sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pretty Simple

Tänään ajattelin tehdä kynnet käyttäen China Glazen Liquid Leatheria jota en ole ennen koko kynnellä käyttänyt. Miettiessäni mitenköhän mustat kynnet sitten koristelisin, tuli mieleeni Flormarin 821 jonka olen ennen swatchannut vain kiekolle mustan päällä. Pullossa vaalea lakka näyttää todella upealta mustan päällä duochrome efektinsä ansiosta :) Kun ostin tämän lakan olin siihen vähän pettynyt, mutta nyt tekisi mieli mennä ostamaan toinenkin pullo, kun se on mustan päällä niin upea!


liquidl601

liquidl6013

liquidl6012

liquidlila

Yritin tehdä Flormarilla vain sellaiset viivat keskelle, mutta sitä ei oikeastaan edes huomaa kun niistä tuli niin paksut. Tykkään silti!


käytety601

Tässä vielä käytetyt lakat eli CND Stickey aluslakka, China Glaze Liquid leather, Flormar 821 ja Orlyn Polishield päällyslakka.

Kävin perjantaina vielä seppälässä vähän aleostoksilla;

ostetut601

Mukaan lähtivät Golden Rosen mattalakat sävyissä 06 ja 10 sekä MIYO:n tuoksulakka Tropicana. Golden Roset olivat 50 senttia kpl ja MIYO taisi olla 2 euroa jos oikein muistan :p Eli ei niihin ihan kauheasti rahaa uponnut :D

gr601

Golden Rose Matte 06 on ruskea violetilla shimmerillä. Kuten oikealta puolelta jossa on päällyslakkaa huomaa, shimmer näkyy paljon paremmin päällyslakan kanssa. Todennäköisesti tulenkin sitä käyttämään vain niin :D

gr10601

GR 10 on nätti sininen shimmerillä. Tykkään tästä tosi paljon ! Oli ainakin sen 50 sentin arvoinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)