torstai 27. kesäkuuta 2013

My nail & cuticle care products

Ajattelin kertoa teille vähän tuotteista joita yleensä kynsieni hoitamisessa käytän. En tosiaan ole mikään asiantuntija ja kaikki vähäinen tietoni on lähinnä muista blogeista. Vinkkejä saa siis antaa ja virheeni oikaista :)

I wanted to show you my nail and cuticle care products. I'm not a pro and most of my little knowledge is from another blogs. Feel free to give tips and correct me!

Minun kynteni / My Nails

1861

Aloitetaanpa ihan kynsieni esittelystä. Kuva on täysin käsittelemätön(-rajaus, koon pienennys ja vesileima) Tässä kynteni ovat viilattu päältä vähän aikaa sitten, joten ne ovat melko sileät. Uusi kasvava kynteni onkin sitten tosi uurteista :s  Muutenkin omistan melko heikot kynnet, eivätkä ne ainakaan tässä suorakulmaisessa mallissa kasva yleensä näin pitkiksi, vaan katkeavat. Ne myös liuskoittuvat, niinkuin kuvasta näkyy, tosin eivät yleensä näin pahasti. Siksi minulla onkin usein eripituisia kynsiä, ei nyt yleensä näin suurta eroa ja viilaankin pidemmät kohta lyhyemmiksi :D Eripituiset kynnet eivät kuitenkaan minua yleensä haittaa :) Jos kynsistäni pitäisi jotain hyvää sanoa, niin kohtuullisen luonnollinen väri ja kynsipetini pituus ovat mieleeni.

So here are my nails naked! This picture is not edited(except cropping, downsizing and watermark). I buffed them a while ago, so they are currently smooth. When my nails grow, they are very ridged :s They are quite weak and peel easily.  That's why I often have nails that are not the same lenght. It doesn't really bother me, but yep right now I should(and I will!) shorten my ring finger & pinkie nail s:D If I must say something nice about my nails, I will say that the colour is quite natural and my nail bed is quite long :)

Viilat joita käytän/ Nail files I use

Unohdin ottaa viiloistani kuvan, mutta listaampa silti tähän joitakin :) Käytän joskus myös random viiloja joista en tiedä mitään. Mulla ei ole paljoa viiloista tietoa ja hankinkin nämä ''kunnolliset'' viilat vasta vähän aikaa sitten, kertokaa te jos olen missannut jotain olennaista aiheesta :D Buffaan kynteni noin kerran kuukaudessa.

CND Kanga File (240/240) lyhentämiseen
Nail Tek Crystal File tai markettilasiviila viimeistelyyn ja pieneen lyhentämiseen
CND Koala Buffer (240/1200)
CND Glossing Block (4000)

I forgot to take pictures about my files, oops. I don't have much knowledge of files yet, I just bought these  ''proper'' flies a while ago. I buff my nails about once a month.

Kynsienhoitotuotteet/ Nail care products

1862

Erilaisten hoitavien aluslakkojen lisäksi käytän vain tätä Trindin Nail Balsamia. Laitan tätä ennen aluslakkaa  suunnilleen joka toinen kerta kun lakkaan kynteni. Tämän annetaan siis vaikuttaa vähän aikaa jonka jälkeen hierotaan kynsiin ja annetaan kuivua pois. Tätä on tosi kiva laittaa :)

Besides different nourishing base coats, I only use this Trind Nail balsam. I use it before my base coat about every other time I polish my nails. I really like how this feels on my nails :)

Kynsinauhaöljyt&voiteet/ Cuticle oils & creams

1863


Tällä hetkellä käytän Sally Hansenin Kynsinauhaöljyä. Tämä tuntuu mukavan hoitavalta. Haju on vähän outo mutta ei kuitenkaan liian vahva kun siihen tottuu. Olen aiemmin käyttänyt Konadin punaista kynsinauhaöljyä, tykkäsin sen tuoksusta ainakin enemmän :D Tätä käytän yleensä ennen nukkumaanmenoa.

Right now I use this Sally Hansen Diamond Strenght Cuticle Oil. I like how caring this feels on my nails. The smell is a bit odd, but you will get used to it. Before this I used Konad's red cuticle oil which definately smelled better :D I use this (almost) every night before I go to sleep. 

