tiistai 30. heinäkuuta 2013

Sun Of a Peach

3072


3071

No huhhuh, tämä olikin aika vaikea lakka kuvata.. Tässä pari ihan siedettävää kuvaa, mutta lakka on luonnossa paljon kirkkaampi. Monet teistä ovatkin varmaan lukeneet muutamien Sunsational-cremejen levittyvyysongelmista. Mä en koe että olisin kovinkaan nirso lakkojen levittyvyyden suhteen, joten uhmasin viisampien ja parempien lakkaajien mielipiteitä ja hankin tämän lakan sen värin takia. Se levittyvyys olikin sitten ihan kamala! Useimmille bloggaajille riitti kolme kerrosta, mä tarvitsin neljä ja silti tuntui siltä että lopputulos oli vielä ihan raidallinen.. Toivottavasti Highlight Of My Summer olisi edes vähän parempi.

Leimauskuviot näyttää luonnossa kyllä paremmalle kun näissä kuvissa, Gina Tricotin Luxurious toimi nätisti ainakin ohuiden leimojen kanssa. Ainakin siis Ginan lakasta jäi jälleen hyvä mieli. Täytyy loppujen lopuksi myöntää että nyt kun valitukset on valitettu ja levittyvyysongelmat unohdettu, tykkään näistä kynsistä oikein paljon. Sun Of a Peach:kin näyttää kivalta ja siistiltä päällyslakan kanssa :) 

This polish was so hard to photograph, it's much brighter in real life! Application was terrible, just like most bloggers say. I needed four coats, but it was still looking quite bad.. I wish Highlight of My Summer is even just a little bit better. The stampings look better in real life, Gina Tricot never fails :) now that I have complained enough, I have to admit that I do like this mani very much. Even Sun Of a Peach looks better now with top coat on :)

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Sun Of a Peach (4 coats)
Stamping with BM-313 & Gina Tricot Luxurious
Poshé top coat

4 kommenttia:

 1. Mitä etenkin ulkomaisista blogeista olen lukenut niin tuon Sunsational kokoelman Cremet on liian paksuja ja levittyvyys huono kun taas Jellyt on liiankin ohuita :D Mutta värit on kyllä upeita!
  Tosi nätit kynnet sait aikaan :) Ihanat noi leimat, sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää oli kyllä ihan kamala levitettävä mun mielestä vaikka väri onkin ihana :/ Ne helpommat Sunsationalit mitä oon kokeillut on ollut kivoja, pidin That's Shore Bright:sta ja Shell-O:sta tosi paljon :) Kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Mulla Highlight Of My Summer ei ollut ihan hirveä levittyvyyden kanssa, mutta himppusen toki hankalahko kuitenkin. Toivottavasti se on sullakin tätä Sun Of A Peachia helpompi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)