perjantai 7. kesäkuuta 2013

Back Again

En ole mun lyhyen bloggausuran aikana koskaan pitänyt näin pitkää postaustaukoa, mutta hei mulla oli hyviä syitä :D Tosiaan oli ylppärit ja pääsykokeet, joista kaikki oli pk-seudulla. Itsehän asun siis kolmensadan kilometrin päässä helsingistä, joten olin siellä muutaman yön. Pääsykokeista sen verran, että ei taida musta tulla ainakaan tänä vuonna estenomi-opiskelijaa. Sinne olisin kaikista eniten halunnut opiskelemaan, mutta kaikki muutkin siellä vaikutti aika tosissaan sinne haluavansa. Ens vuonna sitten uudestaan jos ei mikään muu nappaa :)

 Muutenkin kiirettä on pitänyt, kynsilläkin ollut vaan Illamasquan Monogamous ylppäreissä ja OPI:n Solitaire sittemmin. Monogamous oli ihanan helppo levittää ja muutenkin todella laadukkaan oloinen. Värikin sopi minulle omasta mielestäni aika hyvin :) Solitaire oli myös ihana, pysyi jopa neljä päivää kynsillä siistin näköisenä! Mulla ei normaalisti mikään lakka pysy niin kauaa ilman vaurioita, varsinkaan kun olin kokoajan jossain menossa. Luulin Solitairen olevan viimeinen tekstuurilakkani, mutta kai niitä on ostettava vielä lisää kun ne sopii mun kynsille niin hyvin.. :D Ainakin loppuvuoden Liquid Sandeissa oli muutamia ihanan näköisiä lakkoja :)

Cesarsin avoimet päivät osuivat myös tosi hyvin siihen aikaan kun olin pk-seudulla, joten kävin myös siellä piipahtamassa. A-Englandin Saint George oli mun ostoslistalla, mutta se oli ilmeisesti loppu. En sieltä kuitenkaan tyhjin käsin lähtenyt :) Muutenkin on nyt tullut ostettua paljon kaikkea. Ostolakko olisikin nyt enemmän kuin paikallaan, ja sen aiokin nyt aloittaa ihan kohta, siis heti seuraavan tilauksen jälkeen.. :D Nyt vaan kokeilemattomien lakkojen kimppuun, niitä näette nyt jonkin aikaa täällä, kunnes kohta on lähtö muualle vähäksi aikaa. :)

illamasqua
Illamasqua Monogamous with no top coat. Picture taken with flash. Thank god my middle finger is now a LOT better!

It's been a while since I posted last time.. Sorry! I had my graduation party and  some school entrance exams near Helsinki(which I live 300km away) so that took some time. I have not been wearing a lot of nail polishes, only Illamasqua Monogamous in my graduation party and OPI Solitaire. I loved them both by the way :) I'm now back and I will be posting some new polishes(I have a lot of them!), but soon I have to go somewhere else for a while ;)

2 kommenttia:

 1. Huomasinkin jossain vaiheessa ettet ole hetkeen postannut ja nyt kun katson niin onhan viime kerrasta reippaasti yli viikko... Hyvä että palasit! Toivottavasti YO-juhlat meni kivasti, itselläni niistä on jo tuhat vuotta aikaa, mutta juhlapäivä on jäänyt erityisen kivana mieleen. :)
  Mä kävin kans Cesarsin avoimilla ovilla, mutta ilmeisesti sua reippaasti aiemmin sillä Saint Georgea näytti olevan jokusiakin pulloja hyllyssä, jos nyt en ihan väärin muista - mulla kun se jo löyty, niin en sitä katsellut sillä silmällä. Mutta pari uutta A-Englandia nappasin kyllä matkaani... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä taas kiva kirjoitella tänne, ja päästä kunnolla lakkailemaankin! :D Yo-juhlat meni hyvin suunnitelmien mukaan, ja oli tosi omannäköiset :)

   Aijaa, kävin joo siellä joskus viiden aikaan. Olin jo edellisenä päivänä katsonut ettei sitä myydä verkkokaupassa niin saatoin kanssa olla huolimaton kun niitä katselin paikan päällä.. Saint George on onneksi nyt jo tulossa tänne muualta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)