vaikka kyllä tämä myös kynsilläkin näyttää enemmän kultaista puoltaan livenä :)

Tuo aksenttikynsi on vähän hölmön näköinen, ei ehkä mikään erityisen taidokkaasti tehty :D Olen kuitenkin iloinen että sain jotain aikaiseksi, ottaen huomioon parit edelliset leimauskriisit :) Leimahan on vähän vinossa ja Ho-Ho-Holly ei välttämättä ollut ihan paras leimauslakka... Muutenkaan tuo vihreä leiman väri tähän ei ehkä ollut kovin hyvä idea, joku musta olisi ehkä ollut parempi. Tavoitteena oli siis saada ''luksus''-tyyliset kynnet, mikä ei ehkä ihan onnistunut.. Nämä kelpaavat silti minulle! Poshekin käyttäytyi tällä kertaa oikein hyvin.


Postauksen lopussa lisää muita juttuja huom huom, huomatkaahan jooko :)

16115

Orly Nailtrition & CND Stickey
Color Club - Ho-Ho-Holly (2 coats)
Accent nail: Zoya - Ziv (3 coats) / Stampings MoYou Sailor Collection 05 & Ho-Ho-Holly
Poshé topcoat

Hassua, ei siitä ole kovinkaan monta postausta kun valittelin sitä miten kuvaus ei tunnu luonnistuvan enkä opi mitään ja nyt taas tuntuu siltä että on tässä lyhyessä ajassakin jotain jäänyt päähän :D Nyt kun sanoin tämän mennään varmaan ensi postauksessa kunnolla takapakkia.. Kuitenkin vielä on paljon paljon opittavaa , mutta kivaa nähdä edes vähän edistystä. Muutenkin outoa että olen pitänyt tätä blogia kohta vuoden, enkä olekkaan enään ihan niin aloittelijabloggaaja! On tässä melkein vuodessa tullut aika paljon opittua niin lakkaamisesta kuin bloggaamisesta :) 

Jotain arvontaakin sen kunniaksi voisin ehkäpä järjestää.. Olen miettinyt aika paljon sitä palkintoa, enkä oikeen keksi mitään.. Olisiko teillä jotain ideoita? Itse en oikein arvontoihin jaksa osallistua, ellei ole joku todella hyvä palkinto. Ajattelen yleensä niin että joku muu tulisi varmasti palkinnosta iloisemmaksi kuin minä jos voittaisin, olen siis todella jalo ihminen hehhe :D Oman arvonnan haluaisin miellyttävän mahdollisimman monia, myös minua, olevan vähän spessu eikä mikään ''Seppälän alelaarin kootut löydökset''-arvonta. Ei pahalla Seppälän alelaaria kohtaan, siellä on välillä oikein hyvääkin tavaraa. 

Ongelmana on myös esim. se, että budjettini ei ole mikään järjettömän suuri :D Toisaalta olisi kiva ostaa joku hirveeeen nätti must have -lakka tai parikin, mutta varmasti joillakin taas olisi se tai joku vastaava. Lahjakortti olisi kiva myös, varsinkin johonkin erikoisempaan kauppaan, mutta se saattaisi olla vähän tylsä. Johonkin vaikka Llarowelle tai Ninja Polishille tai mitä näitä on olisi kiva sellainen ostaa, mutta sillä summalla mitä mä olen ajatellut tähän laittaa ei sieltä kovin paljoa saisi ainakaan maksamatta osaa itse.. Joku vähän jännempi leimauslaattasetti kuulostaisi kanssa ihan kivalta, mutta kaikkia niitä taitaa joltain löytyä. Cheekyn jumbolaattoja olisi kyllä kiva arpoa kun tykkään niistä (tai siis siitä ainoasta mikä mulla on) niin paljon itse...

Help me? Millaisesta palkinnosta sinä tykkäisit? 

