sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

10 Halpishelmeä

Nyt kun olen esitellyt täällä vähän ''hienompien'' merkkien lakkoja, haluan esitellä pari upeaa lakkaa jotka eivät ole niin kalliita. Oikeasti hintaero on usein aika pieni näiden ja esim. China Glazejen välillä ebaysta ostettuna, mutta ainakin näistä kaikki yhtä lukuunottamatta on ostettu suomesta :) Nämä eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä!

hh1


hh2

W7 - Space Dust


Aivan ihanan näköinen, vaikken olekkaan vielä ehtinyt kokeilla :p Tämä on ostettu Tuurin kyläkaupasta, olisiko hintaa ollut kolme euroa :) Kiekolla kolme kerrosta.
hh3


hh4 Wet n Wild - 9.0.2.1. Orange


Ihanan värinen glassfleck Wet n Wildilta, jota olenkin jo kerran ylistänyt blogissani. Tämä on ostettu -70% alennuksella paikallisen Seppälän lopettaessa. Kiekolla kolme kerrosta.
hh5


hh6

Golden Rose - Matte 10


Kaikki nämä Mattet ja Matte velvetit ovat ihan huippuja, monet varmasti on itsekin hamstrannut näitä Seppälästä eurolla tai vähemmälläkin :) itse en niin matasta välitä mutta päällylakan kanssa näyttävät tosi hyvältä! Ja leimauksessakin ihan mahtavia :) Kiekolla kaksi kerrosta.
hh7


hh8

H&M - Blue Bliss


H&M:n cremeistä tai muista en hirveästi innostu ja korkin muoto on mun mielestä kamalan hankala. Tämä lakka on kuitenkin upea, melkein dupe OPI:n Last Friday Night:lle. Näyttää tosi hyvältä myös mustan päällä! Kiekolla 2 kerrosta.
hh9


hh10
Essence - Choose Me!


Essence on laadukas merkki hintaansan nähden(Italiassa pari euroa lakka) ja värivalikoima on suuri. Itse en ole ikinä tilannut näitä Suomeen, mutta monet sitä tekevät joten eiköhän se kerro lakkojen hinta-laatu suhteesta :) Kiekolla kaksi kerrosta.

Tästä tulikin mieleen, että postauksen kirjoitushetkellä harmittelen sitä että en pääsekkään jo lentokentältä hakemaan ensimmäisiä Kikon lakkoja itselleni..  Olin jo odottanut sitä paljon :D Lentokenttä vaihtui milanolaisesta kentästä(jonka nettisivuilla mainittiin siis Kiko!) johonkin Rooman kenttään jonka sivut eivät näyttäneet lupaavilta. Ehkä Amsterdamin Schipholissa olisi jotain :D Tämän postauksen julkaisupäivä pitäisi olla 30.6, jolloin oonkin jo(toivottavasti) tulossa kotiinpäin, Milanonkin kautta ;)
hh11


hh12
Gina Tricot - Wannabe


Ginan lakoissa on aivan ihania värejä ja laatukin kohdallaan :) Tämä on yksi lemppareistani. Kiekolla kaksi kerrosta

hh13


hh14
Gina Tricot - Shimmer Pink

Tämäkin yksi Ginan lemppareita, levittyy kuin unelma. Mun kuvat eivät tee oikeutta. Kaksi kerrosta.
hh15


hh16
Flormar(/konehelsinki) - N008


Olen ennenkin täällä julistanut miten paljon tykkään Flormareista :D kertauksen vuoksi; värit, hinta ja yleensä myös koostumus = <3. Neon sarjassa on kahdenlaisia lakkoja, jellymäisiä ja todella peittäviä. Tämä on niitä todella peittäviä, kuvassa yksi kerros :) Flormar on GT:n lisäksi niitä halpismerkkejä joista uskallan helposti ostaa myös cremejä. 
hh17


hh18
Flormar(/konehelsinki) - U16

Nämä miracle colorsitkin ovat aivan upeita! :) Kaksi kerrosta.

hh19


hh20 Flormar - DC01

Duochromet on kuitenkin ihan omaa luokkaansa, suosittelen kaikille :) Kuvissa duochrome ei harmi kyllä pahemmin näy :s Kaksi kerrosta.

























*Ajastettu postaus

2 kommenttia:

  1. Tuo H&M:n lakka on ihanan näköinen. Minäkään en oikein tykkää kyseisen merkin korkista, kun sitä on hankala pitää kädessä.
    Mulla on pari Flormarin Miracle colorsia. Ainakin ne mun on yksinään aika läpikuultavia, mutta todella kauniita mustan tai jonkun muun tumman lakan päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, osa on vähän turhan läpikuultavia mutta värit on mun suurimmaksi osaksi aivan ihania! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)