perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lava

2641lava

2642lava

2643lava

Mä en tosiaan tiedä miksi ostin tämän vasta eilen.. Etsin tätä Anttilasta enkä löytänyt, mutta onneksi lähicittarista löytyi. Kymppi on mun mielestä aika kallis hinta 10 millistä, mutta tästä jos jostain lakasta sen maksan. Se on upea. Mä tykkään tästä TOSI paljon. Ekaa kertaa mietin tosissaan backup bottlen hankkimista. En olisi uskonut tykkääväni tästä näin paljon, mutta mun mielestä tämä on miljoona kertaa kauniimpi livenä kuin missään swatcheissa :) Suosittelen kaikille.

CND Stickey
Sally Hansen - Lustre Shine Lava (3 coats)
Seche Vite

6 kommenttia:

 1. Just tätä Lavaa oon harkinnut näistä Lustre Shineista, sitä on tainnut joku muukin kehaista aiemmin. Sun kuvat kyllä myös mairittelee sävyä, eikä tuo hehkutus ainakaan vähennä ostohaluani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin että kannattaa hankkia jos yhtään swatcheissa kiinnostaa! :) Ihanan voimakas duochrome-efekti livenä. Mä itse yllätyin siitä miten voimakas tuo pinkki on kynsillä, sanoisin että enemmän mulla näkyy sitä kuin oranssia. Mutta se on mulle ainakin vaan plussa :)

   Poista
 2. Hei kiitti, olen taistellut itseni kanssa etten ostaisi tätä lakkaa, mutta taisi selkäranka sen suhteen katketa nyt tähän hehkutukseen viimeistään =D

  VastaaPoista
 3. Oih, näyttää aivan ihanan väriseltä tää lakka! :P

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)