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Miss Universe

13111


13113


13112

Harmi kyllä tänäänkään ei ole tarjolla koristeluja. Yritin saada onnistuneita leimauksia tämän lakan päälle pari päivää sitten, mutta feilasin ihan täydellisesti, lakkasin uudelleen kynnet ja onnistuin nekin saamaan ruttuun. Siinä vaiheessa iltaa päätin jo että lakkaan seuraavana päivänä samalla lakalla uudelleen. Lakkaaminen venyi taas ihan iltaan, ja mm. asetonipullon kaatuessa pöydälle aavistelin ettei leimauksestakaan tulisi mitään... Hyvä kun sain edes näin siistiä jälkeä siinä mielentilassa :D 

Päätin kuitenkin että saan tästä lakasta tänne kuvia, sillä viimeksi kun lakkasin Essencellä (Hello Marshmallow) en saanut siitä kuvia ollenkaan. Silloin kävi niin että sähköt katkesivat ja heitin vaan huolimattomasti pikakuivattajan päälle ilman mitään siistimisiä.. :D Toivottavasti nämä eivät nyt ole mitään epäonnenlakkoja, sillä niitä tuli äskettäin taas ostettua lisää. Essenceistä on muutenkin ollut aika vähän juttua täällä vaikka niitä olen käyttänyt, muutamaa ainakin olen käyttänyt reissussa niin ettei ole tullut kuvattua.

Itse lakka oli pieni pettymys. Pullossa näkyvästä duochrome-efektistä (pullokuva tekstin alapuolella) ei näkynyt jälkeäkään kynnellä. Onhan se yleensä niin että pullossa efekti on paljon voimakkaampi, mutta tässä ei sitä efektiä näkynyt kynnellä sitten yhtään :( On tämä ihan kiva kynnelläkin, mutta en jostain syystä syttynyt tälle lakalle ihan täysin. Tietysti postauksen alussa kertomillani ongelmilla voi olla vaikutusta asiaan.. Koostumuksessa ei moittimista, 2-3 kerrosta peittävyyteen, helppo levittää ja suti on kiva :)

Jostain syystä Poshé ei tällä kertaa oikein näyttänyt hyvältä tämän lakan päällä.. Viimeksi mulla oli vanhan Poshé pullon jämät tämän päällä, ja kiilti paljon enemmän kuin näissä kuvissa joissa Poshéa uudesta pullosta. Musta tuntuu että Poshé on myös aika kova kutistamaan lakkoja. Olisin voinut olla itsekkin tarkempi, keskisormen kynnestä huomaa miten pikakuivattaja on vetänyt lakkaa ja jättänyt ruman jäljen reunalle. Pitäisiköhän vielä antaa Inm Otd:lle yksi tilaisuus? Muita pikakuivattajavinkkejä? :)

Toivottavasti teillä on ollut vähän parempia kynsipäiviä, kunpa täälläkin ensi kerralla :)


13114

Orly Nailtrition & CND Stickey
Essence - Miss Universe (3 coats)
Poshé topcoat

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Dutch ´Ya Just Love OPI?

10111


10112

Milläköhän valituksen aiheella tämän postauksen tänään aloittaisi... pahoittelen kynsimasista (joka ei koske lakkojen ostamista.. :D)! Kynnet ovat katkeilleet taas vähän lisää. Positiivisena asiana voisin mainita sen, että kynsipetini ovat lyhyillekkin kynsille aika imartelevat :) Edes jotain positiivista siis. Lakkauskaan ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin, tarkoitus oli leimailla vähän kultaisella päälle, mutta siitäkään ei tullut enää mitään kun katsoin välissä parin tunnin leffan. Mähän en pysty tekemään mitään muuta kun ehkä lukemaan blogeja samalla kun lakkaan kynsiä :D


Tykkään lakasta kyllä paljon, ei ehkä maailman upein mutta hyvin nätti kuitenkin :) Hyvä perusvioletti kivalla shimmerillä. Helppo levittää, kahdella kerroksella oikein hyvä lopputulos. OPI:n suti ei ole mun kynsille se ihan paras, en pääse sillä tarpeeksi tarkasti lakkaamaan kynsinauhojen viereen. Onneksi kynsinauhojen sotkut oli helppo siistiä, vaikka tämä onkin aika tumma sävy :) Shimmeriä oli aika vaikea saada näkymään kuvissa, etenkin lightboxissa, joten kuvat otettu suorassa päivänvalolamppujen valossa. Olisi kyllä tosi jees päästä näkemään tämä auringossa! :)

Kellään muulla kynsimasennuksen oireita?

