lauantai 14. joulukuuta 2013

Kensington

14121

14124

14123

Kuvissa lakka on jo ollut kynsillä pari päivää ja töitäkin siinä välissä olen ehtinyt tekemään, mutta älkää häiriintykö nimettömän lohjenneesta lakasta.. :) Yleensä mulla ei lakat kestä näinkään hyvinä, varsinkaan jos olen ollu töissä. 

Tämä olikin ensimmäinen kerta kun kokeilin BeautyUk -merkin lakkaa. Ennakkoluuloja oli ehkä vähäsen, tai siis todennäköisesti olisin ostanut jonkun tutun merkin lakan jos olisin löytänyt dupen. Yleensä en myöskään tykkää pienistä pulloista.. Suti oli kyllä tässä mun mieleen :) Väri tässä lakassa on kuitenkin aivan vastustamaton! Tykkään todella paljon :) Tällä oli ehkä vähän hankalampi lakata kuin muilla omistamillani tekstuureilla, tosin tämä onkin vähän erilainen tekstuuri. Vika saattaa myös olla minussa, mulla kun on tapana laittaa liian paksuja kerroksia tekstuurilakkaa.. Katsokaa vaikka etusormen kärkeä jossa ei edes ole tekstuuri päässyt kunnolla muodotumaan. 

Olen kyllä oikein iloinen siitä että tämä tuli ostettua :)

14125

Orly Nailtrition & CND Stickey
BeautyUk - Kensington (3 coats)

6 kommenttia:

 1. Mun oli pakko laittaa tää ostoslistalle! On meinaan sen verran upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) En voi kun suositella, tykkäsin tästä tosi paljon ihan näin ilman koristelujakin!

   Poista
 2. Tää lakka on kyllä niiin ihana. :) Juurikin perjantaina sain tän käsiini ja se kiltisti (vielä hetken) odottaa kokeiluaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva nähdä se myös sun kynsillä jos päätät siitä postata! :)

   Poista
 3. Oi miten ihana tekstuurilakka! Himotus iski minuunkin, joudunkohan ostamaan ! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)