torstai 28. helmikuuta 2013

Helmikuu 2013

Toinen kuukausi blogin kirjoittelua alkaa olla takanapäin. Tässä postauksessa esittelen taas kuukauden ostokset, wishlistin ja kirjoittelen vähän blogin jatkosta.

Ensimmäiseksi se kuukauden saalis :)

2823essie
Essie Mezmerised: Tämän sain vanhemmiltani tuliaiseksi :)
Zoya Ziv,
Zoya Rica: Mun ensimmäiset Zoyat! Odotin tosi kauan ennenkuin tilasin nämä, ja näyttävät kyllä pulloissa ja tikulla swatchattuna hyvältä. En malta odottaa että pääsen kokeilemaan kynnelle. Ainut huono asia on Rican vinossa oleva teksti....

2824cc

Color Club Angel Kiss,
Color Club Eternal Beauty,
OPI Teenage Dream,
China Glaze Angel Wings.

2822gr

Classics metallic 09,
Flormar DC04,
Flormar G10.

2821mo

Golden Rose matte 11,
Coral Las Vegas Black Jack,
Models Own Prussian Blue.

192flormar

Flormar 446, 439, 441, 437.


192wnw

Wet n Wild fastdry How I Met Your Magenta, 9.0.2.1. Orange, The Gold & The Beautiful.

192mega

Wet n Wild megalast Bite the Bullet, I Need a Refresh-mint.

Helmikuussa ei näköjään tullut ostettua paljon ebaysta lakkoja, hyvä niin. Wishlistissä ja ostoskorissa on kyllä klikattuna niitä liikaakin...

Wishlist

OPI
- The Impossible
- Get Your Number
- My Vampire Is Buff

Color Club
- Cosmic Fate
- Port-Folio

China Glaze
- Not In This Galaxy
- When Stars Collide
- Strap On Your Moonboots
- Glistening Snow
- Icicle
- Strawberry Fields
- I'm With the Lifeguard
- Keep Calm, Paint On
- Pool Party
- Sunday Funday

Essie
- Butler Please
- Navigate Her

Golden Rose
Jolly Jewels:
-101
-102
-103
-110
-117

Barry M
- Croc Effects Burgundy

Harmi että haluun liikaa kaikkea... :D Itseasiassa olen nuo kolme OPI:a jo käytännössä hankkinut :)

Olen vähän suunnitellut blogiin muutoksia. Ulkoasun haluaisin muuttaa mahdollisimman pian, mutten oikein keksi mitä sille tekisin. Haluaisin pitää sen mahdollisemman yksinkertaisena, mutta mun taidoilla yksinkertaisenkin toteutus on hankalaa :D Olen myös miettinyt englanniksi kirjoittamista, mutta yritän opetella ensiksi tän homman suomeksi, joten englantia vielä tuskin vähään aikaan täällä tullaan näkemään!

Kaiken kaikkiaan tässä kuussa ei kynsijuttuja tullut paljoa harrastettua, paitsi nyt aivan kuun lopussa. Parhaiten mieleeni jäi kuitenkin lakkauksista uudet Halo Huesini, Angel Kiss ja Eternal Beauty.

Kiitos vielä kaikille lukijoilleni tästäkin kuukaudesta! :)

3 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia, Zoyat jaColor Clubit varsinkin!

  Mä aloitin alkuun kirjottaa blogia sekä enkuksi että suomeksi, mutta lopetin sen ehkä kuukauden jälkeen ja poistin englanniksi väkerretyt pätkät. Postauksista tuli musta aika raskaita ja pitkiä, harmonia vähän kärsi liiallisesta tekstistä ja veihän sen tekeminen enemmän aikaakin... Lisäksi tuntui tyhmältä kun oli kourallinen kotimaisia lukijoita niin kirjottaa niille sitten vielä enkuksikin. Kannattaa siis harkita!:)
  Tottakai se voi olla hyvä, jos kohderyhmää löytyy, mutta usein kynsiblogeissa kuvat on ne oleellisimmat. Mä kun joskus tsekkaan ulkomaisia blogeja, noin lähinnä katson kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin oon miettinyt juurikin noita asioita, eniten sitä että kuinka moni niitä tekstejä loppujen lopuksi haluaa lukea :p Oon miettinyt myös sitä, että kirjoitanko edes suomeksi mitään pidempää. Toisaalta haluan kirjoittaa myös ihan vaan itselleni, joten välillä kirjoitan enemmän ja välillä vähemmän, lukekoon ken tahtoo :D Ehkä mä pitäydyn tässä määrässä tekstiä ja vain suomenkielessä, ainakin toistaiseksi :)

   Poista
  2. Niin, ja ainahan voi laittaa jonkun englanninkielisen sivupalkkitekstin englanninkielellä, jossa kehottaa kysymään myös enkuksi, jos kiinnostaa? Itse oon harkinnut tuota, jos alkaa tilastoissa näyttämään siltä että kävijöitä pukkaa Suomen rajojen ulkopuoleltakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)