tiistai 3. joulukuuta 2013

Stone Cold & Solitaire

3121

3122

3123
Tässä taitaa olla käsi vielä vähän märkä, hups

3124

Edellisestä kynsipostauksesta taitaakin olla jo melkein viikko! Tässä välissä kynsillä on kuitenkin ollut Color Clubin Miss Bliss, mutta ne kynnet ei selvinneet baari-illasta kuvauskunnossa.. Nyt kokeilussa oli Orlyn Stone Cold, tuo ''koostumus''(finish suomeksi?) on mun mielestä niin ihana! Tämä lakka ei muutenkaan tuottanut minkäänlaisia ongelmia, helppo lakata eikä edes sotannut kynsinauhoja siistiessä. Solitaire on ollut kynsillä aiemminkin ihan itsekseen, mutta ne kynnet eivät päässeet blogiin. Solitairestakaan mulla ei ole kuin hyvää sanottavaa, tämä lakka kuuluukin ehdottomasti suosikkeihini! 

Täytyy myöntää että olisi ehkä vähän tehnyt mieli leimata lumihiutaleita :D En kuitenkaan pystynyt koska tästä olisi tullut niin kliseinen lakkaus.. Rusettien leimaus onnistui mun mielestä aika hyvin itseasiassa. Käytin pitkästä aikaa löllöstampperia ja oikeastaan tykkäsin siitä aika paljon. Nämä kynnet onnistuivat siis omasta mielestäni aika hyvin :)


3125

Orly Nailtrition & CND Stickey
Orly Stone Cold (3 coats)
Accent nail: OPI - Solitaire (2 coats)
Stampings: BM-317 & Konad white
Konad topcoat
Poshé topcoat

6 kommenttia:

 1. WAU! Aivan täydelliset! Mä en ite kauheesti oo sinisten lakkojen ystävä, mutta pikkuhiljaa oon ruvennu tykkäämään niistä enemmän ja enemmän. Stone cold on kyllä myös niin upea, että jos tulee vastaan niin pakkohan se on ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mulla taas on varmaan kaikista lakoista sinisiä eniten :D Tämä munkin mielestä aivan ihana, ja sopii tosi hyvin tähän vuodenaikaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Muutenkin Mineral Fx kokoelmassa on monta tosi kivaa lakkaa :)

   Poista
 3. Tosi ihanat kynnet! Tuo leimakuvio on kyllä niin söpö. Solitaire täytyy itsekin kotiuttaa jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Niin on, muutenkin tykkään ruseteista paljon, ajatella että vasta nyt sain tuon laatan hankittua :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)