sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Sparkle Ruby

27121

27122

27123

27124

Viralliset joulukynteni näyttivät tältä, vähän myöhässä mutta kuitenkin. :) En erityisesti ole mikään jouluihminen saati sitten ''kirjaimellisten'' teemakynsien ystävä. Tarkoitan tällä nyt siis sitä että esim jouluna minun kynsilläni ei varmasti tulla näkemään vaikka joulukuusia tai muita joulukoristeita muistuttavia kuviota.. Sparkle Rubya en voi kuin suositella, aivan ihana ja kestikin kynsillä monta päivää. Pidin muutenkin näistä kynsistä todella paljon ja oli kiva pitkästä aikaa onnistua leimauksessa :)

Orly Nailtriton & CND Stickey
L.A. Girl - Sparkle Ruby (2 coats)
Stampings: Color Club Harp On It & MoYou stamping plate Sailor 05
Konad top coat 
Poshé topcoat

Jotkut ehkä ovatkin huomanneet että postauksia ei ole nyt hetkeen tullut.. Syitä tähän voisin luetella vaikka kuinka paljon, mm. kynsien huonontunut kunto, kiire, töiden takia lakkaukset ei pysy hyvänä joten en ehdi niitä aina kuvata, kuvatkaan ei onnistu, ei vaan kiinnosta olla koneella ja konekin tuntuu olevan jotenkin todella hidas... Tulevat elämänmuutokset joista olenkin täällä jo jotain puhunut eivät varmasti paranna tilannetta, joten kaipa se on virallisesti julistettava että From Glitter To Creme on nyt ainakin jonkin aikaa tauolla, tai ainakin postaustahti vähenee huomattavasti. Toivon kovasti jälkimmäisen toteutuvan ja että saisin edes jotain aikaa, mutta sen näkee sitten miten tuleviin muutoksiin sopeudun :) 

Kynsien lakkailu tuskin mihinkään jää, nytkin olen lakkaillut ja jopa jaksanut koristella kynsiä melkein entiseen tahtiin. Nytkin Zoyan Kerry jäi kuvaamatta, mutta pakko mainita tässä vielä että aivan ihana lakka! :) Blogien lukeminen ja kommentointi eivät ole myöskään olleet nyt päällimäisenä mielessä.. mutta mulla on sellainen fiilis että ne alkaa nyt taas kiinnostaa enemmän! 

Hyvää uutta vuotta kaikille teille ihanille ja toivottavasti palaillaan pian vaikka ostopostauksen merkeissä :)

4 kommenttia:

 1. Jaksamista jos vallan kiirettä pitelee, ja hyvää uutta vuotta jo näin etukäteen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! eiköhän tämä tästä vuoden alun jälkeen ala sitten helpottamaan kun uusiin asioihin on jo vähän sopeuduttu :)

   Poista
 2. Oi voi, toi Sparkle Ruby ois niin pitänyt tilata. On se vaan kaunis!

  Ihanaa uutta vuotta ja tsemppiä uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ei siis yksinkertaisesti mitään moitittavaa! Muakin vähän melkein harmittaa etten tilannut kaikkia... mutta ehkä mä selviän nyt näillä kahdella :D Kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)