maanantai 6. tammikuuta 2014

Wine

14611
14612

Päästiinpähän nyt vihdoin aloittamaan vuosi 2014 blogissakin :) Muuten se onkin alkanut jo ihan mukavasti ja aika tapahtumarikkaasti. Tänään esittelyssä olisi uusi Sugar Mat-lakka joka kuuluu ihanaan Digital Emotion -settiin jonka sain käsiini erään toisen kynsiharrastajan ansiosta, suuret kiitokset hänelle näistä! :) 

Digital Emotion -setin Sugar Matit tuntuvat vähän erilaisilta kuin edeltäjänsä, jotenkin ehkä hieman vähemmän näyttäviä. Nämä ovat kuitenkin myös aivan ihania, tuttua Kikon tekstuurien laatua :) Tämä lakka levittyi myös oikein hyvin ja peitti kahdella ohuella kerroksella. Väristäkin tykkään todella paljon! Ei siis mitään muuta kuin positiivista sanottavaa tästä lakasta.

Tällä hetkellä tuntuu siltä että voisin käyttää tekstuureja aina sillä niillä on nopea lakata eikä ne tarvitse erityisiä koristeluja, ne kestävät hyvin ja ovat vielä aika armollisia katkenneille kynsille. Katkenneita kynsiä löytyy nyt muutamakin ja aikaakaan ei ole kamalasti ollut joten aivan täydellisiä lakkoja minulle tällä hetkellä!

CND Toughen Up & CND Stickey
Kiko - 454 (2 thin coats)


14613

12 kommenttia:

 1. Upea, Upea, Upea! Tarviiko sanoa muuta?

  VastaaPoista
 2. En ole vielä kerennyt itse kokeilla kynsille yhtäkään tuon kokoelman lakkaa mutta vähän samoja ajatuksia noista lakoista tuli tikuttaessa kuin sinullakin, ei niin erityisen näyttäviä. Varsinkin kokoelman vaaleammat lakat näyttävän sellaisilta betonimaiselta kuivuttuaan. Tummemmista sävyistä pidin enemmän, ehkä niissä oli sitä kaipaamani säihkettä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, omia suosikkejani ovat se sininen, teal ja tämä wine :) tykkään silti toki niistä muistakin, ei vaan ihan yletä ensimmäisten sugar matien tasolle joka onkin aika korkealla :D

   Poista
 3. Älyttömän kaunis tekstuuri tämäkin! Nam. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ! Oon kyllä niin ilonen siitä että sain tämän käsiini :)

   Poista
 4. Wow, this nail polish looks really amazing :)

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija täällä hei! Löysin juuri facebookin kynsiryhmän kautta sun blogiin ja tykkäilin kynsistä! Ihanaa ku oot nähny vaivaa ja lakkaukset on siistittyjä ja kuvat hyvälaatuisia ja isoja. :) Jään siis seurailemaan jatkossakin.

  VastaaPoista
 6. Heips! Onko sun lakkailu- ja/tai bloggailuinto lopahtanut tyystin? :(

  VastaaPoista
 7. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)