lauantai 23. maaliskuuta 2013

The Impossible

2332impossible


2331impossible

The Impossible oli mielestäni vaikeampi levittää kuin toinen liquid sand-lakkani Get Your Number. Johtunee varmaan siitä, että tähtiä sai kalastella. Tiesin asian hyvin hankkiessani tämän, mutta se ei minua haitannut, sillä en tähdistä tai esimerkiksi sydämistä lakoissa pahemmin välitä. Ajattelin etten edes yritä kalastella niitä, mutta jostain syystä mieleni muuttui ja yhtäkkiä nuo tähdet olikin saatava kynsille :D Ihan hyvältä ne näyttää. 

Tykkään tästä lakasta paljon näinkin, vaikka odotan jo innolla päällyslakan laittoa. Ostinkin tämän lähinnänsen perusteella, kuinka kivalta tämä näytti swatcheissa päällyslakan kanssa. Tästä Mariah Carey kokoelmasta haluaisin vielä Stay the Nightin. Myös OPI:n uudet Bond Girls liquid sandit näyttävät ihan kivoilta. Muiden merkkien tekstuurilakkojen swatchit eivät toistaiseksi ole kovin paljoa innostaneet. :P

What I used
CND Stickey
OPI - The Impossible

Edit. Päällyslakan kanssa 
With one coat of Yssy Clear Nailpolish and one coat of Inm Out the Door

2431impossible


2432impossible


Oikeasti paljon paremman näköinen kuin näissä kuvissa. :) Tähdet alkoivat repsottaa ja mun piti repäistä niistä päällimmäiset kalvot pois ja lisätä lakkaa päälle, siksi eivät näy niin hyvin.

4 kommenttia:

 1. Oih kun on herkun näköinen lakka! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee nimenomaan, en malttais olla laittamatta päällyslakkaa :D Mutta oon päättänyt että laitan vasta huomenna!

   Poista
 2. Mä lankesin tänään... vaikka oon väittänyt että Liquid Sandit ei oo mua varten niin sitten aloin yhtäkkiä miettimään että ehkä sininen Get Your Number voisi vähän vaikka ollakin, kun siinä on sitä holoakin. Sitten kuitenkin mieli muuttui ja tänään klikkasin Ebayssa ostoskoriin tämän The Impossiblen sekä Stay The Nightin. Mäkin luin etukäteen tuon varoituksen jo jostain että tähtien kalastelu on tässä lakassa se mahdottomuus-osio, mutta nättihän tuo on... näin se mieli muuttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Get Your Number on muuten eri kokoisten hologlittereiden takia varmaan kaunein lakka pullossa mitä oon koskaan nähnyt, kynsilläkin kyllä tykkäsin ihan älyttömän paljon. Kai se munkin pitää vielä Stay the Night kotiuttaa jossain vaiheessa. :) Mäkin aluksi vähän epäröin näiden ostoa mutta yhtäkkiä olikin pakko saada, onneksi kun tykkään nyt näistä niin paljon. :)

   Tähtien kalastelun koin kuitenkin helpommaksi kuin olin pelännyt kaikkien tarinoiden jälkeen, teki vaan mulla tosi paljon sottaisemmaksi tuon levityksen kun niitä piti asetella. Tämä siis verrattuna Get Your Numberiin joka oli aika lähellä täydellistä, ei tarvinnut siistiäkään sitä yhtään (harvinaista mulle..) :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)