maanantai 7. lokakuuta 2013

Dynasty & BCA-manicure7101

Odotin tosi innolla sitä että pääsin kokeilemaan tätä lakkaa, koska se oli mulle entuudestaan aika tuntematon. Kieltämättä ajattelin että tässä lakassa voisi olla joku vika, kun en ole siihen blogeissa pahemmin törmännyt vaikka tämä näyttää pullossa ainakin aivan upealta. Onneksi en kuitenkaan tästä mitään vikaa löytänyt ja lakka on upea myös kynsillä :) Lakka oli aika ohutta eikä peittänyt kuin kolmella kerroksella. Se ei mua kyllä yhtään haitannut, mun mielestä tämä on aivan upea ja jellymäinen pohja sopii tähän lakkaan oikein hyvin :) 

Hologlittereiden kauneutta en kovin hyvin saanut kuvattua, erityisesti auringossa tämä lakka on aivan upea mutta keinovalaistuksessakin näyttävä. Myös varjossa ja sellaisessa valaistuksessa jossa hologlitter ei pääse loistamaan tämä on tosi kaunis, katsokaa vaikka tuota toista kuvaa! :) Itseasiassa värikin yllätti minut todella positiivisesti. Tämä ei ole ihan niin oranssi punainen kuin kuvissa.

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Dynasty (3 coats)
Poshé topcoat

7103
Couple days old..

Tässä vielä jonkinlainen kuva Roosa nauha-päivän kynsistäni. ''Vähän'' kärsineet jo, sillä en perjantaina millään ehtinyt kuvata niitä ja olin viikonlopun reissussa :P Mutta kuitenkin halusin laittaa kuvan näistä tänne. Pohjalakkana China Glazen Exquisite China Glazen viime vuoden Breast Cancer Awareness-kokoelmasta. Ostin tämän lakan joskus kesällä kun etsin pinkkiä glass fleckia, enkä erityisemmin miettinyt sitä että se oli BCA-kokoelmasta.. Oli kuitenkin kiva että sain pitää sitä kynsillä ihan ''oikeana'' päivänä :) Tykkäsin Exquisitesta muutenkin tosi paljon!

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Exquisite (2 or 3 coats?)
Pink Glitter: Essence - Carrie & White Glitter: OPI - Pirouette my whistle
Stampings: Cheeky Jumbo plate 2 ''Tropical Holiday'' & Konad Special Polish white
Poshé topcoat

4 kommenttia:

 1. Todella kauniit Roosa nauha-kynnet. Ja tuohon Chinan lakkaan en muista koskaan missään törmänneeni, piti oikein googletella. Tää on näitä vanhempia lakkoja joita harvemmin näkee, upea on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin ostin tämän Tallinnasta näkemättä yhtään swatchia, onneksi täytti kuitenkin kaikki odotukset! Varsinkin näitä Specialty-kokoelman glittereitä tulee harvoin nähtyä paria poikkeusta lukuunottamatta kun kokoelmaa ei oikein löydy mistään yhdestä paikkaa swatchattuna.. Sinäänsä kyllä ymmärrettävää kun kokoelmassa on ihan vaan muutama lakka... :D

   Poista
 2. Dynasty on kyllä itsellenikin uusi tuttavuus ja kivalta näyttää. Vähän sellaisen indie-lakan tyylinen jollain tapaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti ostaa sokkona tämä lakka :) Olisikohan se Dreamsiclekin pitänyt ottaa..

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)