maanantai 30. syyskuuta 2013

September 2013


Syyskuun ostokset/ What I bought this September

sep1
sep4

Gina Tricot - Punk Gina Tricot
Color Club - Silver Lake Ebay
China Glaze - Tart-y For the Party Ebay
OPI - Sprung Asos

Tämän kuun ''sekalaiset'' ostokset näyttäisi tältä.. Voitteko kuvitella, ostin Ebaysta vain kaksi lakkaa koko kuussa!! Tulihan kuitenkin muualtakin ostettua mutta niihin nyt on yleensä hyvä syy, kuten vaikka ale... :D Ginan lakkakin oli -20% tarjouksessa, ihme että pystyin lähtemään vain yhden lakan kanssa :p Sprung taas lähti mukaan Asoksen tilaukseen vitosella. Pelkkiä lakkoja en sieltä enää tilaisi mutta nyt kun mukana oli takki ja laukku niin uskalsin tilata :D


sep2
sep5
Jaa olihan siellä yksi kuva jossa lakat ovat väärässä järjestyksessä.. :D

Catrice - Dirty Berry
Glitter Gal - Light As A Feather
Zoya - Chloe
Kaikki Atouts Charme

Tilasin pitkästä aikaa pelkkiä lakkoja jostain muusta ulkomaisesta kaupasta kuin Ebaysta. Tutustuin tähän Ranskalaiseen kauppaan kun etsiskelin paikkoja joissa myydään Dance Legendiä. Tässä kaupassa on tosiaan hyvää se, että tullirajoista ei tarvinnut huolehtia. Niin ja tietysti iso valikoima vähän harvinaisempiakin merkkejä ja joitain indieitä, ihan ok hinnat ja kohtuulliset postikulut! Dance Legendeja ei(vielä) tarttunut mukaan, mutta pari muuta kaunista lakkaa kyllä :) Nämä tulivatkin pikana kotiin, noin viikossa viikonlopun ollessa välissä. Se ''hyvä syy'' ostaa nämä oli muuten synttärit! 

sep3
sep6

OPI:
OPI Ink
You Only Live Twice
My Private Jet
Live And Let Die
Sokos Emotion

Nämä löysin vähän syrjäisemmästä Emotionista ennen kuin menin töihin, kaikki nämä olivat -70% alennuksessa :) Olin niin innoissani kun huomasin nämä, värejäkin oli vielä paljon erilaisia jäljellä.. Olisin voinut niistä useammankin kotiuttaa mutta piti pitää järki päässä ja ottaa ''vain muutama'' :D Vähän jäin jälkikäteen harmittelemaan että olisi pitänyt ostaa vielä se Anti-Bleak.. Ehkä jos eksyn sinnepäin lähiaikoina :) Eipä se toisaalta ebayssakaan maltaita maksa.

Semmoisia tällä kertaa! Myönnetään, että mulle on tulossa näiden lisäksi pari uutta Zoyaa ja yksi Essie.. :D Mutta ne menee sitten ensi kuun saldoon ;)

Wishlisht

OPI - Pure 18k top coat (tai mikä ikinä sen virallinen nimi onkaan)
OPI - Silent Stars Go By
Zoya - Dream

Mun tekisi ihan hirveästi mieli ostaa tuo OPI:n hopea- ja valkokultahippulakka. Olen jo kauan haaveillut jostain kulta- tai hopeahippulakasta, mutta musta tuntuu että olen nyt löytänyt sen oikean joka mun on ostettava! :D Rahatilanne ei ole mikään ongelma, mutta ihan periaatteesta en haluaisi maksaa niin paljoa lakasta.. Mietin tätä varmaan vielä jonkun päivän ennen kuin annan itselleni luvan hankkia sen :D 

2 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Kyllä huomaa näidenkin tulokkaiden sävyistä jo sen että syksy on tullut lakkarintamallekin. Jotenkin sitä viehättyy nyt taas noista tummemmista tapauksista... :)
  Mä annan omasta puolestani sulle luvan hommata OPI:n hippulakan! :) Se on kyllä niin houkutteleva tapaus että haluaisin sen itsellenikin - huolimatta juuri blogissani olleesta toisesta hippulakasta, jonka ajattelin saavan riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä huomaa kun katsoo noita käyttämättömiä lakkoja että uudemmat on jo ihan eri sävyisiä kuin ne viimeiset kesän käyttämättömät.. :D Blogi tuleekin kivasti sitten vuodenajoissa jäljessä, hehe. Kai se sitten on hippulakka ostettava pian ;) Olihan se sun esittelemäsi lakka kuitenkin (tarpeeksi)erilainen kuin tuo Pure, ja jos jommasta kummasta joskus eroon haluaa luulisi ottajia löytyvän :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)