keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Halleys Comet

151hc


152hc
Shadow
153hc
Sunlight
155hc
Right hand
Se ei tule varmaan kellekkään yllätyksenä että rakastan tätä lakkaa. Se on niin kaunis kuin kuvittelinkin. Omistin jo ennen tätä Essencen Choose Me! -lakan(alla vertailu!), jonka olen ostanut Italiasta ennen kynsilakoista kunnolla innostumista. Tykkään siitä kovasti, mutta halusin enemmän kuin 5 ml, ja täytyy myöntää että myös joltain hienommalta merkiltä. OPI:n Catch Me In Your Netistä on turha haaveillakkaan, ainakaan jos ei halua maksaa paljoa. Zoyan Charlan olin ajatellut hankkivani, mutta pistin sitten ebayn hakuun huvikseen Halleys Cometin. Sieltä sitten löytyi tämä muistaakseni hintaan 5.50+4,95$. Klikkasinpa sen pikaisen myyjän tutkailun jälkeen ostoskoriin ja olin niin iloinen, ja olen vieläkin :) Myyjä muuten nosti hinnan parin päivän päästä 9.50$, ei sekään musta kovin paha hinta olisi ollut.

Koristeluna toimii tällä kertaa uudet water decalsit ebaysta, ei mennyt taaskaan paikoilleen ihan kuin olisin halunnut. Mun mielestä sulkien kanssa ei tosin haittaa vaikka ne olisi vähän miten sattuu :) 

Orly Nail Defense
Orly - Halleys Comet (2 coats)
Water decals from Ebay
Orly Polishield

156comparison
Wet n Wild Teal Of Fortune - Orly Halleys Comet - Essence Choose Me

6 kommenttia:

 1. Onpas nätti lakka, itselle uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on, kannattaa ostaa jos tuo tai joku sen dupeista tulee sopivalla hinnalla vastaan (:

   Poista
 2. Hei ihanaa pitkästä aikaa kynsiblogi, jossa oikeasti hyvin lakattuja kynsiä! Niin usein jää seuraamatta uusia kynsiblogeja, kun jengi ei vaan jaksa panostaa tai edes siistiä suurimpia ylilakkauksia. Nice, hienoa, loistoa! Jään seuraamaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla :) Yritänkin koko ajan kehittyä tommosissa ns. pienissä jutuissa jotka kuitenkin vaikuttaa tosi paljon lakkausten yleisilmeeseen :D

   Poista
 3. Se on vaan niin ihana ja tosi kivalla hintaa oot kyllä löytänyt! Kelpais siis mullekin tuo lakka, vaikken niin sinisten ystävä olekaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, yksi kauniimmista lakoista mitä mulla on! Ebaysta löytyy muuten tuota vielä sillä vähän päälle kympillä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)