lauantai 22. kesäkuuta 2013

My Essie Collection

Nyt esittelyvuorossa Essieni, joita on kertynyt yhteensä 16 kappaletta. Nyt lyhyen ajan sisällä olen ostanut paljon kyseistä merkkiä, ennen pidin Essien lakkoja vähän tylsinä. Sitä kieltämättä suomen valikoima suurimmaksi osaksi on mun makuun, mutta ai että olen tykännyt näistä uusista kokoelmista paljon! Myös vanhoista kokoelmista on löytynyt usein pari kivaa lakkaa nyt kun olen niihin tarkemmin perehtynyt. Vain kaksi näistä on hankittu suomesta.

essie3
Shine Of the Times - Good as Gold - No Place Like Chrome - Penny Talk

Shine Of the Times on varmasti monelle teistäkin tuttu, upea flakie. Tämä onkin ensimmäinen Essieni ja samalla myös ensimmäinen Ebay ostokseni :) Ei mennyt kovin kauaa kun hankin Good as Goldin ja No Place Like Chromen, halusin jotkut metallilakat samalta merkiltä ja päädyin näihin. Joukkoon liittyi myöhemmin myös Penny Talk, joka onkin varmaan näistä kolmesta mun lemppari :) Nämä ovat suht haasteellisia lakkoja, mutta niin kai kaikki kunnon metalliefektin omaavat ovat :p

essie2
Allure - Using My Maiden Name - Under Where - Ole Caliente

Alluren ostin nyt ihan vähän aikaa sitten Cesarsin avoimien ovien päivänä kun sain sen neljällä eurolla. Äitini sitä onkin jo kokeillut ja ihan pätevältä ranskislakalta vaikuttaa :) Using My Maiden Name on tämän kesän Bridal kokoelmasta, josta olisin voinut hankkia 3/4 lakkaa.. :D Valitsin kuitenkin tämän koska se näytti vähän päivitetyltä versiolta She's Picture Perfectista jota olin aiemminkin katsellut. Siinä sitten olikin enemmän sitä shimmeriä mitä olisin She's Picture Perfectilta kaivannut, joten olihan se hankittava. Under Where taas on kevään Resort kokoelmasta, tämä oli minulle ihan must-have. Ole Calientekin oli ihan pakko saada, siihen ihastuin katsellessani saman kokoelman Navigate Her:sta swatcheja. 

essie4
Blanc - Navigate Her - First Timer - In the Cab-ana

Blanc on perus valkoinen lakka, levittyvyys on valkoiseksi aika hyvä. Suomi-sivellin on ehkä tässä valkoisessa se kätevin, muissa ei niin haittaa kapea sivellin :D Navigate Her nyt vaan on ihana ja uniikki minun kokoelmassani. First Timer ja In The Cabana kuuluvat samaan resort kokoelmaan kuin ylemmän kuvan Under Where, koko kokoelma on jotenkin mun mielestä niin ihana, vaikka sisältääkin cremejä joiden kaltaisia on tehty jo monia. First Timer muistuttaa mua Illamasquan Nomadista, ja toimiikin sille hyvänä korvikkeena. Kokoelmaan kuuluu vielä yksi lakka, joka on todella lähellä yllä olevaa Ole Calientea. En tiedä ihan tarkkaan miten tämä homma menee, mutta ilmeisesti kokoelmassa on vielä kaksi muutakin väriä mutta niitä saa vain jostain tietyistä paikoista. Toinen niistä, Nice Package kiinnostaisi minua vielä..

essie1
Rock The Boat - Smooth sailing - Mezmerised - Bouncer, It's Me
Naughty Nautical -kokoelmasta oli saatava yksi lakka, joten valitsin Rock The Boatin. Nyt jälkeenpäin ajateltuna olisi ehkä pitänyt ottaa Naughty Nautical tai Sunday Funday, vaikka on tämäkin tosi kaunis. Se koko kokoelma näyttää kyllä niin hyvälle.. :D Smooth Sailingista en paria viikkoa sitten ollut kuullutkaan, mutta sen jossain blogissa nähtyäni pistin tilauksen poikkeuksellisesti heti menemään enempää asiaa miettimättä. Ja voi että se on upea ! :) Mezmerised on perinteinen kirkas navy blue, joka on mielestäni kaunis väri. Häiritsee kirjoittaa tuo Mesmerized noin, ja kaikkialla muaalla se onkin kirjoitettu Mesmerized mutta ainakin minun pullossani lukee Mezmerised joten olkoon niin :D Bouncer, It's Me:n kaltaista todella kirkasta sinistä olen etsinyt jo jonkin aikaa. Tämä on valkoisen kanssa oikein neon ja sitten taas kivan jelly ilman :) Vaikka koostumusta on sanottu huonoksi, otan haasteen vastaan :)

*Ajastettu postaus

6 kommenttia:

 1. Yksi sama löytyy: Using My Maiden Name. :D Ehdottomasti haluaisin tuon Penny Talkin, se on mun mielikuvissa ainakin aika uniikki ja ilmeisesti myös pidetty lakka, kuten sinäkin totesit että on mieluisa.

  Essie on kyllä nostanut arvoaan uusimpien Naughty Nautical- ja Bridal-kokoelmien myötä, joissa moni sävy kyllä houkuttelee muakin. Mä oon myös miettinyt Essien yhtä sinistä, joka on nimeltään Butler Please, se on ehkä vähän samankaltainen kuin tuo Bouncer, It's Me, mutta ehkei niin neon - täytynee vertailla; en ollut tuosta Bouncerista aiemmin kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin mietin tosi kauan butler pleasen ostamista, mutta sitten tämä bouncer kesäneoneista tuntui olevan enemmän sitä mitä etsin :) butlerissa on vissiin paljon parempi levittyvyys mutta pelkäsin sen olevan liian samanlainen kuin mesmerized :p

   Poista
 2. Ooo, kaikkia ihania! Mäkin olen ihan viime aikoina alkanut lämpenemään Essielle enemmän :)

  Muutama samainen lakkakin löytyy minulta. Hyvä maku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos samoin :D essie on kyllä lähiaikoina parantanut paljon kokoelmiaan :)

   Poista
 3. Tykkään myös essien lakoista, olen kokoelmiini haalinut Blankin jälkeen kolme vaaleanunaista lakkaa ja tykkään. <3 :) Lilakin kiehtoisi, toi Under Where näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itsekin olen tykännyt essiestä paljon :) under where onkin mulla seuraavaksi kokeilussa!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)