torstai 10. lokakuuta 2013

Summer Memories

10101

Tähän väliin vähän kesäisempää lakkausta, mutta ei kovin onnistunutta sellaista.. Tämän lakan kanssa sainkin vähän tapella, enkä siltikään ole tulokseen kovin tyytyväinen.. :D Kyseessä siis Italiasta ostettu wjcon-merkkinen keltainen glassfleck-lakka(?), joka on tosi kaunis pullossa. Kyllähän pullosta jo näkee, että lakka on läpikuultava.. Mutta mä kun en tykkää kerrostaa lakkoja, otin riskin ja kokeilin kuinka monella kerroksella saisin siitä peittävän. Neljänkin kerroksen jälkeen oli ihan selvä VNL ja mulle tuli vaan sellainen mielikuva että olisin dipannut kynnet sellaiseen valmiiksi hunajamarinoidun broilerin marinadiin..... Leimauksienkin feilattua sain tarpeekseni, poistin nihkeät lakat ja menin nukkumaan.

Seuraavana iltana(yönä) koitin lakata tällä uudelleen, tällä kertaa valitsin alle peittäväksi lakaksi Essencen Mellow Yellow:n. Mellow Yellow oli vähän paksua, mutta muuten oikein mainiosti levittyvä lakka ollakseen pari vuotta vanha ehkä euron maksanut vaaleankeltainen. Siinä on kyllä merkki jolla on hinta-laatusuhde kohdillaan! Pikkasen liian monta kerrosta tuli kuitenkin kerrostettua jotta nämä olisivat siistit(2 aluslakka + 2 essence + 2 wjcon + konad päällyslakka + poshe), ja vissiin vähän huolimattomaksi jäi kynsinauhojenkin siistiminen :p

Koristeluihin olen suht tyytyväinen, kokokynnen leimojen alla on siis jonkinnäköinen liukuvärjäys. Harmi vaan että nämä erottuvat juuri ja juuri 20 sentin katseluetäisyydeltä :D Noh, enpä mä näitä muille teekkään, paitsi myönnetään kyllä että blogia varten joskus yritän vähän kovempaa. Oon mä sentään pari kertaa saanut asiakkailta kehuja mun kynsistä! :) Tuo kokokynnen leimauskuvio on mun mielestä ihan mahtava, tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessakin. Cheekyn kukkaleimat osui vähän hassusti, mutta ovatpahan suht samoissa kohdissa. Jos jotain leimuslaattoja lähtisin suosittelemaan kaikille, ne olisi ehdottomasti nämä Cheekyn jumbolaatat :)

Orly Nail Defense + CND Stickey
Essence - Mellow Yellow (2 coats)
Wjcon - 137 (2 coats)
Stampings: BM-201(whole nail stamping), Cheeky Jumbo Plate 2(flowers) & Konad special polish white
Konad topcoat 
Poshé topcoat

2 kommenttia:

  1. Hunajamarinadikynnet *reps* raikkaat kynnet silti, sellainen sitruksinen väri!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olis kyllä pitänyt ottaa niistä kuva ihan vaan sen takia miten kammottavilta ne näytti.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)