sunnuntai 1. joulukuuta 2013

November 2013

Jännä miten nopeasti marraskuu tuntuu menneen ohi! On siinä kyllä pari aika merkittävääkin juttua ehtinyt tapahtuakin, tai no lähinnä tulevien muutosten sulattelua. Jos joku ei vielä tiedä niin tosiaan olen lähdössä opiskelemaan Helsinkiin, onnekseni sain tietää todella nopeasti missä tulen todennäköisesti koko kevään asumaan. Seuraavat kuukaudet tulevatkin varmasti olemaan aika kiireisiä ja se tulee luonnollisesti näkymään blogissakin. Helsingistä tai ylipäätänsä pääkaupunkiseudulta en tunne enään hyvin oikeastaan ketään.. Silti olen iloinen sinne muuttamisesta, olen siitä ainakin viisi vuotta haaveillut, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Saa nähdä mitä siitäkin tulee.. :)

Marraskuun ostokset / November haul

Ostoksia kertyikin nyt todella paljon ja olisi tehnyt mieli vielä ostaa enemmänkin.. Ensi vuonna tähän tuleekin aivan varmasti loppu, kun pääsen kokeilemaan sitä opiskelijaelämää :D Tottapuhuen se ei edes haittaa minua, omistan jo niin monta lakkaa että näillä on pärjättävä. Ehkäpä silloin tällöin saan kuitenkin parit must havet ostettua, sen näkee sitten.. :)

1121

Essie - Lots of Lux Ebay
L.A. Girl - Sparkle Ruby Cherry Culture 
L.A. Girl - Teal Dimension Cherry Culture
China Glaze - Ravishing Dahling Cherry Culture
China Glaze - Purr-fect Plum Ebay

Cherry Culturen halloween aleista tarttui mukaan ihanat L.A. Girlit ja Ravishing Dahling. L.A. Girlin 3D Effects -kokoelman lakkoja voisin ostaa pari väriä lisääkin, ihana kokoelma! Lots Of Luxin käyttöä odotan todella innolla, jo kiekolle swatchattuna se oli jo mielestäni niin paljon upeampi kuin missään swatcheissa :) Purr-fect Plumin otin Essien kaveriksi, tosi kivan värinen. Mun on monta kertaa tehnyt mieli ostaa se mutta se on aina jäänyt :D

1122

Beauty Uk - Kensington 
Essence:
Gorgeous Bling Bling, Do You Speak Love?, Me & My Lover
Kaikki kosmetik4less

Pääsyyt tähän tilaukseen oli lähinnä Kensington ja Me & My  Lover sekä yksi Real Techniquesin sivellin, mutta tottakai piti ottaa pari kivaa Essenceä, jotka olen jotenkin onnistunut missaamaan, mukaan täydentämään kokoelmaa :)

1123

Nfu Oh:
54 Chez-Delaney
59 Chez-Delaney
56 Ostettu toiselta kynsiharrastajalta

Näissä mulla iski kauhea paniikki, ostettava ennen kuin loppuvat kokonaan :D Sinäänsä hyvä että ostin Chez-Delaneylta nuo kaksi ensimmäistä kuitenkin ajoissa ja kohtuulliseen hintaan, koska ne olivat kyseisen kaupan viimeiset kappaleet molemmista ainakin sillä hetkellä. Nyt ei ehkä tarvitse flakieta vähään aikaan hamstrata..

1124

P2:  Adorable, Lovely, Seductive, Precious, Opulent
Kaikki Ebay

Ihania tekstuureja ihan hyvään hintaan Ebaysta! Tykkään näistä todella siis TODELLA paljon. 

1125

Claire's Glitter Sand -tekstuurilakka Fb-kynsikoristekirppis
Golden Rose - Jolly Jewels 122 Ebay
IsaDora - Chameleon Crush Sokos
Wet n Wild - Blue Eyed Soul Seppälä

