torstai 12. syyskuuta 2013

KKCenterHk Plastic Stamping Plate Review

1293


1292

KKCenterHk tarjosi minulle tilaisuutta arvioida lisää heidän tuotteitaan, tällä kertaa otin testiin jotain ihan uutta minulle! Valitsin tällaisen muovisen leimauslaatan, joka on siis samanlaista materiaalia kuin stamperit yleensä. Vähän jännitin että saisinko ollenkaan sellaista tulosta jota voisin blogissa esitellä, kun en ollut tällaisesta ikinä kuullutkaan :D Valitsin juuri tämän laatan koska ihastuin tuohon pilvikuvioon, muitakin aika kivan näköisiä siellä oli valikoimissa. Laatta löytyy täältä, ja se on merkiltään N.Nail(tuotenumero NNAIL-SPPNA14).

KKCenterHk gave me a chance to review more of their products. This time I chose something brand new for me. I chose this plastic stamping plate, which is pretty much same material that normal stampers are. I was very nervous if I would get any good results with this, because I had never even heard from anything like this :D I chose this plate because I fell in love whit this cloud pattern. You can find this plate here. The plate is N.Nail product, item number NNAIL-SPPNA14.

Kokeiluajankohdaksi valitsin tottakai yön, joten tulos on vähän sen mukainen. En meinannut aluksi ollenkaan tajuta miten tämä toimii, mutta pienen googlettelun jälkeen sen ymmärsin. Eli aluksi laatalle laitetaan lakkaa kuvion kohdalle, niinkuin normaalistikkin. Sitten kohta joka oli minulle vaikea ymmärtää, eli kuvio painellaan kevyesti paperille muutama kerta niin että ylimääräinen lakka on hävinnyt kuvion ympäriltä. Sitten vaan painetaan kuvio kynnelle. Aika simppeliä.

I really had no idea how this worked, so I had to google some advice. First step is to put polish on the picture you want, like in regular stamping. Then is the part that I didn't get right away, you have to press the stamping plate gently on paper to get the excess polish off from around the picture. Then you just need to stamp the picture onto your nail. Quite simple.

Onnistuin omasta mielestäni aika hyvin ensikertalaiseksi, tulos ei tosiaan ollut yhtä siisti kuin normaalissa leimauksessa, mutta en varmasti kovin hyvä ollut ensimmäisellä kerralla siinäkään. Toki muusta leimauskokemuksesta on tässä hyötyä. Löllöjä Xl-stampereita käyttäville tämä olisi varmaan aika haastavaa kun on tottunut erilaiseen leimaukseen. Rajoja oli vähän vaikeampi saada selkeiksi ja siisteiksi kuin normaalissa leimauksessa. Kynsilakanpoistoainetta tässä hommassa kuitenkin kului vähemmän, ja muutenkin ehkä hieman siistimpää puuhaa. Tämä soveltuu myös varmasti hyvin monivärisille leimauksille, harmi etten kokeillut. Halusin valita Konadin idioottivarman leimauslakan tähän ensimmäiseen kokeiluun :D Toiseen käteen kokeilin myös Kikon mirror-lakkaa, joka kuivuu todella nopeasti. Se leimasi yllättävän hyvin, vaikka hommassa kului vähän aikaa!

I think I did pretty good for a first timer, the result wasn't as neat as normal stamping would have been though. But i quess my first normal stamping experience was not really good either.. Of course some stamping experience helps with this too. If you normally use these big and soft stampers, this might be even harder to learn. The result here was not that clean that in normal stamping, and the outlines wasn't that clear. This stamping method needed less nail polish remover and cleaning though! I think this would be great for multicoloured stamping. I should have tried that, but I wanted to use some idiot proof stamping polish(Konad White) to get a good result :D

Tämä oli ihan hauska kokeilu, mutta ehkä normaali leimaus on vähän helpompaa. Aluksi oli vähän kömpelöä leimata isolla laatalla joka ei paljoa jousta, mutta kun tekniikan oppi se helpottui koko ajan. Jos tätä siis vähän harjoittelisi saattaisi se sujua hyvinkin. Taidan kuitenkin tykätä enemmän normaalista leimauksesta, joiden laatoissakin on tällä hetkellä paljon enemmän valinnanvaraa.

This was a fun experiment, but I think I prefer normal stamping myself. At first it was bit clumsy to stamp with this big plate that wasn't very flexible. When you learn the technique it gets easier. I'm gonna stick with normal stamping since there are more variety in stamping plates at the moment.

Orly Nail Defense & CND Stickey
Flormar - U15 (4 coats :( )
N.Nail Plastic Stamping Plate (sent by KKCenterHk for review!) & Konad White stamping polish
Konad Topcoat & Poshé topcoat

No huhhuh miten paljon tekstiä. Voisin vielä sanoa pari sanaa lakasta. Ei hyvä yksinään. Tai ihan kiva joo mutta neljä kerrosta oli aika tuskaista laittaa vielä kun tuo oli aika hidas kuivumaan :P Meikällä on vissiin vähän keskittyminen herpaantunut kynsien siistimisessäkin :D Nyt tätä kirjoittaessa vähän sama vika.. Joka tapauksessa nämä kynnet eivät oikein ole minun tyyliset, vähän turhan prinsessat. Ja U15:sta vielä, se on upea topperi, ainakin googlesta löytyi kauniita kuvia :) Niin ja muuten, tämä postaus ei sisällä mitään linkkejä joista hyötyisin rahallisesti.

2 kommenttia:

  1. I just got one of these to review, hopefully I'll be as successful. Your nails look beautiful.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! I'm looking forward to seeing your nails :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)