torstai 18. heinäkuuta 2013

Sunday Funday

1871


1872   
So you can see the design, taken with flash
Kyseessä siis China Glazen Sunday Funday, vaikka Essienkin saman nimisen lakan voisin kotiuttaa myös.. :) Sunday Funday on levittyvyydeltään aika helppo creme, ei mitään moitittavaa. Värikin on juuri sitä mitä odotin, oikein nätti :) Väri on siis ensimmäisessä kuvassa aika lähellä oikeaa, kun taas toisessa kuvassa halusin vain näyttää leimauskuvion.

Leimasin ensimmäistä kertaa onnistuneesti hololla! Tämä Color Clubin Over the Moon oli oikein hyvä leimauslakkana, Toisin kuin saman merkin Harp On It, jolla en onnistunut leimaamaan kun viimeksi kun yritin. Vika saattoi tosin olla minussa tai stamperissa, sillä XL-leimasimen kanssa en saanut tätäkään toimimaan. Ne jotka ovat lukeneet blogiani enemmän, tietävät varmaan etten ole mikään mestari leimauksessa, mutta tämän holon kanssa sain tosi hyvän tuloksen. Se antaa myös mukavasti armoa jos joku leima ei mene ihan putkeen :)

Onnistuin näissä kynsissä mielestäni ihan hyvin, kuvaaminen vaan oli aika hankalaa. Ulkona sataa, joten eihän tuo holo siellä pääse mitenkään esille. Jouduin siis kuvaamaan sisällä ja siitä ei oikein meinannut tulla mitään. Lightbox ei ole vielä saapunut(tosin holot ei vissiin lightboxissa kuvattunakaan ole parhaimmillaan?), joten kuvasin vain yhden päivänvalolampun kanssa kynnet. En ole ennen kuvannut näissä olosuhteissa, joten asetuksissakin olisi varmaan ollut parantamisen varaa :D

This is China Glaze Sunday Funday, which is pretty basic, easy China Glaze creme. The colour is just what I expected, very pretty. The first photo is more colour accurate, the second one is just to show the stamp design  I used Color Club Over the Moon for stamping, and I liked it very much, it was so easy! Last time I tried to use holo as a stamping polish(CC Harp On It), I failed pretty badly so this was a nice surprise. :) I do like this mani a lot, the photos are just not the best. I haven't got a lightbox yet and it was raining outside, so I just took the photos with one day light lamp. 

Orly Nail Defense & CND Stickey
China Glaze - Sunday Funday (2 coats)
Cheeky Jumbo Plate 2 + Color Club Over the Moon
Poshé top coat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)