June

Olen 19-vuotias välivuotta pitävä kynsilakka-addikti Keski-Suomesta. Innostuin kynsilakoista ja kynsien koristelusta kynsiblogien kautta, joita toista vuotta seurailtuani päätin perustaa oman pienen blogini vuoden 2013 alussa. Sitä päätöstä en ole joutunut katumaan, ja tällä hetkellä tämä tuntuu aika omalta jutulta! Bloggaamisessa en ole vielä kovin hyvä, mutta uskon että kuvaamis- ja kirjoitustaitoni kehittyvät ajan myötä :) 

Rakastan kynsilakoissa lähes kaikkia värejä, ja pidän yksinkertaisista koristeluista jotka korostavat lakkoja. Nykyään kynsiharrastukseni onkin ehkä enemmän lakkojen kauneuden ihmettelyä kuin koristelua. Asiaan saattaa vaikuttaa myös se, että nail art-taitoni kaipaavat vielä paljon harjoitusta :D Täältä ei siis harmi kyllä kannata tulla etsimään tutoriaaleja :/ Lempikoristelutekniikkani ovat leimaukset ja siirtokuvat, joita koitan opetella joskus onnistuen ja välillä failaten oikein kunnolla :) Toki täällä nähdään satunnaisesti myös muitakin koristelutapoja.

Luonnonkynsieni hoitaminen on myös minulle tärkeää, sillä ne ovat varsin uurteiset ja heikot. Yritän siis jatkuvasti hoitaa kynsiäni oikein ja etsiä oikeanlaisia tuotteita jotta kynteni pysyisivät siististi suorakulmaisina ja tasaisen mittaisina, ja kamppailua kauniiden kynsien saamiseksi saa täällä blogissakin seurata. Varsinkaan talvella en aina onnistu pitämään kynsiäni tai kynsinauhojani kauniina, joten täällä saattaa välillä näkyä epätasaisen mittaisia kynsiä ja karuja kynsinauhoja. Tässä suorassa mallissa minun on turha edes haaveilla pitkistä kynsistä, mutta suoraa mallia en missään nimessä vaihtaisi enää pois! :D

Tervetuloa blogiini ja toivottavasti miellytti sen verran että jäät myös lukijaksi ;) Pistä toki myös palautetta tai kysymyksiä tulemaan joko kommenttiboksiin tai sähköpostiin; junelovespolish@gmail.com!I'm a 19-year-old nail polish freak from Finland. I have been interested in nail polish for couple years now, and finally decided to create my own blog in the beginning of 2013. I'm not very good in painting my nails or blogging yet but I believe practice makes perfect. I enjoy almost every colour and finish of nail polish there is and I like to wear polish on its own. Sometimes you can see some nail art I have tried here, but nail art is not really my thing and I love to keep my nail art very simple :D My English isn't perfect either but I hope you understand :)

Welcome to my little blog! 4 kommenttia:

 1. June! :) Tuutko miittailemaan kanssamme? :)

  http://aisinilandia.blogspot.fi/2013/08/tulevien-estenomien-miitti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisinkin päässyt tonne sisään! :(

   Poista
 2. Hi June

  I've nominated you for the Liebster Award! Check out my post for more information http://beaconnails.blogspot.com/2013/08/nominated-for-leibster-award.html I hope you decide to accept.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)