sunnuntai 1. syyskuuta 2013

August 2013

Olisi taas ostopostauksen vuoro! Elokuu on mulla mennyt ihan älyttömän nopeasti..

Tämän kuun ostokset/What I bought this month
195
196

Color Club - Miss Bliss Ebay
Color Club Ho-ho-holly Ebay
Wild & Mild - Starry Sky Seppälä


197
198


China Glaze:
 Dynasty Kaubamaja
Fancy Pants Kaubamaja
Strap On Your Moonboots Ebay

Mooboots oli auki kun sain sen postista ja koostumuskin on pilalla :(

193
194

OPI:
The Show Must Go On Ebay
Every Month is Oktoberfest Ebay

En yleensä maksa niin paljoa lakasta kuin maksoin tuosta ensimmäisestä OPI:sta(taisi olla peräti 15 euroa, eli ei mikään järjetön summa), mutta onhan se nyt ihan törkeän upea! En malttaisi odottaa että pääsen käyttämään tätä.. Voi olla että kiilaa parin muun käyttämättömän ohi.. Oktoberfest taas ei tosiaankaan edusta pullokuvissa :p


191
192

Flormar:
U12
U08
U30
NO12

Olen eniten innoissani näistä U12:sta ja NO12:sta. Aika jännä että jotenkin tuollainen ihan perus punainen crelly saa mut näin iloiseksi :D Mulla ei kuitenkaan ole kauheasti perus punaisia, joten tämä oli oikein hyvä kokoelmaani :)

Noh, ei nyt mitään ihan järjettömiä ostoksia omasta mielestäni! Wishlististä en tiedä nyt, mutta China Glazen Tart-y For the Party voisi olla aika kiva. Myös Orlyn Rococo A Go Go:a harkitsen :) Tilasin muutama päivä sitten lakan jonka oli mulle ihan must-have; Color Clubin Silver Lake! 

Oon nyt kirjoittanut tähänkin postaukseen ihan mitä vaan on tullut mieleen, jotenkin en pysty nyt keskittymään tähän touhuun. Nyt tässä viime viikolla onkin tuntunut aika vaikealta saada jotain järkevää tekstiä tänne aikaan. Yhden asian olin kuitenkin suunnitellut vielä sanovani; haluan kiittää erityisesti niitä muutamia jotka luette näitä höpinöitäni ja kommentoitte tänne, piristätte mun päivää aina paljon :)

Tänään toivottavasti pääsen vielä esittelemään yhden tekstuuri-Kikon ja lähipäivinä olisi haastepostauskin tehtävänä :)

8 kommenttia:

  1. Noi Opin lakat ja U12 ovat ihanan syksyisiä. Mieli ja silmät alkaa etsiin pikkuhiljaa punertavia ja tummempia sävyjä. Upeita lakkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mullakin :) Keväällä en olis millään uskonut että huvittaisi syksyllä lakata mielummin viininpunaisilla kuin jollain neoneilla :D

      Poista
  2. Fancy Pants Kaubamajasta - check, sama täällä! :D
    Ho-Ho-Holly löytyy myös multa; viime vuonna sitä kerran käytinkin ja tykkäsin!
    Tuo Dynasty näyttää myös erittäin mielenkiintoiselle lakalle... Sitä jään odottelemaan kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Kaubamaja oli kyllä kiva paikka, en ole ennen shopannut China Glazea livenä ja vielä vain vitosella per lakka :D Dynastysta mä varmaan odotan eniten Chinoista että pääsisin kokeilemaan, vähän erikoisempi lakka :)

      Poista
  3. Tosi ihanan näköisiä nuo Flormarit. Ja Opit kanssa. Ja onhan noi Color Clubitkin aika kuolattavia. :D Mulla onkin jo ennestään Ho-Ho-Holly.
    Tuo China Glazen Dynasty on kyllä ihan uusi lakka mulle. En muista, että olisin ikinä aikaisemmin törmännyt siihen. ö.ö
    Onpas ikävää, että sait niin huonot Moonbootsit. :/ Kai se sentään korvattiin?
    Mulla on myös haaveissa Orlyn Rococo A-Go-Go. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan heikkona noihin Flormarin lakkoihin, hinta-laatu suhde mun mielestä enemmän kuin kohdallaan :) Mäkään en tuosta Dynastysta ole paljoa kuullut, mutta kun sen livenä näin niin se oli ihan pakko ostaa, sen verran kaunis lakka!

      Uudet Moonbootsit pitäis olla tulossa postissa mutta saa nähdä :P Toisaalta Beautyzone on aika luotettava myyjä ollut ainakin mun kokemusten mukaan, joten toivotaan parasta :)

      Poista
  4. Munkin Moonboots oli samanlainen. Toivottavasti sun seuraava on parempi yksilö :)

    Dynasty näyttää mustakin mielenkiintoiselta, jään kans seuraamaan miltä se näyttää kynsillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistin heti että sullekki oli käynyt niin ja vielä sama lakka ja kaikki! Mun pitikin kommentoida siitä sulle mutten löytänyt sitä postausta missä asiasta kerroit niin se jäi. Jännä juttu :P Ja joo, toivotaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)