tiistai 9. heinäkuuta 2013

Grey-t To Be Here

 photo 971_zpsca983fb8.jpg


 photo 973_zps7dcc59e1.jpg


 photo 972_zps5dcdeffb.jpg
Gorgeous shimmer! <3
Olen tosi tyytyväinen näihin lakkauksiin, vaikka ovatkin aika yksinkertaiset :) Itse kuitenkin tykkään yksinkertaisesta, ja jatkossakin varmaan tulen laittamaan decalit vain aksenttikynsiin. Silloin pohjalakkakin pääse enemmän esille :) Katkennut etusormen kynteni vähän harmittaa, mutta älkää häiriintykö siitä..

Mutta mikä lakka, aivan ihana! En saanut kuvattua sen kauneutta kovin hyvin, mutta ainakin viimeisessä kuvassa shimmer näkyy vähäsen. Levittyvyys oli yllättävän hyvä ja Essencen suti sopii kynsilleni oikein hyvin :) Peittävyys oli myös positiivinen yllätys. Sanotaan nyt vaikka niin että jos en kuvaisi kynsiäni, olisin jättänyt kaikki kynnet kahteen kerrokseen. Halusin kuitenkin olla varma peittävyydestä ja lisäsin joihinkin kynsiin kolmannen kerroksen. 

This polish is just amazing! Formula and coverage were surprisingly good and Essence brush is great on my nails. I couldn't capture the shimmer very well, but in the last photo you can see a bit of it. I'm really enjoying this simple manicure :)

Orly Nail Defense & CND Stickey
Essence - Grey-t To Be Here (2-3 coats)
Water Decals from Ebay
Poshé Top Coat

4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet, ja tämä essencen lakkakin on muuten tosi nätti. Täytynee laittaa hankintalistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä tuli heti suosikkini omistamistani Essencen lakoista, toivottavasti ovat loputkin yhtä ihania :D

   Poista
 2. Oh, tuo Essence on kyllä ihana! Tykkään harmaista lakoista muutenkin omituisen paljon, niin tämä on ehkä pakko laittaa ostoslistalle :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on :) mulla on tosi vähän vaaleanharmaita lakkoja ja tämä on ehdottomasti niistä kaunein, mutta varmaan ostan niitäkin lisää kun pidin tästä niin paljon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)