Sitten vielä parit sekalaiset ostokset :) Claire'sin tyylisiä hiekkalakkoja olen katsellut paljon, mutta tämä tuli vastaan todella halvalla kirppiksella joten se oli ihan pakko ostaa :) Kiva myös kokeilla jotain ihan uutta merkkiä. Jolly Jewelsit poistuivat vissiin jo seppälöistä ja jäi vähän etten ostanut tätä. Hankin sen sitten ebaysta 4,5 euron hintaan postikuluineen, eli puoli euroa hävisin rahaa kun en ostanut aiemmin :D Säästinpähän sentään kun en ostanut Essien versiota. Chameleon Crushin hinta kuuten milliin verrattuna järkyttää mua vieläkin ja ihan mielenosoitussyistä olen näitä IsaDoran lakkoja vältellyt. Chameleon crush oli silti ihan pakko saada, mutta enää en näitä aio ostaa. Okei ehkä alesta voisin... :D Fergie-lakka oli Seppälässä alessa vielä kolmella eurolla. Otin tämän oikeastaan korvaamaan sellaista lakkaa jota olen pitkän aikaa jo vähän katsellut sillä silmällä, kyseessä siis China Glazen Blue Bells Ring. Eikä mulla muutenkaan ollut sinistä foilia vielä!

Wishlistillä ei oikeastaan ole nyt mitään erityistä, tai siis mulla on ne muutamat lakat sieltä jo tulossa.. :)

Joulukuu on muuten mun mielestä tosi hauskaa aikaa blogeissa! Varsinkin vuoden vaihde kun aika monessa ulkomaisessa blogissa on näitä ''vuoden parhaat'' -postauksia, ne on mun mielestä tosi hauskoja! Aika monessa paikassa on vielä joulukalenterejakin, ihan kivaa. En kyllä oikein kaikkien blogejen joulukalentereita tai niiden ideaa ymmärrä, siis sellaista ei tulla täällä näkemään. :) Mä voisin tehdä ne ainoat juhlateemakynnet jotka vuodessa teen, joulukynnet ja ehkä jopa uudenvuodenkynnet(jotka varmaan ei paljoa erotu mun normaaleiden kynsien joukosta)! Oikein hyvää joulukuuta kaikille :)

8 kommenttia:

  1. Voi sinullahan on jännittävät ajat menossa. Itsekin suuntasin Helsinkiin opiskelemaan 19-vuotiaana, ilman että tunsin täältä juuri ketään. Vuoden vaihteessa tuosta tulee jo kuluneeksi kahdeksan vuotta (!). Jotenkin se elämä on tänne rakentunut pikku hiljaa ja tällä hetkellä tuntuisi vaikealta kuvitella elävänsä muualla kuin pääkapunkiseudulla.
    Tämä siis tälläisenä palopuheena, että hyvin se menee! Ota kaikki irti opiskeluajoista ja nauti kaupungin vilinästä :D

    Mitä tulee hankintoihin niin voi lääh ja puuh, kaikkea niin ihanaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tästä kommentista ja tsemppauksesta! Todella kiva kuulla sun kokemuksistasi :)

      Poista
  2. Oih♥ siellä on muutama sama jotka oon ite ostanu ja muutama jotka on listalla! Ihania kaikki♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlainen maku siis :D itsekin tykkään tosi paljon, erityisesti P2:sia tekisi mieli kokeilla heti!

      Poista
  3. Noi P2:set on kyllä mahtavia, itsekin muutaman omistavana olen ihan ihastunut niihin! Myös Nufut ja L.A. Girlit säväyttää näistä ostoksista :D

    Miten kaukaa muutat Helsinkiin? Toivottavasti kaikki sujuu mukavasti ja ainahan sitä tutustuu ainakin uusiin opiskelukavereihin! Sitten jos eteen sattuu niin voit ottaa osaa myös kynsiharrastelijoiden tapaamisiin jos ja kun sellaisia taas esiintyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekis melkein mieli ostaa loputkin P2 hiekkalakat :) Jyväskylän suunnalta muutan, kyllä vähän jännittää mutta ehkä se menee ihan hyvin, enkä kuitenkaan ole ihan hirveän ujo :D Ja pääsehän sieltä takaisin sitten vaikka ei menisikään.. Täytyy joo harkita noita tapaamisia jos niihinkin uskaltautuisin :)

      Poista
  4. Mistä sä oot ostanu noi P2 hiekkalakat? :) Haluisitko laittaa linkkiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin laittaa! :) Postikulut kun yhdistää niin eivät edes ole pahat, ja pikana tulee.

      http://www.ebay.com/itm/P2-COSMETICS-VERNIS-FINITION-SABLE-9-COULEURS-AU-CHOIX-11-ML-/151111743193?pt=FR_CP_Beaute_Manucure_pedicure&var=&hash=item232ef636d9

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)