torstai 21. helmikuuta 2013

Eternal Beauty

212eternal

212beauty

En voi ylistää Color Clubin holoja liikaa, nää on vaan niin ihania. Kuvissa siis 2013 kevään Halo Hues -kokoelmasta Eternal Beauty. Muita 2013 vuoden halo hueseja mulla ei olekaan, mutta omistan neljä 2012 kokoelmasta. Molempien kokoelmien lakoissa on tosi voimakas holoefekti, mutta tässä se on ehkä vähän hienompi eikä niin hallitseva. Lakan väri pääsee myös paremmin esille 2013 kokoelman lakoissa. 2012 Halo Huesejen värit eivät ehkä olleet kovin erikoisia, mutta eipä se mua haitannut kun en silloin pahemmin muita kunnon holoja omistanut :D Upean ulkonäkönsä lisäksi nämä ovat myös kuin unelma levittää kynnelle, ihan normaalinkin aluslakan päälle. Eivätkä nämä ole mielestäni hinnallakaan pilattuja :)

Kun sain tämän lakan ja näin sen pullossa, olin ehkä hieman pettynyt. Kynsillä tämä on aiheuttanut ihan muita fiiliksiä, aivan UPEA! :) Paljon paremman näköinen oikeasti kuin kuvissa. Olen suunnitellut hankkivani tästä kokoelmasta vielä ainakin Cosmis Faten ja ehkä myös Over The Moonin.

Käytetyt Lakat:
CND Stickey (2 kerrosta)
Color Club Eternal Beauty (2 kerrosta)
Seche Vite

4 kommenttia:

 1. Vau, tää ei oo promokuvissa niinkään sykähdyttänyt ja pullokuvissakin ollut vähän plääh. Mutta nyt kun näin nää kuvat niin tuli ihan sellainen olo, että pakko saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toi on vielä oikeasti kivempi kun näissä kuvissa :) Onneksi ostin.

   Poista
 2. Eiihh.. Olin vakuutellut itselleni, etten todellakaan tätä tarvitse, mutta nyt joudun ehkä pyörtämään päätökseni :E Tosi kuanis holofekti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pyydän anteeksi :Dd mutta niin on! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)