perjantai 23. elokuuta 2013

Over The Moon & Lightbox

2382


2381

Tässä Over the Moon aamuauringossa :) Toistan taas itseäni, mutta Halo Huesit on ihan parhaita. Ostakaa kaikki. Multa puuttuu vielä kevään kokoelmasta Kismet joka kiinnostaisi, ehkä pitäisi hankkia se Cloud Ninekin.. :) Sitten olisinkin kokeillut kaikkia Halo Hueseja(edit: olihan siellä se Cherubickin mitä en ole kokeillut...), tosin  myin Halo-graphicin ja Blue Heavenin pois koska ne olivat turhan samanlaisia muiden kanssa. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
Color Club - Over The Moon (2 coats)
BM-209 with Color Club - Beyond
Poshé topcoat

2383
Ikea everywhere.
Tässä nyt sitten lightbox-viritelmäni. Ja paljon muuta roinaa... Jonkun verran tämän eteen näin vaivaa ja mietin paljon eri vaihtoehtoja, koska olen pihi mutta haluan parasta.. Sai tähänkin jonkun verran rahaa palamaan. Loppujen lopuksi olen kuitenkin todella tyytyväinen tähän!

En halunnut tehdä mitään diy-pahvilaatikkoboksia koska a) ne on rumia b) olen laiska. Helppo vaihtoehto olisi ollut ostaa jostain kaupasta(esim. verkkokauppa.com) valmis setti, eikä hintakaan olisi ollut päätä huimaava. Lamppujen laatu ja valon kylmyys kuitenkin epäilytti. Päädyin sitten ostamaan kaiken erikseen. Tässä vaiheessa ei ollut vielä mitään hajua minne boksin sijoittaisin. 

Laatikkohan on joku kiinaboksi, ebaysta 12 eurolla. Taustakankaita tuli mukana neljä. Olen tähän hyvin tyytyväinen, tosin minulla ei ole mitään vertailukokemusta kalliimmista. Mun tarpeisiin tämä kuitenkin on varmasti sopiva :)

Laatikko olikin sitten se helppo osa, lampuissa iski pihiys ja se että halusin välttämättä kolme lamppua. Asiaa myös vaikeutti se kun en silloin tiennyt yhtään mihin viritelmäni sijoittaisin. Tilaahan ei kamalasti ole kuten kuvasta huomaa.. :D Jossain vaiheessa tajusin että helpointa olisi laittaa boksi Helmerin päälle, jossa se olisi myös kuvauksen kannalta hyvällä korkeudella. Vaikka boksin takana onkin kaapin lokeroita(joita tosin harvoin käytän) se ei ole liian tiellä ja sen saa aina heitettyä pois edestä. 

Yksi lampuista, lattialla oleva erilainen lamppu, on kotoa ja oli poistettu käytöstä ulkonäkönsä vuoksi. Mun tarpeisiinhan se on aivan täydellinen! Luulin aluksi että se on liian iso, mutta sitten tajusin laittaa sen lattialle. Alkuperäinen suunnitelma oli ostaa Ikean Tertial-lamppuja tämän lisäksi, mutta ne osoittautuivat liian isoiksi ja kiinnitys hankalaksi. Ongelma oli myöskin se, että Ikeaan ei täältä aivan joka päivä pääse. Vanhempani olivat kyllä käyneet siellä tänä aikana, mutta eivät suostuneet ostamaan lamppua ennenkuin itse näen sen :D Sitten kun vihdoin pääsin itse Ikeaan, ostin kaksi Format-lamppua(tosin rumassa värissä). Vaikka hinta olikin korkeampi, oli tämä varmasti pidemmän päälle parempi ratkaisu. 

Sitten vielä viimeinen kohta, eli lamput(olisiko pitänyt käyttää edellisessä sanaa valaisin? varmaan tajuatte kuitenkin :D). Etsin niitä tavallisista kaupoista ja erikoisliikkeistä. Päädyin loppujen lopuksi n. 8e/kpl maksaviin Prismasta ostettuihin 4000K lamppuihin. Olisin halunnut ehkä vähän kylmemmät lamput, mutta halusin ne kuitenkin halvalla ja nopeasti. Olen tosi hyvin näilläkin pärjännyt! Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen projektin lopputulokseen ja nyt on talven kuvat pelastettu :)

2384

Kaiken selityksen jälkeen haluan vielä esitellä ensimmäisen Inglot-luomiväripalettini! Pidän tästä kovasti. Mun silmämeikki koostuu yleensä yhdestä tai kahdesta vaaleasta mattaluomiväristä ja paksuista kissarajuksista, joten en mitään kovin erikoista tarvinnut. Kokeilin kuitenkin eilen hurjana tuota persikkaista sävyä ja tykkäsin tosi paljon! Sävyt ovat: 351, 352, 312, 361, 319 ja Rainbow 117.

6 kommenttia:

 1. Olen jo pitemmän aikaa miettinyt noiden Color Clubin holojen ostamista mutta en ole vieläkään saanut ostettua niistä mitään...! =D Kiva kun esittelit lightbox viritelmän kuvien kera :) Eli boxi tarvitsee valoa siis molemmilta sivuilta ja päältä. Täytynee ryhtyä toimimaan pikku hiljaa sen oman boxin suhteen, päivät lyhenee ja illat pimenee...:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos voimakkaasta holoefektistä tykkää niin Halo Huesit on mun mielestä aika must hankinta :)

   Joo kai sitä kahdellakin lampulla pärjää mutta aattelin ottaa saman tien kolme, kai se on niin että mitä enemmän valoa sitä parempi? :D Joo yllättävän nopeasti se pimeä tulee, helpottaa kummasti bloggaamista tuo hökötys varsinkin mulla kun tykkään laittaa kynnet illalla ja kuvata ne melkein heti kun lakat ovat kuivuneet :)

   Poista
 2. Hyvä hyvä, sä oot ajoissa lightboxin kanssa - niinkuin pitääkin, koska nyt on jo ollut hetkiä jolloin sellaista olisi täälläkin tarvittu...

  Ihan hauskan näköinen viritelmä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon kyllä tosi iloinen siitä että sain aikaiseksi hankkia tuon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)