keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

That's Shore Bright

1261


1262

Tykkään tästä lakasta tosi paljon! Olin etsinyt juurikin China Glazelta sopivaa violettia, ei liian vaaleaa tai tummaa, eikä liian sinistä. Sunsational -kokoelmassa olikin juuri se mitä etsin, tiesin heti swatchit nähtyäni haluavani tämän. Vaikka tämä ei kaikkien mielestä ole kovin uniikki, mun kokoelmassa ei ole mitään vastaavaa. Tämä oli myös tosi helppo levittää, kaikinpuolin ihana lakka :)

Mun leimausharjoittelut taas jatkuu.. Kokeilin tällä kertaa suosittua XL-stampperia(sitä ''löllöä'') jonka jo joskus ajat sitten totesin huonoksi omaan käyttööni. Konadiin meni hermot, joten annoin uuden tilaisuuden. Aika hyvin se toimi, vielä vähän leimat venyi kun yritin vahingossa käyttää sitä kuin Konadin leimasinta.. :D Tällä Xl-stampperilla siis jatkan koko kynnen kuvioiden kanssa, toivottavasti paremmin tuloksin!

Leimauskuvio siis laatasta BM-315, tätä onkin näkynyt nyt tosi paljon eri blogeissa. Täytyy myöntää että olen itsekin ihan hurahtanut tähän paisley-kuosiin nyt, ja sitä tuntuu kaikki halpisvaatekaupatkin nyt suosivan. Ostin GinaTricotista 8 eurolla bandana-tyylisen topin jo jonkin aikaa sitten, ja se oli varmasti tämän vuoden paras ostos. Muuta en haluaisikaan enää käyttää.. 

This is perfect medium purple for me! I was looking for a colour like this from China Glaze, and the Sunsational collection came out and I knew I had to have it. Not too light nor too dark, and not too blue. Perfect! Formula was also very good. 

This time I stamped with a different XL-stamper. I bought it a long time ago and I didn't like it, but this time it was ok. I think I need to continue practicing stamping with this new stamper. The paisley pattern is from BM-315, I'm sure you have seen it many times before. I think it's awesome! :)

CND Stickey
China Glaze - That's Shore Bright (2 coats)
Stamping BM-315 by Bundle Moster + Golden Rose Matte 08
Konad top coat
Inm Out the Door

Tykkäsittekö te China Glazen Sunsational -kokoelmasta?

6 kommenttia:

 1. Oi miten tuo onkin nyt kyllä ihan suosikki-liila tällä hetkellä - sain omani tällä viikolla, mutta en oo vielä ehtinyt sillä lakkailla. Hauska leimakuvio, mulle on vasn tuo paisley-termi ihan vieras, ja kuviosta tulee mieleen jotain mereneliöitä... ameebat..? ;)

  Sunsational-lakoissa on kyllä pelkästään herkullisia värejä, tilasin niitä arasti aluksi vain 2 (That's Shore Brightin ja Too Yacth To Handlen), mutta viikonloppuna oli pakko laittaa Ebaysta vielä muutama muukin tulemaan - jopa pari jellyä, vaikka joissain blogeissa on aportoitu levitysongelmistakin... Hyvä kuulla että tää sun liila levitty hyvin - ehkäpä minunkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ameebakynnet :D Mun piti myös aluksi hankkia vain tämä, mutta sitten niitä tulikin tilattua neljä, huonoja arvioita uhmaten.. :) Toivottavasti säkin tykkäät tästä lakasta!

   Poista
 2. Kauniit leimat!:)

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)