lauantai 13. huhtikuuta 2013

My Color Club Collection

Tein vähän aikaa sitten postauksen, jossa esittelin China Glaze -lakkojani. Ajattelin tehdä vähän samanlaisen postauksen Color Club -lakoistani. Näitä minulle ei ole kertynyt niin paljoa, mutta varsinkin Halo Hueseja on jo muutamia. Näiden lisäksi postissa on tulossa neonpinkki Jackie Oh!, josta postausta sitten myöhemmin :)

1341cc
Halo-graphic, Cosmic Fate, Eternal Beauty
Halo-graphic on ensimmäisiä Halo Hueseja, Cosmic Fate ja Eternal Beauty taas uudemmasta kokoelmasta. Näistä suosikiksi nousee ehdottomasti upea Eternal Beauty, mutta muutkin ovat hankkimisen arvoisia.


1342cc
Angel Kiss, Blue Heaven, Harp On It
Nämä kaikki ovat vanhemmasta Halo Hues kokoelmasta. Angel Kiss on näistä lemppari, Harp On It taas se ''pakollinen'' hopea holo. Blue Heaven on vaaleansininen, mutta aika lähellä Harp On It:ia. Olisin ehkä toivonut sen olevan enemmän sininen, mutta onhan se silti todella kaunis. :) Halo Huesit on mun suosikkiholoja ja sen varmaan huomaa blogistakin :D Ei mulla kyllä ole kokemusta pahemmin muista, mutta olen kokenut nämä hyviksi. Helppoja levittää ja voimakas efekti. Ajattelin hankkia halo hueseista vielä ainakin sinisen Over the Moonin ja mustan Beyondin.


1343cc
Revvvolution, Wild At Heart, Wink Wink Twinkle, Glitter Envy
Revvvolution ja Wild At Heart ovat varmasti monien tuntemia, peittäviä ja todella hyvin levittyviä scatteredholoja. Vaikka olen hehkuttanut halo hueseja täällä niin paljon, nämäkin ovat mun mielestä aivan ihania! Wink Wink Twinkle ja Glitter Envy ovat Starry Tempress -kokoelmasta, mun mielestä tosi uniikkeja glitterlakkoja. Varsinkin Glitter Envy on mun mieleen.


1344cc
Lavendarling, Who Are You Wearing?, Pardon My French
Näistä cremeistä mun suosikki on Who Are You Wearing. Se on neutraali, mutta vähän erikoinen ja toimii ilman koristelujakin. Lavendarling on kiva liila, Pardon My French on myös väriltään nätti, mutta koostumus ei ollut ihan mieleen. Siinäpä ne sitten olikin :)


4 kommenttia:

 1. Jahas, sä etenit jo seuraavaan merkkiesittelyyn... itse vähän hyydyin sen China Glazen jälkeen, mutta ehkäpä vielä jatkan joku päivä. :)
  Mulla löytyy jopa 5 samaa lakkaa näistä, tuo 3. kuva kokonaisuudessaan löytyy täältäkin. Halo Huesit ei oo onnistunut vakuuttamaan mua täydellisesti - oon pitänyt niitä ehkä vähän vaisun värisinä pulloissaan, mutta hommasin kuitenkin tuon Angel Kissin testattavaksi ja testivuoroa se yhä vain odottelee...
  CC:llä on kyllä ihan kivoja kokoelmia, mutta jotenkin se ei ehkä pääsi mitalisijoille muiden merkkien kanssa kilpaillessa. Color Club tuntuu ehkä vähän "arkiselta" merkiltä... ehkä. o_0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta samaa lakkaa! :) Joo, jotenkin nää jää vähän toisten merkkien varjoon.. Ehkä sen takia koska näistä(poissulkien halo huesit) on mun mielestä vähän vähemmän swatcheja kuin vaikka China Glaze ja OPI:n kokoelmista. Oottelen innolla sun muita merkkiesittelyjä! :)

   Poista
  2. Jep! Inspiraation iskua odotellessa... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)