torstai 9. toukokuuta 2013

51

 photo 851_zps53390676.jpg


 photo 852_zps9c9f35a9.jpg

Tää on niin kaunis, parempi livenä :) Ei ole luonnossa yhtä läpikuultava, itseasiassa yllätti peittävyydellään. :)

Orly Nail Defense
Nfu Oh 51 (3 coats)
Orly Polishield

Sitten muita juttuja. Tilasin vähän aikaa sitten lakkoja (3.5) ebay-myyjältä josta mulla ei ollut aikaisempaa kokemusta. Vähän epäilytti ostaa tältä myyjältä, sillä palautetta ei ollut vielä paljoa. Kuitenkin olivat suurin osa positiivisia ja sain samalta myyjältä ostettua Jessicaa, Essietä ja China Glazea ihan hyvään hintaan ja kohtuullisilla yhdistetyillä postikuluilla, joten tilasin sieltä. Paketti merkittiin lähteneeksi 4.5., mutta en koskaan saanut tracking numberia. Siinä vaiheessa ajattelin että joudun odottamaan vielä parikin viikkoa, sillä esim. beutyzonen uusissa tilauksissa ei tracking numberia ole ja toimitus tuntuu ainakin musta kestävän kauemmin nykyään? :D En tiedä onko totta vai tuntuuko vaan siltä :p Paketti kuitenkin saapui tänään (tai eilen, 8.5) ja välissä oli viikonloppu ja suomen postillakin vissiin jotain ulosmarsseja? :D Mun mielestä paketti tuli kyllä tosi nopeaa Californiasta, tilaan ehdottomasti jatkossakin tuolta :) Halusinpahan vähän hehkuttaa vaan.. :D

8 kommenttia:

 1. Tämä on upea puola! Se näyttää kauniilta teitä :)

  VastaaPoista
 2. Eipä oo tullut Nufuja hetkeen käytettyäkään, mutta tämä on varsinkin hyvä esimerkki siitä että niitäkin voisi joku päivä taas kokeilla. Tämä 51 on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Munkin pitäisi käyttää toista nufuani eli 66sta, en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan ja se voisi olla tosi kiva nyt kun osaan lakata vähän paremmin :D Uudet lakat vie mulla vanhoilta huomiota, mutta kohta en enää niitä voi ostaa samalla tahdilla niin sitten pääsevät vanhatkin taas useammin käyttöön :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)