tiistai 30. heinäkuuta 2013

July 2013

Tässä kuussa koitin pitää jonkunlaista ostolakkoa, mutta arvatenkaan se ei ihan pitänyt. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tulokseen, sillä en tilannut ebaysta kuin yhden lakan! Se ei ole tosin vielä saapunut tähän mennessä. Kaikki muut lakat ovat siis fb:n kirppikseltä ja kivijalkakauposta. Kirppislöytöjä ja Gina Tricot:n lakkaa lukuunottamatta kaikki olivat vielä alennuksessa tai tarjouksessa, ja silloinhan saa vähän joustaa ;) 

Enpä ole ennen lakkoja lightboxissa kuvannut, eikä homma sujunut ihan niinkun olisin halunnut. Kertokaahan viisaammat miten tuon taustakankaan silloin laitatte? Pitääkö se silittää kun siinä näkyy nyt nuo taitosjäljet? :D Koska kuvat ovat vähän mitä ovat, tein todella kauniit lähikuvakollaasit...

Heinäkuun ostokset / What I bought this month

3171
3172

OPI - Dutch ´Ya Just Love OPI? Stockmann Beauty
Golden Rose Rich Color - 06 Seppälä
Gina Tricot - Shimmer Mint Gina Tricot

3073
3174

Nämä ostin Fb-kynsikoristekirppiksen huutokauppapäivänä settinä :)

MaxFactor - Fantasy Fire
Gina Tricot - Pick Me
Models Own - Purple Blue

3175
3176

Nämä kolme lakkaa ostin Tukholman matkalta laivalta, jossa siis olin viime viikonloppuna. Tukholmassa en edes käynyt katselemassa lakkoja, mutta laivalla oli sen verran hyviä tarjouksia että pitihän sitä muutama kotiuttaa :) Essiet maksoivat noin 10e/kpl mutta laivalla oli kolme kahden hinnalla -tarjous. Äidille siis meni yksi lakka niistä ja itselleni valitsin nämä kaksi joita olen jo jonkin aikaa himoinnut :) Butter Londonit olivat -40% alennuksessa, joten tälle jäi hintaa vähän päälle 8 euroa. En tiedä millainen Butter Londonien hintataso on suomessa, mutta ainakin kuvittelen tämän olöevan edullinen :D

Essie - Sunday Funday
Essie - Naughty Nautical
Butter London - Knackered

Laivamatkasta tulikin mieleen että lähden perjantaina taas laivalle, tällä kertaa Tallinnaan päiväristeilylle :) En ole ikinä käynyt siellä aikaisemmin, mutta ilmeisesti siellä on suht edullisia lakkoja suomen hintoihin nähden. Meillä on tosin vain se kolmisen tuntia aikaa maissa ja vähän toisenlaiset tuliaiset ykkössijalla tärkeysjärjestyksessä, joten en tiedä missä ehtisi sitten käydä. Tiedättekö te mistä Tallinan sataman(vikingillä mennään) läheltä voisi löytää lakkoja? Helsingistä voi toki myös löytyä jotain kivaa, täytyy ainakin käydä katsomassa se BBE:n myymälä :)

Wishlist

OPI - Every Month Is Oktoberfest

Siinäpä se lyhyydessään. Ainut lakka joka nyt houkuttelee erityisesti :) Pistän varmaan sen tilaukseen tässä elokuun alussa. Täytyy vielä katsoa uusista kokoelmista parempia swatcheja, sen kyllä osaan sanoa että ainakaan OPI:n tai Essie:n syksykokoelmissä ei ollut mitään mielestäni erityisen kiinnostavaa. China Glazen Autumn Nights -kokoelmassa ja Color Clubin kokoelmissa oli pari mielenkiintoisen näköistä lakkaa, mutta odottelen vielä lisää swatcheja :) Odotatteko te jo innolla syksyn kokoelmia?

4 kommenttia:

 1. Taustakankaan voi silittää ja/tai sitten laittaa sen "löyhästi" jolloin siihen ei jää terävää kulmaa näkyviin.

  Pakko kysyä, millä laivalla lakat oli tarjouksessa? Nimim. toiveikas:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Tarjoukset oli Viking Linellä, ainakin Gabriellalla :)

   Poista
 2. Tallinnassa suosittelen suuntamaan Viru-Keskukseen, sinne kävelee n. 15-20 minuuttia, mutta jos on useampi henkilö niin taksi on fiksuvalinta. Muistakaa vain kysyä kuskilta hintaa jo ennen matkaa, ei sen pitäisi paljoa yli 10 euroa olla. Voi olla jopa alle. Virukeskuksessa on sitten sellainen iso liike kuin Kaubamaja (vähän kuin meidän Stockmann) ja sen allimassa kerroksessa on valtava kosmetiikkaosasto. Sieltä löytyy mm. China Glazea (n.7e) ja OPIa (n.10e).

  Ai niin ja blogissani on sulle haaste:
  http://lifeofbambi.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-kuviani-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä on varmasti paljon hyötyä :) Toivottavasti ehdin käymään siellä, kuulostaa sen verran hyvältä! Kiitos myös haastessa, koitan toteuttaa sen huomenna :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)