maanantai 21. lokakuuta 2013

Fly With Me

21101


21102

Jatketaan vielä näillä kesälakoilla ja kohtuullisen kesäisillä leimauksilla.. Käyttäkää te vaan niitä joululakkoja ja syysuutuksia niin mä lakkailen näillä pari kesää vanhoilla helmillä ;) Toisaalta olisiko ollut parin vuoden takaisessa Chinan halloween-kokoelmassa vähän samantapainen lakka, joten nämä siis menee halloween kynsistä :D Fly With Me ei pettänyt muttei myöskään erityisesti yllättänyt, kuitenkin oikein kiva lakka ja uniikki kokoelmassani :) 

Leimauskuvio ei ole ihan tyypillinen valinta minulta, lopputulos on vähän jopa ranskismainen. Minähän en niitä kovin usein harrasta, vaikka tykkään niistäkin kyllä. Leimojen kohdistus on vielä haastavaa minulle, mutta olen oikein tyytyväinen siihen mitä sain tänään aikaiseksi :) Minulle näistä kynsistä tulee jostain syystä mieleen sammal, sitten taas sain kuulla että leimauskuvio muistuttaa Lindt-suklaakarkkien käärepaperia, mikä on kyllä ihan totta :D Lopputulos miellyttää silmää vaikkei tunnukkaan ihan omimmalta jutulta!

Orly Nail Defense & CND Stickey
Color Club - Fly With Me (3 coats)
Stampings: BM- 316 & Konad Special Polish white
Konad topcoat 
Poshé topcoat

6 kommenttia:

 1. Oooh, mun silmiä kyllä hivelee nää kynnet. Tälleen valkoisen kanssa yhdistettynä tää Color Club on huisin raikkaan sävyinen.

  Mä olen jostain syystä aina yhdistänyt sitä mustaa. Asia on korjattava pikimiten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taas en oikein jaksa leimata enää mustalla ollenkaan kun se on niin sotkuista, ehkä siksi aina valkoinen ekana mielessä leimatessa kun sekin sopii about kaiken kanssa :D Mutta erityisesti valkoinen leimaus ja glassfleck-lakka on mun mielestä ihana yhdistelmä, tulee sellainen syvyysvaikutelma :)

   Poista
 2. Nätit on ja tää lakka on ihana, toistaiseksi vielä puuttuu multa mutta joskus vielä hankin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onhan tämä nyt viimeistään kesäksi hankittava jos dupeja ei löydy ;)

   Poista
 3. Mä taisin myydä sulle tänään kasvovoiteen Sokoksella, ainakin oli tutun näköiset kynnet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kyllähän se minä olin :D Enpä olisi uskonut että joku tunnistaa kynsien perusteella, hauska juttu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)