lauantai 6. heinäkuuta 2013

Under Where

671

Ainakin minun silmääni tämä väri on oikein kiva, vaikka yleensä pidänkin vähän erilaisia sävyjä. Koostumus oli ihan ok, erilainen kuin muissa tämän vuoden resort-kokoelman lakoissa. Tämä oli paljon ohuempi, ehkä jopa crelly.. Ensimmäisen kerroksen jälkeen en oikein tiennyt mitä lakkaamisesta tulisi, toinen kerros peitti jo hyvin. Laitoin kuitenkin kolmannen kerroksen varmuuden vuoksi. Muuten ei ongelmia levittyvyyden kanssa :)

Leimat ei ole ihan mun parasta(vaikkei sekään kovin hyvää jälkeä vielä ole.), tämä kuvio ei tahtonut sitten yhtään toimia XL-stamperin kanssa. Kokeilin eri lakankin kanssa eikä toiminut yhtään paremmin.. Konadin  leimasimen kanssa sain kuitenkin edes jonkinnäköiset leimat.. Silti, not happy with these.. 

I like this colour very much, even this is a shade I rarely wear! The formula is different from other Essie's resort collection polishes. This is much sheerer, maybe even a crelly. It was easy to work with though. This stamping is not my best. I'm not really happy with these stampings, and I think the image was quite hard to get to look perfect.

CND Stickey
Essie - Under Where? (3 coats)
Stamping: BM-310 with Kiko 617
Poshé Top Coat

8 kommenttia:

 1. Sulle olisi tunnustus: http://katjuskan.blogspot.fi/2013/07/tunnustuksia.html : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! Yritän saada tän tehtyä pian :)

   Poista
 2. Minulla on ollut samaisen kuvio kanssa myös ongelmia. Ihan sama mitä lakkaa/stamperia käyttää, kuvio ei koskaan nouse kokonaisena, aina puuttuu osia. Olenkin luovuttanut kyseisen kuvion suhteen että voisin käyttää sitä koko kynnellä, olenkin käyttänyt vain osalle kynttä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritin eri lakoilla ja eri stampereilla eikä mikään onnistunut, sääli kun tykkäisin juuri tuosta kuviosta niin paljon :( Täytyykin joskus kokeilla jos olisi parempi vaikka ranskiksissa tai jotain :)

   Poista
 3. Nää on musta ihan mielettömät ja etenkin tuo Kiko näyttää kyllä aika out of this world -tyyppiseltä leimauslakalta! Mäkin haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aluksi oli vähän morkkis kun ostin niin monta Kikon Mirror -lakkaa mutta nyt oon vaan tosi tyytyväinen että tuli niin monta hankittua :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)