sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Navigate Her

741navigate


742nav

Essien Navigate Her oli levittyvyydeltään ihan hyvä, ei missään nimessä huono muttei aivan loistavakaan. Väri on keväinen vihreä, tykkään tästä paljon. Leimasin taas pitkästä aikaa, vähän jännitti että joudunko tekemään kynnet uudelleen, mutta näistä tuli aika kivat. 2010 vuoden Bundle Monster laattojen koko kynnen kuviot on vaan niin auttamattoman pieniä, haluaisin kovin tilata uusia laattoja. En vain millään osaa päättää tilaisinko Bundle Monstereita (ja ottaisinko 2012 vai 2011 setin..), jonkin XL-laatan vaiko jotain muuta esimerkiksi Cheekyn laattasettejä ja mitä näitä nyt löytyykään.. 

What I used:
CND Stickey
Essie - Navigate Her (2 coats)
BM21 Stamping plate by Bundle Monster
Essence silver stampy polish
Konad Top Coat

6 kommenttia:

 1. Tosi nätit leimaukset :) ei ne bundlet suurene uudemmissa seteissä juurikaan, eli kannattaa suosilla ostaa eri merkkiä jos koko kynnen kuvista kuitenkin eniten tykkää. Itse haaveilen tällä hetkellä drk- ja lealac- laatoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmi ettei kuviot olekaan paljon suurempia uudemmissa seteissä kun miltä kuvissa näyttävät, tykkäisin niistä kuvioista(ja hinnoista) paljon :p Ehkä mä tilaan Adeninalta aluksi yhden laatan kokeiluun ja katon miten kuviot mun kynsille sopii. Mullakin on drk-c haaveissa :)

   Poista
 2. Onpa nätit kynnet, ihanat! :)
  Laitoin siulle spostia ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä minusta vuosien 2011 ja 2012 laatoissa nuo koko kynnen kuviot ovat huomattavasti suurempia, kuin 2010! Ovat noissa uudemmissa kokoelmissa about Konadinlaattojen kokokynnen kuvioiden kokoisia ja ainakin itselleni riittäviä. Itse himoan Cheekyn laattoja, niissä ois kaikkea niin kivaa. Bundlemontereista 2012 on puolestaan lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivon että sopii sitten munkin kynsille. Mulla on yksi konadin laatta jossa on koko kynnen kuvioita ja ne on ihan ok :) Tilasin pari 2011-sarjan parhaimman näköistä laattaa ja katon sitten jos tilaisin sen koko 2012 sarjan :p Cheekyt ois kyllä kivoja ja nyt mua on ruvennut mietityttämään ne Winstonia laatatkin.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)