10113

Orly Nailtrition & CND Stickey
OPI - Dutch ´Ya Just Love OPI? (2 coats)
Poshé topcoat

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Rock The Boat

6111


6112


6114

#trendikynnet #teetrendia

Palataan vielä hetkeksi kesälakkojen pariin, tai no tämä väri käy minusta kyllä ihan mihin vaan vuodenaikaan oikein hyvin.. :) Kuitenkin tämä on Essien Naughty Nautical -kesäkokoelmasta, oikeastaan ensimmäinen lakka jonka olen siitä kokoelmasta hankkinut.. Halusin jonkun lakan kokoelmasta, enkä oikein tiedä miksi päädyin tähän, minulle aika harvinainen heräteostos jokatapauksessa. Myöhemmin tuli sitten hankittua samasta kokoelmasta Naughty Naughtical ja Sunday Funday, ja tämä jäi ihan niiden varjoon. Onhan se nätti, muttei tällä jostain syystä innostanut lakata yhtä paljon kuin joillain muilla lakoilla.

Tämä käyttäytyi vähän niinkuin olin odottanut, ei siis levittynyt ihan kuin unelma :D Tietenkin Essien kapea suti saattoi vaikuttaa asiaan.. Jokatapauksessa lakka peitti juuri ja juuri kolmella kerroksella. Nätti lopputulos kuitenkin, tämä lakka on paljon ihanampi kuin osasin odottaa :)

Mun piti leimata ihan eri laatasta kuvio, mutta en vaan saanut päästä pois mielikuvaa tuosta paisley-kuviosta valkoisella lakalla leimattuna. Onneksi sitten leimasinkin sen, näistä tuli mun mielestä aivan ihanat vaikka itse sanonkin! Tämä onkin yksi mun ehdottomista suosikkileimauskuvioista! :) Leimauksissa oikeastaan pieleen meni vain se, että leimasin vahingossa toisen käden kynsiin kaikki leimat samanlailla. Tarkoitus oli siis leimata niinkuin ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa on leimattu. Pikkuvikoja ;)

Niin ja anteeksi vielä Lemony Flutter & epätoivoinen blurri -yhdistelmästä kynsinauhoilla... Kynsinauhani olivat niin kuivat normaalin ''ennen kuvausta''-käsittelyni jälkeen että piti ottaa kuvat uusiksi Lemony Flutterin kanssa. Lakan värikään ei oikein imarellut kynsinauhojani tai sormiani :D Tietty ne kuvat olisi voinut ottaa nyt kun Flutteri on imeytynyt ja kynsinauhat näyttää paljon paremmilta... 


6113

Orly Nailtrition & CND Stickey
Essie - Rock The Boat (3 coats)
Stampings: BM-315 & Konad Special Polish in white
Konad topcoat
Poshé topcoat

maanantai 4. marraskuuta 2013

Starry Sky

4111

4112

Starry Sky on sieltä kuuluisasta Seppälän alelaarista josta yllättävän moni muukin lakkani on kotoisin.. Aika kiva lakka, erityisesti ottaen huomioon sen yhden euron hinnan! Tämähän on vissiin hyvin lähellä Zoyan FeiFeitä ja OPI:n On Her Majesty's Secret Service:ä, ellei peräti dupe. Siitä en osaa enempää sanoa kun en edellä mainittuja lakkoja omista, mutta Starry Sky on mulle ainakin hyvä korvike niille lakoille :)

Levittäminen oli todella helppoa, tosin eikai tämä mikään haastavin koostumus olekkaan. Laitoin kolme kerrosta, vaikka kahdellakin olisi voinut pärjätä jos ei kovin tarkkaan kynsiä katso.. No minähän katson, ja laitan mielummin sen kolmannen kerroksen kun myöhemmin harmittelen jos jossain kynnessä vähän kuultaa läpi. Siirtokuvista en oikein tiedä, sillä heti kun olin laittanut ne vähän kadutti että ''menin pilaamaan tämän lakan''. Nyt alan kuitenkin jo vähän lämmetä niille, vaikka ne on vähän hölmösti aseteltukin :D

Kuvaaminen oli taas yksi iso ongelma, tuntui taas ihan siltä kuin olisin ekaa kertaa kynsiä kuvannut.. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, mutta vähän semmoinen fiilis että se oli taas vaan tuurista kiinni. Enhän mä tässä ole kuin päälle vuoden kynsien kuvaamista treenannut.. Onhan se ero tietenkin ekoihin kuviin tietenkin ihan järjetön mutta silti!

