tiistai 2. huhtikuuta 2013

My China Glaze Collection

Suuri China Glaze postaus! Varoituksena vielä, tässä on sitten paljon tekstiä :D Näin Embosnails!-blogissa postauksen China Glaze-lakoista ja jo hetken tällaista postausta miettineenä halusin tehdä heti itsekin postauksen ChG:n lakoistani. Kuvasin heti yöllä lakat ja tässä tämä nyt on :) 

Omistan tällä hetkellä 42 China Glazen lakkaa. China Glaze onkin lempimerkkini, erityisesti tykkään heidän kokoelmistaan. Myös laatu on yleensä hyvä ja hintakaan ei ole pahimmasta päästä(jenkeistä tilattuna siis). Kaikki lakoista on tilattu Head2toebeauty.comista tai Ebaysta. Olen käyttänyt kaikkia näistä lakoista, ja on joitain näistä nähty blogissakin. Muutama China Glazen lakka on tulossa vielä postissa; Strawberry Fields, Icicle, Keep Calm, Paint On ja I'm With the Lifeguard. 

chg1
Deviantly Daring, Blue Year's Eve, First Mate, Liquid Leather, Black Diamond
Näistä mun lemppari on varmaankin Blue Year's Eve, joka on ihana sininen glass fleck. Sen haluaisinkin pian kynsille taas :) Black Diamond ja First Mate ovat olleet kynsillä niin kauan aikaa sitten että haluaisin niitäkin pian taas käyttää. First Maten muistan olleen sottainen(olen kyllä kehittynyt lakkaamisessa tässä ajassa, joten tulos voi seuraavan kerran olla paljon parempi..) ja Black Diamond oli ''liian harmaa''. Nyt kuitenkin omistan Liquid Leatherin enkä odota BD:n olevan samankaltainen, joten luulen tykkääväni tästä enemmän kuin silloin.

chg2
Optical Illusion, Aquadelic, Re-Fresh Mint, Sea Spray, Electric Beat
Optical Illusion menisi varmaan mun lakkojen top kymppiin. Se nyt on aika arvattavissa koska se on turkoosi, siinä on glitteriä ja jonkunnäköistä duochromeakin. Suosittelen kaikille :D Electric Beat on yllättävä lemppari, en odottanut siltä kovin paljoa mutta tykkäsin siitä todella paljon.  :)

chg3
Def Defying, Four leaf Clover, Running In Circles, Watermelon Rind, Atlantis
Def Defyingistä ja Four Leaf Cloverista on molemmista jäänyt vähän huonot muistot, mutta uskon että se johtuu epäonnistuneista koristeluista. Ansaitsevat siis toisen mahdollisuuden! Running In Circles, Watermelon Rind ja Atlantis ovat taas kaikki yhtä upeita. Jos näistä pitäisi kuitenkin yksi suosikki valita niin kyllä se varmaan olisi Atlantis :)

chg4
Electric Pineapple, Sun-kissed, Papaya Punch, Riveting, Life Preserver
Nämä kaikki ovat tosi kivoja, mutta Sun-Kissed ja Riveting nousevat näistä yli muiden. Sun-Kissed on täydellinen kirkas ja kesäinen neon ja Riveting nyt vaan yksinkertaisesti on upea. 

chg5
Ruby Pumps, Hey Sailor, High Hopes, Wicked Style
Ruby Pumps on todellinen klassikko ja varmaan moni teistäkin sen omistaa. Mun mielestä tämä on paikkansa  klassikkona ja must have-lakkana ansainnut, sillä tämä lakka on uskomattoman kaunis. High Hopes on näistä toinen suosikkini, mutta kuva ei kerro väristä tarpeeksi, jos kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti googlata swatcheja :) Hey Sailor on taas on perus kirkkaanpunainen creme, kirkkaampi kuin kuvassa. Tähän joukkoon voisin vielä kotiuttaa Poinsettian, kirkkaan punaisen crellyn. 


chg6
Pink Plumeria, Flirty Tankini, Flip Flop Fantasy, Surreal Appeal
Koralli on mun heikko kohta, rakastan korallin värisiä lakkoja. Nämä kaikki näyttää pullossa aika samalta, mutta olen yrittänyt saada värin näkymään paremmin poistamalla kuvasta kirkkautta ja siksi kuva näyttää vähän oudolta. Pink Plumeria on huomattavasti vaaleanpunaisempi kuin Flirty Tankini, joka taas on noh, korallimpi neon. Flip Flop Fantasy on yksi mun ehdottomista lempilakoista. Muistan katselleeni tätä joskus vuonna 2010 Kicksissä ja sen jälkeen en saanut tätä enää mielestäni. Silloin mun mielestä olisi ollut tosi tyhmää käyttää 10 euroa kynsilakkaan ja se jäi sitten ostamatta.. Kaksi vuotta myöhemmin sen sitten tilasin ebaysta ja se oli juuri niin ihana kuin kuvittelinkin.


