sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Bouncer It's Me & OPI Pure

13102


13101


13103

Pohjalla Essien Bouncer It's Me, joka muistutti niin värinsä kuin koostumuksensa puolesta pari postausta takaperin esiteltyä Coralin 414-lakkaa. Erona lakoissa on ainakin hinta, Coral on maksanut 2 euroa ja Essie muutaman enemmän.. Laadultaan petyin Essieen, kun taas Coralin levittyvyyteen olin positiivisesti yllättynyt. Väri on kiva, mutta en koe tarvitsevani kahta tämänlaista lakkaa, täytyy swatchata nämä vielä kiekolle vierekkäin.. 

Tuli sitten ostettua vähän aikaa sitten tämä valkokulta- ja hopeahippulakka, ja täytyy kyllä myöntää että aika ylelliseltä se tuntuu ja näyttää kynsillä :) Mulla on tämä paljon ainakin fb:ssä puhututtanut kellertäväpohjainen versio, mikä kyllä aluksi vähän harmitti. Myyjä olisi maksanut postikuluni ja kaikki jos tämän olisin lähettänyt takaisin, mutta koin sen olevan vähän hankalaa kun en kuitenkaan olisi saanut 100% varmasti kirkaspohjaista versiota jos olisin tämän uudelleen ostanut. Sain kuitenkin 3$ refundia :D Myyjä oli asiallinen, yhteistyöhaluinen ja vastasi nopeasti vaikka viestini olivat varmaan aika sekavia. :) Ei se vähän kellertävä pohja haittaa kuitenkaan minua enään yhtään, tuskin olisin sitä edes vikana tajunnut pitää jos en olisi siitä aiemmin lukenut.

Tykkään tästä yhdistelmästä oikein paljon, ja hippulakka ei varmati jää käyttämättömäksi! Harmittaa vain kuvissa tuo kärkikuluma. Kuvat on otettu seuraavana päivänä lakkauksesta, mulla vaan kuluu kärjet lakoista todella helposti.

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essie - Bouncer It's Me (3-4 coats)
OPI Pure 18k white gold & silver top coat
Poshé topcoat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)