maanantai 24. kesäkuuta 2013

My OPI Collection

Omistan yhteensä vain 11 OPI:n lakkaa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin esimerkiksi China Glazet joita omistan. OPI on minusta aika kallis merkki ja värit ovat usein vähän tylsiä omaan makuuni. Ne OPI:t jotka omistan ovatkin aika suosittuja värejä, sillä OPI:n kokoelmista löytyy uniikkeja helmiä. OPI:a pidetään myös yleensä laadukkaana eivätkä omistamani OPI:t ole tuottaneet minulle pettymyksiä. Tällä hetkellä en näe kuitenkaan kokoelmani tästä paljoa kasvavan, tosin tulevissa kokoelmissa on pari kiinnostavan näköistä lakkaa :)

opi2
Don't Touch My Tutu! - My Very First Knockwurst - My Vampire Is Buff - Panda-Monium Pink

Nämä neljä lakkaa ovat neutraaleja klassikkovärejä, jotka OPI hallitsee. Don't Touch My Tutu on hyvin suosittu valkoinen jelly, jonka minäkin halusin ehdottomasti OPI:n valmistamana. Hyvin kaunis yksinään ja täydellinen jellysandwicheissa! My Very First Knockwurstia en olekkaan vielä ehtinyt testaamaan, mutta pitihän OPI:lta saada nude :D Tämä väri on aivan uniikki kokoelmassani niinkuin myös My Vampire Is Buff, joka onkin yksi suosikkilakoistani. Panda-Monium Pink on ensimmäinen OPI:ni jonka ostin joskus Sokoksen alesta. Aika perus lilaan taittava pinkki, hyvin kaunis :) 

opi1
Teenage Dream - Pirouette My Whistle - Bond... James Bond - Uh-Oh Roll Down the Window

Teenage Dream ja Pirouette My Whistle ovat must-have glitterlakkoja jotka ovat saaneet suuren suosion, eikä mikään ihme. Tykkään näistä hyvin paljon :) Halusin yhden kunnon magneettilakan, joten valitsin Bond.. James Bondin siksi koska a)halusin Bond-lakan b) tämän kanssa setissä tuli hyvä magneetti, uniikilla kuviolla c)lakan väri on nätti, vaikka se ei kuvassa näytä kovin erikoiselta. Tätä pitäisikin käyttää enemmän :) Uh-Oh Roll Down the Windowin(mikä nimi :D) ostin koska sain sen vähän päälle kahdella eurolla Stockmann Beautyn alesta eikä minulla ole tällaista väriä ole ennestään. En ole kuitenkaan vielä ehtinyt  kokeilemaan sitä :P

opi3
Solitaire - The Impossible - Get Your Number
Viimeisimpänä muttei tosiaankaan vähäisimpänä Liquid Sandit, joihin olen aivan ihastunut! OPI:n tekstuurilakat ovat minun mielestäni kaikista kauneimpia tekstuurilakkoja. Nämä pysyvät kynsillä ikuisuuden ja ovat tosi hauskoja :) Solitaire on uudehkosta Bond Girls-kokoelmasta, josta voisin hankkia pari muutakin lakkaa jos budjetti olisi vähän suurempi. The Impossible ja Get Your Number ovat taas Mariah Carey kevätkokoelmasta jossa julkaistiin ensimmäiset Liquid Sandit. Mariah Careyn joulukokoelmassa näytti olevan taas pari sellaista Liquid Sandia jotka voisin hankkia :)

*Ajastettu postaus. 

4 kommenttia:

 1. Mullakin on Pirouette My Whistle ja Get Your Number. Solitairen haluaisin ja voishan sitä samasta kokoelmasta napata vielä sen shamppanjan värisen lakan. Tuo Teenage Dream näyttää ihanalta.
  Kiva tausta muuten noissa sun kuvissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin voisin hankkia sen honey ryderin liquid sandieni joukkoon :) teenage dream on tosiaan omistamisen arvoinen jos sen kohtuuhintaan saa :p kiitos, tausta on mustakin kiva vaikka haluaisinkin jo kunnon lightboxin kuvauksiin :)

   Poista
 2. Vasta tänään sain ensimmäisen OPIni ja ihmettelen miksi olen sitä merkkiä dissannut. :/ Onhan se aika arvokas, mutta myös ihana. :) Toi My Vampire is Buff kiehtoisi kyllä, on ollut hyvännäköisiä lakkauksia sillä toteutettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, useimmiten hintansa arvoinen merkki :) my vampire is buff on ainakin mun mielestä ihana ja jotenkin uniikki eli sanoisin että kannattaa hankkia!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)