keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Jackie Oh!

2952


2951

Olen etsinyt täydellistä neonpinkkiä, sellaista joka on neon ilman mitään valkoista lakkaa alla. Tämä ainakin on neon ihan itsestään, kuivuu myös mataksi niinkuin useimmat neonit. Sen takia tätä oli mun mielestä vähän hankalampi levittää, kun se kuivui mattaiseksi niin nopeasti. Neoneille tyypillisesti tätä oli myös tosi vaikea kuvata, livenä ei ole ihan noin koralli kuin kuvissa. Useimmista neoneista poiketen tämä kuitenkin peitti hyvin kahdella kerroksella, ja se oli mulle tärkeää värin lisäksi. Kelpuutan! :)

Mun leimaustaidot on vielä vähän hakusessa, mutta tämä jälki oli mulle ihan jees, varsinkin oikeaan käteen! Uusi Cheekyn laatta on kyllä ihan täydellinen, siitä tullaan varmasti näkemään vielä paljon leimoja tässä blogissa :) leimauslakkana Golden Rosen Matte Velvet 106 joka toimi tosi hyvin. Onneksi ostin näitä yhteensä kymmenen eri väristä silloin kun ne olivat alennuksessa seppälöissä :)

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, rikoin pari kynttä viikonloppuna. Koska vasemman käden keskisormi on nyt ihan kelvoton mihinkään kuviin, joudun ottamaan kaikki kuvat vasemmasta kädestä. Sepäs harmittaa kun olen paljon kömpelömpi lakkaamaan vasemman käden kynsiä ja siistiminenkin on jotenkin vaikeampaa :D Ainakaan tämän käden keskisormi ei ole ihan niin paha kuin oikean.

I have been looking for the perfect neon pink, and this is quite near. I really like the color, and the best part is that this doesn't need any white undies to be neon! It was also opaque with two coats. It dried matte like most neons, but it was so fast drying that application was little tricky. But that's probably just me, otherwise the formula was good. This was very hard to photograph, it looks too coral in my pictures. My new Cheeky stamping plate is so prefect! My stamping skills are not the best, but I like how these turned out :)

I'm not so happy with the fact I broke couple nails, and my left hand is not looking pretty now because of that. I have to take pictures of my right hand for a while. I'm way more clumsy when painting right hand nails and cleanup is more messy.. Sorry!

Orly Nail Defense + CND Stickey
Color Club - Jackie Oh! (2 coats)
Cheeky Jumbo Plate 2 ''Tropical Holiday'' with Golden Rose matte velvet 106
Konad Top Coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)