tiistai 20. elokuuta 2013

Haaste: Toisen valitsemaa

Sain Laatikollinen Lakkaa -blogin Janitalta tällaisen haasteen:

1. Pyydä jotakuta (ei toista kynsiharrastajaa, vaan mieluiten joku, joka on vähän pihalla näistä kynsijutuista) valitsemaan sinulle vapaasti 2-3 kynsilakkaa/koristetta/laattaa, joista sinun tulee tehdä kynnet itsellesi.

2. Pyri tekemään kynnet, joissa oikeasti viihtyisit, eli yhdistämään juttuja, joita et ehkä itse valitsisi, mutta joista kuitenkin tulisi loppujen lopuksi ihan kivat. Tai ainakin ota se asenne, että joskus voi tehdä kynnet vähän toisinkin. ;D

3. Muista jakaa haastetta ja toki kertoa eteenpäin, keneltä haasteen sait ja miten haaste menee! :)
Laiskana jätän haastamatta..


Kiitos vielä Janita haasteesta :) Lakkojen valitsijaksi päätyi 17-vuotias veljeni. Hän valitsi China Glazen Papaya Punchin, saman merkin Rivetingin ja Golden Rosen Jolly Jewels 103:sen. Aika oranssilla siis mennään! Itse en olisi välttämättä tällaista yhdistelmää valinnut, mutta olisi se voinut olla toki pahempikin :D

Mietin tosi kauan mitä näistä tekisin, tuntui että tuo Jolly Jewels pilasi kaikki suunnitelmat.. Mietin v-gapia ja ruffiania, mutta päädyin pilvimaniin. En ole kokeillut tehdä sitä ennen, ja vapaalla kädellä minkään tekeminen ei ole mun juttu tosiaankaan.. Kuitenkin olen näihin aika tyytyväinen ja tuntuu siltä että pilvimani oli ehdottomasti oikea valinta.

Kuvissa kynsinauhat ovat vähän keltaisen näköiset, musta tuntuu että Papaya Punch jotenkin heijasti niihin :DD seli seli.. Pikkurillissä oikeasti onkin vähän jäänyt siistimiset huolimattomaksi, ja asiaa ei auttanut se että otin nämä kuvat heti lakkaamisen jälkeen ilman mitään kynsinauhojen kosteutusta. Papaya Punch on näissä kuvissa jotenkin paljon keltaisempi kuin oikeasti. Tämä onkin muuten ensimmäinen lakka joka esiintyy blogissani lakkauksen pääosassa toista kertaa!

2082

2083

2081

Orly Nail Defense
China Glaze - Papaya Punch (base, 3 coats)
China Glaze - Riveting (cloud)
Golden Rose - Jolly Jewels 103 (cloud, glitter)
Poshé topcoat

10 kommenttia:

 1. Nää on kivat. Oikein aurinkoiset ja lakat sopii minusta hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika kesäinen yhdistelmä on joo, onneksi täällä on nyt sääkin vaihteeksi aurinkoinen :D

   Poista
 2. Näistähän tuli nätit :) Tosin myönnän olevani aina heikkona oranssiin!

  Sopiiko kysyä, onko tuo Papaya Punch millainen lakka? En tunnu mistään löytävän kunnollista oranssia lakkaa, siis sellaista joka ei vaatisi vähintään viittä kerrosta peittääkseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noh, musta tuntuu ainakin että kukaan ei ole saanut sitä kuvattua oikean värisenä(googlen kuvahaku), se on jotenkin oranssimpi vielä eikä noin keltainen. Ehdottomasti parempi livenä. Levittyvyydeltään vähän paksu, ja vaati ainakin mulla sen kolme kerrosta koska raidoittui jonkun verran :p Mutta muuten käyttäytyy aika hyvin, itse tykkään :)

   Poista
 3. Kivat, hieman jo syysvärejä esittelevät lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Enpäs muuten ollut tajunnutkaan että nämähän on aika syksyiset :D

   Poista
 4. Ompas ihanat, pilvimani toimii kyllä kivasti näissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Testailin kaikkia noita vaihtoehtoja kiekolle mutta olin vielä vähän epävarma siitä miltä nämä tulisivat näyttämään.. Onneksi näyttävät kynnellä paremmalta kuin kiekolla, ihan yllätyin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)