1865

Käytän myös erilaisia kynsinauhavoiteita, eniten näistä Lushin Lemony Flutteria. Käytän sitä aina ennen kuin kuvaan kynteni ja muutenkin päivisin jos minulla on aikaa odotella sen imeytymistä. Tämä on hyvää, purkki on tosi riittoisa mutta mun nenään tuoksu on aika voimakas. Olen siihenkin tottunut aika hyvin mutta muut  kotona eivät tästä pidä :D Sally Hansenin cuticle cream on aika hyvää myös, mutta purkki on pieni ja aika kallis. En edes tiedä myydäänkö tätä enää :p Mavalan cuticle cream on todella tahmaista ja voimakkaan hajuista. Käytän sitä joskus yön yli puuvillahanskojen kanssa, tämä kynsinauhoilla ei tosiaan voi tehdä mitään! Jos haluan nopeasti kosteutta käsilleni kun lähden jonnekkin tai jos nenä ei kestä hajuja, käytän yleensä ihan  Erisanin normivoidetta.

I use some cuticle creams too, mostly Lemony Flutter by Flush. I always use it before taking pictures and when I have time. It has quite strong scent, that bothers me a little bit. I do like the price since the package is so big. Sally Hansen is good, but too expensive and I don't even know if they sell it anymore. Mavala cuticle cream is very sticky, I use it only at night with cotton gloves.

Cuticle Eraser

1864

En nyt tähän hätään keksinyt mitään hyvää suomennosta tälle :D Pyrin kuitenkin käyttämään CND:n cuticle eraseria aina lakkojen vaihdon yhteydessä. Tämä on ihan hyvää, mutta yllätys yllätys aika pahan hajuista :D Käytän tätä ihan appelsiinipuutikun kanssa, joskus myös lioitan käsiäni vedessä vähän aikaa tämän ollessa kynsinauhoillani ja kynsilläni. Cuticle eraserin jälkeen käytän Freemanin käsien ja kynsinauhojen kuorinta-ainetta, joka on aivan ihanaa! Nfu oh:n cuticle remover kiinnostaisi mua myös kovasti :) 

I use CND cuticle eraser every time I change my manicure. I like this but suprise suprise, it smells bad. Maybe I have very sensitive nose :D After this I always use Freeman's Hand & Cuticle scrub, which I love! I would really like to try Nfu Oh's cuticle remover too.


Kynsilakanpoistoaineet/ Nail olish removers

1866

Halusin kirjoittaa vielä kynsilakanpoistoaineista ja esitellä oman uuden suosikkini, Classicsin kynsilakanpoistoaineen. Ostin sen vähän aikaa sitten Tokmannilta, kun X-traa ei nyt saa oikein mistään. Ainesosina tässä ovat asetoni, vesi ja glyseriini, eli melkein samat kuin jenkeissä kovasti kehutussa Zoyan Remove+ kynsilakanpoistoaineessa. Olen tykännyt tästä tosi paljon, poistaa lakat aika tehokkaasti(ei niin tehokkaasti kuin x-tra, muttei myöskään levitä lakkoja niinkuin x-tra jossa on öljyä) ja tuntuu hoitavalta. Tykkään myös siitä ettei tätä ole hajustettu mitenkään. X-traa tuskin tulen enää ostamaan :P Kokeilin muuten tässä vähän aikaa sitten poistaa kynsilakat Trindin asetoonittomalla poistoaineella, ja voi että se haisi ja kauan :D

Tämän kaveriksi haluaisin ihan asetonia, mutta sitä en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia. Käytän nyt siis Pirkkaa kynsien putsauksessa öljyistä ja rasvoista sun muista ennen lakan laittoa ja siistimisessä. Pirkkaa siksi, että siinä on vain  asetonia, vettä ja parfyymia. En sitten tiedä siitä miten tuo glyseriini vaikuttaisi kynsilakan pysyvyyteen..

My new favourite nail polish remover is this Classics remover, it's cheap, efficient and feels nice. It also has same main ingredients that Zoya remover+ has, acetone, water, glycerine. 

Mitä kynsien- ja kynsinauhojenhoitotuotteita te käytätte?
What nail and cuticle care products do you use?

*Ajastettu postaus

2 kommenttia:

 1. Mäkin voisin koittaa joskus tehdä oman postauksen tuotteista, joita tulee käytettyä sillä niitä on paljon.. tulee aina vähän vaihdeltua. :)

  Samoja löytyy Lemony Flutter ja Sally Hansenin tuo kynsinauhaäljy, joka mun nenään tuoksuu just hyvälle - kuvittelen sen olevan jotain laventelintapaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva lukea sun kokemuksista eri tuotteista :) hah joo, kai mä olen vähän turhan herkkä kaikille hajuille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)