perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pearly Peacock

2571

Tämä lakka meni heti top kymppiin, aivan ihana! Osasin jo värin puolesta aavistella sitä että tästä tulisi yksi lempparilakoista, mutta olin kuvitellut että tämä peittäisi huonosti. Yllätyksekseni se peittikin hyvin jo kahdella kerroksella! Jos jostain saat mahdollisuuden ostaa tämän, suosittelen. Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa, sanoisin että Kikon suti ei ole mun kynsille ihan paras mahdollinen. Se on aika leveä mutta päätä ei ole pyöristetty, joten ainakin mun kynsillä ja taidoilla siistimistä jää aika paljon. 

Decalien(joo, aion sanoa tulevaisuudessakin englanninkielisen version sanasta, vaikka fb-ryhmässä  jotkut olivat sitä mieltä että suomenkieliset vaihtoehdot ovat parempia.. I disagree;)) laitto ei mennyt tällä kertaa niin hyvin kuin viimeksi. Nämä kuviotkin  olivat aika varma valinta. Mutta miksi tuo perhonen? En pidä siitä enää yhtään :D Jos huomaatte etusormessa näkyvän vähän kultaista, se johtuu siitä että decal on vähän rytyssä. Tajusin meinaan, että kultaisia decaleja voi käyttää väärinpäin hopeisina :) Löysin ebaysta halvalla vain kultaisia, mutta hopeisia jäin kaipaamaan, joten ongelma ratkaistu!

This is so gorgeous! This goes straight to my top-10 favourite polishes :) I was expecting this to be my new favourite, but I also expected this to be sheer. For my surprise, this was opaque in just 2 coats! If I have to say something negative about this polish, I'd say that the Kiko brush is not very good with my nails. It's quite wide but not rounded, so it leaves my cuticles messy. Decals were a safe choice.. But that butterfly, why? I don't like it anymore :D

CND Stickey
Kiko - 423 (2 coats)
Water decals from Ebay
Poshé top coat

6 kommenttia:

 1. Hoh, ompa mahtava idea että laittaa ne siirtokuvat vain väärinpäin!

  Miksi suotta hankkia molempia!

  Ps. Mä käytän aika rinnakkain siirtokuvia ja decaleita. Puheessa ja leipätekstissä ne on yleensä suomennettuja siirtokuvia, mutta esimerkiksi tunnisteissa käytän water decals ja dotting tool -nimikkeitä. Somasti sekaisin kaikkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin oon tosi tyytyväinen siihen että ne toimii molemmim puolin, vielä kun menin ostamaan 5 ison arkin setin niin ei tarvitse lisää tilata vähään aikaan :) ja niin, kai se vähän on kirjoittajasta kiinni, kuitenkin kaikkien vähänkin asiaan perrhtyneiden luulisi ymmärtävän molemmilla tavoilla :) mä vaan yllätyin siitä että joitakin ärsyttää nuo englannin kieliset termit , kun musta ne on vaan helpompia :)

   Poista
 2. On kyllä upea väri!
  Nerokasta, empä olisi itse keksinyt tuota :D Mulla vaan on kaikki värillisiä kuvia :/ Siinä syy tilata lisää :p

  Täytyy vielä sanoa, että nuo sinun kyntesi ovat todella kauniin muotoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tykkään tosi paljon ja koostumuskin on ihana! Ainahan siirtokuvia tarvitsee lisää ;) Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Onpa totisesti kaunis noin ollakseen vihreä lakka:) Enempiä koristeluja ei kaipakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aika näyttävä sellaisenaankin :) Jos joku mainstream-merkki tekisi tällä koostumuksella kokoelman ostaisin ihan varmasti jokaisen värin!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)