chg7
Urban-Night, Creative Fantasy, Grape Juice, Light As Air, Prism
Violeteista lemppareita ovat Light As Air ja Creative Fantasy. Creative Fantasysta löytyy blogistakin postaus, Light As Airista en tarkemmin muista kertoa enmmän kuin sen että muistan tykänneeni kovasti. Grape Juicella haluaisin piakkoin lakata uudelleen koska en tästäkään paljoa muista mitään kertoa. Prism on kaunis, mutta ei niin upea kuin Optical Illusion. Prismatic kokoelmasta en muita lakkoja aiokkaan enää hankkia.

chg8
It's A Trap-Eze, Pizzazz, Angel Wings, I'm Not Lion
It's A Trap-Eze, Pizzazz ja I'm Not Lion ovat aika must have-lakkoja, tykkään erityisesti I'm Not Lionista. Trap-Ezestä ja Pizzazzista (tyhmästi taivutettuja, anteeksi :p) löytyy monia eri versioita mutta mä olen päätynyt China Glazen versioihin koska yleensä hinta-laatu suhde on kohdillaan. Ei mitään valittamista ole ollut näissäkään! Angel Wings on minulle myös must have, ja Glistening Snowia se vielä kaipailee kaverikseen.. 


chg9
Rare & Radiant, Sunset Sail, Kalahari Kiss, Below Deck, Ghoulish Glow
Sitten vielä vikat! Rare & Radiant on myös niitä must haveja, samat syyt kuin ylemmissä lakoissa miksi juuri tähän peridot-dupeen olen päätynyt. Sunset Sail on ihana vähän neutraalimpi lakka. Kalahari Kiss:stä unelmoin kauan, mutta se tuotti vähän pettymyksen. Kuvittelin sen olevan vaaleampi ja keltaisempi eikä levittyvyyskään tainnut olla ihan parhaasta päästä. Aion kuitenkin antaa tälle vielä toisen mahdollisuuden. Below Deckistä olen tykännyt paljon, tästäkin löytyy postaus. Ghoulish Glowista ei varmaan tarvitse sanoa paljoa, ihan hauska pimeässä hohtava lakka. :)

Tulipas paljon tekstiä:D En tiedä onko kukaan jaksanut lukea tänne asti, mutta jos haluatte kertoa teidän ChG kokemuksista kommenteissa niin lukisin niistä mielelläni! :)

6 kommenttia:

  1. No niin, sieltähän se ChG-postaus jo tulikin. :)

    Mä jaksoin kyllä lukea tekstit. Toi Flip Flop Fantasy täytyy varmasti kyllä hommata! :) Sulla löytyy näemmä Four Leaf Clover, Watermelon Rind ja Below Deck, jotka mulla on ollut ostoharkinnassa. Parista ekasta mainitusta ootkin antanut kommenttisi mutta entäs Below deck, ootko käyttänyt?

    Mun kokoelma kasvoi heti tänään päiväpostin saapuessa - sieltä tuli Liquid Leather. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itseasiassa blogin alkuaikoina tehnyt postauksen jossa olen Below Deckiä käyttänyt, se vaan on poikkeuksellisesti eri otsikolla kun lakan nimellä. Se ei kyllä ole kovin kattava tai mitenkään erityinen postaus mutta löytyy täältä; http://junesnails.blogspot.com/2013/01/pikaleimaukset.html Kuten tossakin oon todennut niin pidin lakasta, suosittelen jos tuota väriä ei ennestään omista :)

      Pitää vielä mainita että tuo Four Leaf Clover on mun mielestä paljon vihreämpi kuin kuvissa. Googlettamallakin näkee vähän kaikenlaisia värejä, mutta sanoisin että tuolla http://www.alllacqueredup.com/2009/12/china-glaze-swatches-review-comparisons-part-2.html#.UVr1d5Mj2So on aika lähellä oikeaa.

      Poista
    2. No kappas vaan, ja mähän oon ollu eturintamassa kommentoimassakin siellä Below Deck -postauksessa, mutta eihän noita millään voi muistaa :) Enkä varmaan silloin vielä edes ollut harkinnut ko. lakkaa.

      Kiitti FLC-vinkeistä. En oo vielä ihan varma hankinko sen, täytyy harkita vielä...

      Poista
  2. Minäkin jaksoin lukea ja naurahdin tolle tunnisteelle "liikaa tekstiä" :D

    Kuulun myös China Glazen ystäviin ja minulta löytyy 37 kyseisen merkin lakkaa ja muutama on vielä tulossa lähiaikoina postitse. On vaikea sanoa lempparia, koska melkein jokaisessa on se oma jujunsa. Jos tämän hetken ykköslakkoja pitäis sanoa, niin rankkaisin ehkä Sun-kissed, Im not a Lion ja Rivetingin. Mutta huomenna on varmaan jo eri lakat mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hyvä että mun hauskat jutut on huomattu. Nuo lakat on kyllä tosi kivoja, täytyykin käydä katsomassa mitä muita China Glazeja sulla on :)

      Poista
    2. Nyt sain vihdoin toteutettua oman China Glaze esittelyn!

      Jos kiinnostaa kurkistaa: http://lifeofbambi.blogspot.fi/2013/04/kaikki-china-glazeni.html

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)