lauantai 15. kesäkuuta 2013

Shell-O Sandwich

1561


1562


1563

Jatketaan Sunsationaleilla(ihana sana...), tänään vuorossa Shell-O. Etsin itselleni jotain punaisen sävyistä jellylakkaa, ja mähän en tällaisia koralleja voi vastustaa. Viimeistään The Polishaholic:n swatch sai mut vakuuttumaan siitä että tämä on ihan pakko saada. Se näyttää omillakin kynsillä tosi ihanalta ja no, mehukkaalta? :D Kivan kirkaskin tämä on. Levittyvyys oli ihan ok, vaikka aika monta kerrosta sainkin laittaa. Kerrostaminen on mielestäni kuitenkin lopputuloksen arvoista :)

Välissä Nubarin Black Polka Dot, jonka ostin että saisin itse luotua samanlaisen efektin kuin esimerkiksi Illamasquan Speckled-lakoissa. Tiesin että tämän lakan kanssa en ihan samanlaista tulosta saa aikaiseksi, mutta näyttää nämäkin kynnet musta ihan hyvältä :) Olenkin kokeillut tätä kiekolle jo vaikka kuinka monen lakan kanssa, ja erityisesti Gina Tricotin Pool ja Flormarin neon-sarjan jellyt näyttivät hyvältä.

Shell-O is very bright and well, coral. I can't resist bright corals, so the minute I saw The Polishaholic's swatches of this I knew I had to buy it. I love how squishy it looks! It was quite sheer, but I think well worth the layering. I used Nubar Black Polka Dot for the dots. I originally bought it so I could make  sandwhiches that would look like Illamasqua Speckled polishes. This sandwich is quite far from them, but I have tried couple polishes with Black Polka Dot on swatch wheel, and they look very similiar :)

CND Stickey
China Glaze - Shell-O (4 coats)
Nubar Black Polka Dot (2 coats)
Inm Out the Door

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä nätti! Musta on hassua, että omaan lakkavarastooni ei ole vielä tähän päivään mennessä eksynyt yhtään jellyä, vaikka sellaisista oon aina tykännyt : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jellyt on ihania! Vrasinkin jos on niinkuin minä eli lisäkerros tai kaksi eikä VNL:kään ei haittaa :) Kannattaa hankkia joku!

   Poista
 2. Coz of this pictures i decided to buy Shell-o, even i dont need one more neon nail polish. Pictures are wonderful!

  giveaway: http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2013/06/happy-blogo-birthday-jwc.html

  VastaaPoista
 3. Thank you! :) shell-o is definately worth purchasing!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)