tiistai 2. heinäkuuta 2013

June 2013 & Italy Haul

Jotkut varmaan huomasivatkin että edelliset postaukset vähän poikkesivat tavallisista, NOTD-tyylisistä postauksistani. Olin siis reissussa Sardiniassa, Italiassa, yhdeksättä kertaa. Reissu oli ihan jees, vähän viilempi sää vain kun yleensä. Mutkia matkaan tuli vasta lopussa, kun laukut eivät tulleetkaan Helsinkiin vaan jäivät Amsterdamiin yöksi (Lennettiin siis reittiä Cagliari-Milano Linate-Amsterdam Schiphol-Helsinki). Nyt olen kuitenkin taas takaisin kotona niinkuin laukutkin, niin monen lakan kanssa että en edes tiedä mistä aloittaisin näitä käymään läpi.. :)


Lakkoja on tullut ostettua todella paljon. Mietin että kehtaanko esitellä näitä ollenkaan täällä, mutta ehkä te ymmärrätte. Näille tuli yhteensä hintaa noin 75 euroa, mikä kuitenkin alitti summan jonka olin säästänyt ostoksille. Muutenkin on tämä homma vähän karannut käsistä, mutta syytän siitä valmistumisen myötä saatua pientä ekstrarahaa, tätä nimenomaista reissua ja noh, yleistä hulluutta :D Wishlistiä ei tällä kertaa edes ole, sillä edessä on ostolakko. Essien Naughty Nautical vähän kiinnostaisi, mutta se saa odottaa käyttämättömien lakkojen määrän laskua :)

Pahoittelen kuvien huonoutta, mutta tällä kertaa mun energia ei riittänyt parempaan!

Lakat jotka ostin Italiasta/ Polishes from Italy

june1
Kiko Sugar Mat: 636, 639, 640, 641, 645
Eihän näitä nyt varmaan tarvitse perustella, aivan upeita tekstuurilakkoja :) Halusin yhden ''creme'' tekstuurin, ja väri jonka valitsin ei varmaan yllätä ketään :D 

june2
Kiko Mirror: 617, 619, 622, 623, 625, 628, 629
Mirroreita mun piti ostaa vain pari lähinnä leimaukseen, mutta kun siellä oli niin monta(15) kivaa väriä niin pitihän niitä sitten ostaa useampi kun hintaa oli vain se 2,5e. Olin harkinnut ostavani China Glazen Romantique -kokoelman lakkoja, mutta nämä tuntuivat paremmalta ja edullisemmalta vaihtoehdolta :) Äidiltäni löytyy vielä 630, joten sitäkin saan varmaan lainaan kun tarvitsen.

june5
Kiko 255, 423, 427. Wjcon 137, 189.
255 on ainut lakka jonka valitsin Kikon peruskokoelmasta, se muistuttaa minusta vähän Zoyan Auroraa :) Celebration ja Sun Pearl -lakoissa oli myös muita kauniita lakkoja kuin nämä kaksi, mutta tottakai ne oli normihinnalla, eli sen 5e. Omistan myös muita niiden kaltaisia lakkoja joten vain nämä ihanuudet lähti mukaan :) 423 oli vaan pakko saada, aivan upea väri ja koostumus. 427 muistutti vähän Essien The More The Merrieria, mutta juurikin sillä shimmerillä jota olisin Essiessä halunnut olevan. Shimmer tosin on kultaista eikä hopeaa kuin Naughty Nautical -kokoelman lakoissa, mutta se on minusta ihan ýhtä kaunista :)
(tässä kohtaa kesken postauksen kirjoittamisen terassille ilmestyi siili joka kantoi pentuaan suussaan )

