torstai 3. lokakuuta 2013

Fantasy Fire layered with Coral 414

2101


2102

Fantasy Fire ei varmaan paljoa esittelyjä kaipaa, sen verran kuuluisaksi lakka on tullut  Clarins 230-lakan lähes-dupena. Nättihän se on, mutta en itse viitsinyt sitä sillä millihinnalla ostaa, vieläkun inhoan minipulloja.. Sain tämän kuitenkin todella kohtuulliseen hintaan paketissa jonka ostin fb-kirppikseltä, hyvä niin sillä tämä on oikein upea :) 

Fantasy Firen alla käytin kuvissakin näkyvää Coralin Matt Effect 414-lakkaa. Olen ostanut sen joskus Minimanista kahdella eurolla, joten odotukset eivät olleet kovin korkealla. Lakka oli koostumukseltaan jelly ja levittyi ihan nätisti :) Mattana en tästä tykännyt paljoa, mitä osasinkin jo aavistella. Tein ehkä virheen kun valitsin jellyn(tietämättäni) Fantasy Firen alle, sillä kerroksia tuli yhteensä aika monta ja lakkaa on kynsillä aika paksu kerros :D Ainakin lopputulos on kivan kiiltävä ja siinä on jonkinlaista ulottuvuutta.

Pääsin pitkästä aikaa kuvaamaan oikean käden kynsiäni, kun vasemman käden keskisormen kynsi repesi.. Osasinkin jo odottaa tätä sillä se oli jo aloittanut repeämisen jo varmaan kaksi viikkoa sitten, mutta pysyi kasassa kun vaan lakkailin repeämän päältä. Onneksi tämän käden keskarin kynsi oli juuri kasvanut edes jonkinlaiseen kuvauskuntoon :D Nykyään musta tuntuu että saan oikeasta kädestä parempia kuvia ja kynnetkin näyttävät siinä paremmalta :) Jännä juttu, kun kuitenkin olen oikeakätinen ja aloittanut kuvaamaan vasenta kättäni paljon aikaisemmin. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
Coral - Matt Effect 414 (3 coats)
MaxFactor - Fantasy Fire (2 coats)
Poshé topcoat

2 kommenttia:

  1. Tuo FF on kyllä tosi kaunis lakka ja tuo lakkayhdistelmä näyttää tosi hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä ne sopi tosi hyvin yhteen :) Huvittaisi silti kokeilla Fantasy Firea vielä ihan yksinäänkin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)