4113


Orly Nailtrition & CND Stickey
Wild & Mild - Starry Sky (3 coats)
Water decals from Ebay
Poshé topcoat

perjantai 1. marraskuuta 2013

Lubu Heels

1111


1112

Onpas kivaa pitää pitkästä aikaa näin tummaa lakkaa kynsillä :) Olin ostamassa OPI:n Stay the Nightia, mutta koska pidin siitä enemmän kiiltävänä kuin tekstuurina, ajattelin että tämä on mulle parempi vaihtoehto. Eihän nämä tietenkään samanlaisia ole, ja kelpuuttaisin kyllä ihan mielellään sen Stay The Nightinkin ;) Tässä on aika pientä glitteriä, eikä se oikein näy jos ei katso tarkkaan. Tykkään tästä silti paljon, kiiltää ihan mielettömästi, toki päällä pikakuivattajaa mutta silti! Joissain kuvissa oli ihan heijastus minusta kuvaamassa.. :D 

Laitoin tätä kolme ohutta kerrosta, levittyvyydessä ei ollut ongelmia. Kynsinauhoja siistiessä väri vähän levisi, mutta onneksi China Glazen sudin kanssa ei mulle yleensä ihan hirveästi siistittävää jää :) Se suti on oikeasti ihan niinkuin mulle luotu <3 

Orly Nailtrition & CND Stickey
China Glaze - Lubu Heels (3 coats)
Poshé top coat


IMG_4635

October 2013

Moikka! Jokavuotinen loppusyksyn masennus niin yleisesti kuin kynsienkin osalta(+ pääsykokeet) on pitänyt blogin vähän aikaa hiljaisena.. Kynnet on katkeillut oikein urakalla ja parit lakkaukset on jäänyt tänne päivittämättä. Ette sinäänsä ole missanneet paljoa, kynsillä ollut vain Color Clubin Silver Lake(oon päässyt jo syksylakkoihin!!) ja Kikon sininen mirrori MoYoun kivojen leimojen kanssa. Tykkäsin molemmista lakkauksista kyllä, mutta kuvissa ne ei vaan näyttänyt ihan yhtä hyvältä.. :D Ehkä mä silti vielä julkaisen ne! Toivottavasti teillä on ollut parempi viikko :)

Tämän kuun ostokset / What I bought this month


31101

Zoya: Dream, Crystal, Kerry, Tiffany
kaikki Ebay

Innostuin vähän ostelemaan Zoyaa.. Zoya-kokoelmani onkin nyt jo huiman seitsemän lakan suuruinen :D


31102

OPI - Pure 18k white gold & silver top coat
Ebay

Pakollinen hankinta!

31103

Essence: Here's My Number, Hey, nude!
Kosmetik4less

Tilasin Kosmetikilta parit Sleekin poskipunat, ja olihan nämä nyt 1,5 euron hintaisina otettava mukaan. Erityisesti tummemman lakan kokeilua odotan innolla! :)


31105

Essie - A Crewed Interest
Ebay

Tämän ostamista olen harkinnut jo kauan, nyt se tuli vihdoinkin hankittua :)


31104

Nfu-Oh - 53
Chez-Delaney

Ostin nufun kynsinauhaöljyn ja cuticle removerin, mutta hei jos nufua tilaa niin onhan sitä nyt pakko ottaa flakie mukaan!

Wishlist
OPI:
Ski Slope Sweetie
Honey Ryder
ja ehkä se vielä se Alcatraz-lakka..

Nfu-Oh:
56 (kiitos Xalla, kun palautit tämän mieleeni :D )
59