maanantai 6. tammikuuta 2014

Wine

14611
14612

Päästiinpähän nyt vihdoin aloittamaan vuosi 2014 blogissakin :) Muuten se onkin alkanut jo ihan mukavasti ja aika tapahtumarikkaasti. Tänään esittelyssä olisi uusi Sugar Mat-lakka joka kuuluu ihanaan Digital Emotion -settiin jonka sain käsiini erään toisen kynsiharrastajan ansiosta, suuret kiitokset hänelle näistä! :) 

Digital Emotion -setin Sugar Matit tuntuvat vähän erilaisilta kuin edeltäjänsä, jotenkin ehkä hieman vähemmän näyttäviä. Nämä ovat kuitenkin myös aivan ihania, tuttua Kikon tekstuurien laatua :) Tämä lakka levittyi myös oikein hyvin ja peitti kahdella ohuella kerroksella. Väristäkin tykkään todella paljon! Ei siis mitään muuta kuin positiivista sanottavaa tästä lakasta.

Tällä hetkellä tuntuu siltä että voisin käyttää tekstuureja aina sillä niillä on nopea lakata eikä ne tarvitse erityisiä koristeluja, ne kestävät hyvin ja ovat vielä aika armollisia katkenneille kynsille. Katkenneita kynsiä löytyy nyt muutamakin ja aikaakaan ei ole kamalasti ollut joten aivan täydellisiä lakkoja minulle tällä hetkellä!

CND Toughen Up & CND Stickey
Kiko - 454 (2 thin coats)


14613