torstai 16. toukokuuta 2013

In The Cab-ana

 photo 1651_zps0ed77009.jpg


 photo 1652_zps60f6b5cb.jpg

Tarkoituksena oli tehdä chevron-mani mutta yli tunnin kestäneen saksien ja erilaisten teippien kanssa tappelemisen tulos, eli tuo yksi nimettömän kynsi, ei ollut ihan sitä mitä halusin. Turhauduin aika pahasti koko hommaan ja leimasin muut kynnet vähän miten sattuu Essencen luottoleimauslakalla. Kuvatkaan eivät ole ihan sitä mitä blogissani haluaisin esitellä, mutta musta ei nyt ole parempaan tällä kertaa! Kynsinauhat ovat ihan leimauslakan shimmerissä, en jaksanut siistiä niitäkään enenpää :p

Pohjalakkana Essien In The Cab-ana, josta tykkään paljon! Koko essien tämän vuoden resort kokoelma oli mun mieleen, ja muutenkin Essien uudet kokoelmat tuntuu paljon kiinnostavimmilta kuin ennen. Pari muutakin Essietä on nyt matkalla kotiin. Sain tänään myös Blancin eli ensimmäisen kunnollisen valkoisen lakkani :)

Nyt täytyy muuten entistä paremmalla syyllä harjoitella leimausta, koska tilasin tämän <3

I failed that chevron manicure (ring finger in second picture), so I just stamped something fast. Not my best mani, but I really like this new Essie polish! :) Sorry about the bad pictures and shimmer on my cuticles.

CND Stickey
Essie - In The Cab-ana (2 coats)
BM-215 stamping plate by Bundle Monster
Essence silver stampy polish
China Glaze - Icicle (Chevron stripes)
Konad Top Coat

9 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, oivat lakkavalinnat ja leimat. Tuli äkkiseltään kesäisen merelliset fiilikset ja jopa surffilauta mieleen vaikken sellaista harrastelekaan, niin silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ollut tullut edes ajatelleeksi mutta nytkun näitä katsoo niin ihan totta, tykkään näistä nyt paljon enemmän kuin postauksen tekovaiheessa! :)

   Poista
 2. Hyvin sopii tuo hopea tuon Essien kanssa. Kivat!

  VastaaPoista
 3. What cute color and this model looks amazing :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I really like this color too, and all the other colors from Essies this years resort collection! :)

   Poista
 4. Heitänpä sinua haasteella. Haluaisin kuulla kahdeksan asiaa sinusta :)
  http://tuhlarin.blogspot.fi/2013/05/kahdeksikko-haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)