maanantai 29. huhtikuuta 2013

Glistening Snow

2941gs


2942gs


2943gs


Glistening Snow on upea hopea glitterlakka China Glazen viime vuoden joulukokoelmasta. Mä olin vähän myöhässä tämän hankkimisen kanssa ja jouduinkin maksamaan tästä yli kympin, mitä en yleensä China Glazen uudempien kokoelmien lakoista maksaisi. Se oli kuitenkin pakko saada, ja onhan se kaunis auringossa :) Tällaiset glitterlakat on myös tosi nopeita kuivumaan, eikä tää mun mielestä tarvitse koristeitakaan ollakseen näyttävä. Siistimään en tätä ruvennut ollenkaan, mutta eihän tällaisten lakkojen kanssa pienet virheet haittaakaan yhtä paljoa kuin esim. cremejen kanssa. Mulla tällaiset glitterlakat ei kuitenkaan kestä kovin  kauaa kynsillä(alle24h), vaan lähtevät lohkeamaan kulmista :/ Oisko jollain jotain vinkkejä miten pysyisivät kauemmin?

CND Stickey
China Glaze - Glistening Snow (2 coats)
Seche Vite (2 coats)

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä kaunis lakka, joka mulla löytyy toistaiseksi vielä testaamattomien joukosta. Glitter taitaa olla jopa hologrammista?!

  En tiedä mikä tuohon irtoiluun auttaisi. Aluslakka sulla varmaan onkin, mutta onko päällyslakkaakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hologlitteriä on :)

   Päällyslakkaa on kaksikin kerrosta, oon kokeillut kaikenlaisia alus- ja päällyslakka komboja tällaisten glitterlakkojen kanssa mutta ne ei vaan vissiin sovi mun kynsille :s

   Poista
 2. Mulla on vähän tota samaa ongelmaa näiden kanssa. Päivän parin päästä alkaa ainakin taipuisammista kynsistä lohkeilemaan.

  Mä kanssa hankin tän samaisen aika vasta, ja on se kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on se kaunis (: Joo, mullakin lähtee samalla tavalla :P

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)