perjantai 3. toukokuuta 2013

Indian Ocean

351io


353io


352io

Indian Ocean on oikeastaan juuri sellainen mitä odotinkin, tykkään paljon. Jotkut laittaisivat alle peittävän lakan, mutta mä tykkään tällaisista lakoista ihan itsestään. Niissä on silloin enemmän öh, syvyyttä tai moniulotteisuutta? :D Mua ei myöskään haittaa vaikka kynnen kärjet näkyvät koska kynteni ovat niin lyhyet. Mun kynnet eivät myöskään ole kovin värjäytyneet(Yksikin hyvä asia näissä heikoissa ja uurteisissa kynsissä!), joten siitäkään ei tarvitse huolehtia.

Orly Nail Defense
Models Own - Indian Ocean (3 coats)
Inm Out the Door

6 kommenttia:

 1. Wow, this is incredible!! I love it :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love it too, the colour shift is so strong :)

   Poista
 2. Tää lakka on kyllä varmasti íhan top10-ainesta uniikkiutensa takia. Sä oot rohkeasti kerrostellu pelkkää Intian Valtamerta, ja ei se kuvissa näytä hassummalta yhtään niinkään - mä en ehkä vain uskalla tehdä samoin, pakko laittaa värillinen aluslakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältähän se niinkin näyttää :) Neljäskään kerros ei kyllä olisi ollut pahitteeksi, mutta laitoin vähän turhan paksuja kerroksia niin en enää halunnut laittaa lisää :P

   Poista
 3. Ooh! Such a beauty! I love this polish I had order it in January, but then it never arrived because of air-mail restrictions. It's so gorgeous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, it's beautiful :) It's a shame that you didn't get it, I almost lost mine too because of terrible packaging at asos. :/ It had a big piece of glass missing from the bottom, I was very lucky that the polish survived!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)