perjantai 13. syyskuuta 2013

Smooth Sailing

1391


1392


1393

Tämän lakan kanssa tein jotain, mitä ei yleensä tapahdu minkään lakan kanssa. Yleensä mietin aika kauan ennen kuin laitan tilauksen menemään, mietin onko mulla dupeja lakalle tai jotain. Tämä minun oli vaan pakko ostaa sen nähtyäni vain pikaisen swatchien googletusten jälkeen :D Olin jostain syystä kauan tietämätön tämän lakan olemassaolosta, kunnes näin jossain blogissa sen swatchin. Ajattelin että se on varmaan joku htf(tyyliin samaa sarjaa kuin Essien Starry Starry Night) kun en tätä upeutta ollut ennen nähnyt, mutta onneksi se olikin ihan helposti saatavissa :) Koostumus oli ihan hyvä, kaksi kerrosta riitti suurimpaan osaan kynsistä, joihinkin laitoin kolme(jenkkisuti). En tosiaankaan kadu tämän ostamista, oikein ihana lakka :) Jostain syystä sinisiä shimmereitä ja glassfleckejä on tullut nyt kuin vahingossa hamstrattua, tekisi niin mieli hankkia vielä China Glazen Caribbean Blue... En vaan tiedä viitsinkö ChG:n lakkaan laittaa vajaata 20 euroa ihan periaatteesta :p

I was not aware of the existence of this polish for a long time. Then I saw it in some blog and fell in love! I thought it was htf(like Starry Starry Night), since i had never seen this beauty. Luckily it was easy to get and I had to buy it immediately! I rarely do that, usually I think many days before I buy a new polish. But I don't regret at all, this is so beautiful and amazing. :) I had no application problems, some nails took two coats and some three. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essie - Smooth Sailing (2-3 coats)
Poshé topcoat

4 kommenttia:

 1. Ääää, miksi sun piti mennä julkaisemaan tämä lakka kuvina just nyt... Mulla tää roikkui hyvän aikaa Ebayn odtokorissa, kunnes lopulta päätin että jo omistamani Barry M Denim ja Picture Polishin Denim saavat olla riittävän tämänkaltaisia. Mutta tää on vaan niin kaunis, että taas tekisi mieli ostaa tämä!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän ostoa ei kyllä tarvitse katua :) mutta onhan tuo picture polish aika lähellä, todella kaunis lakka sekin :)

   Poista
 2. Oi miten nätti lakka! :) Juuri sellainen sininen mistä pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) mä en voi kun vaan tuijotella nyt kynsiä koko ajan!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)