Cagliarin ostoskadulla näin hyvin Kikon myymälän näköisen kosmetiikkakaupan, joka oli itselleni tuntemattoman kosmetiikkamerkin Wjcon:in myymälä. Siellä oli paljon kauniita lakkoja, erityisesti tekstuurilakkoja näytti olevan paljon(nettisivujen mukaan 36 väriä :D). Magneettilakoissa oli myös ihania holoshimmerisiä värejä. Päätin kuitenkin ostaa vain nämä kaksi normilakkaa :p 189 tuo mieleeni vähän China Glazen Fast Trackin joka on kiinnostanut minua jo kauan, luonnossa shimmeriä näyttää olevan paljon enemmän kuin tässä kuvassa :)

Kikon lakat Kikon eri myymälöistä: Auchan Santa Gilla, Auchan Marconi ja Milano Linate Airport.

june3
Essence: Off To Miami, Modern Romance, Gold Fever, Chic Reloaded, Oh My Glitter!, Absolutely Blue
june4
Essence:  Stuck On You, Grey-t To Be Here, I'm The Boss!, Miss Universe, Hello Marshmallow!, Cool Breeze

Kuvat eivät tosiaan tee näille oikeutta. Pari cremeä, vähän duochromea ja glitteriä ja paaljon shimmeriä :) Erityisesti Grey-t To Be Here on sellainen lakka jota haluaisin jo pian päästä kokeilemaan :) Oh My Glitter! ja Off To Miami pääsivätkin jo kynsille reissulla.

Kaikki Essencet ostettu Oviessesta (OVS).

Sitten vielä muut tässä kuussa luokseni saapuneet lakat. Kaikki Ebaysta, paitsi ne joiden perässä suluissa joku muu kauppa.

june6
China Glaze: Raspberry Festival, Exquisite, No Way José, Fairy Dust, Highlight Of My Summer
june7
Orly: Stone Cold, Oui, Space Cadet
june9
Essie Allure(Cesarsshop), Using My Maiden Name, Smooth Sailing, Rock The Boat


june8
Nails Hologram 09(Seppälä), A-England-St. George(Adenina), Color Club - Fly With Me, Color Club - Electronica(Cesars)
No olipahan siinä esiteltävää! Seuraavaksi sitten taas kynsipostausta :)

6 kommenttia:

  1. Äää kateus! Mäkin haluan ulkomaille (ja se fyge ostaakin jotain sieltä vois olla ihan jees)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan siellä kivaa, mutta ainakin Suomessa oli joinakin päivinä lämpimämpää :D

      Poista
  2. No johan on lakkoja! Mutta niin ihania sellaisia, että oon ihan kade!

    Innolla jään odottelemaan mitä näiden kanssa keksit :) Kikojen kanssa leimailut etenkin kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aika innolla odottelinkin että pääsen erityisesti Kikoa shoppaamaan, piti sitten ostaa paljon ettei jää kaduttamaan :D Menisihän noihin lakkoihin helposti täälläkin rahaa pidemmällä ajalla tuon verran, nyt vaan pitää pitää tauko tuossa ostelussa :) Googlen kuvahaun perusteella Kikot leimaavat tosi nätisti, kumpa vaan toimisivat minunkin leimaustaitojen kanssa :D

      Poista
  3. Ui-jui, noi Kikot... nyt kun niin moni on niitä esitellyt niin mäkin oon taas tapani mukaan viiveellä alkanu lämmetä niillekin. Noi Sugar Matit on alkaneet houkutella ihan hurjasti muakin! Ja alarivin Fly With Me kiinnostaa kanssa miltä se näyttää kynsillä.

    Paljon on tullut osteltua, mutta hyviä löytöjä ehdottomasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen tosi tyytyväinen saaliseeni :) Näiden kanssa riittää tekemistä vähäksi aikaa, hyvä aika aloittaa ostolakko :D Harmi ettei Sugar Mateja saa tilattua suomeen(?), kun ovat niin edullisiakin nyt, sen 2,5e :p

      Katselin huvikseni beautyzonella Color Clubeja kun hinta oli laskenut, ja halusin jonkun Take Wing -kokoelman lakan. Ennen en ollut edes kinnittänyt Fly With Me:hen sen kummemmiin huomiota, mutta nyt se oli ihan kokoelman helmi minulle :) Itsekin odottelen innolla sen kokeilua!

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)