sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Chloe over red jelly

17111


17112


17113

Nyt tuli kyllä semmoiset kuvat että väri on aika erilainen kuin oikeasti :D Ensimmäinen kuva joka on auringonvalossa otettu on kaikista eniten totuudenmukainen, eli todellisuudessa kynnet ovat paljon punaisemmat kuin kuvissa. Myös ''lastut'' näyttää todella paljon paremmilta luonnossa. 

Halusin ehdottomasti kokeilla punaista flakien kanssa, joten kerrostin Flormarin NO12:n päälle Zoyan ihanaa Chloea. Mulla on itse asiassa kaksi Flormarin lakkaa jotka on nimetty NO12:ksi, toinen on pinkihkö koralli ja tämä mikä näkyy kuvissa taas kirkkaan punainen. Googlasin sitten huvikseen että kumpikohan olisi oikeampi NO12, mutta ensimmäisenä kuvahaussa tulee vastaan aivan kirkkaan oranssi lakka :D Ei yhtään hämmentävää, ei. Lakka oli kuitenkin todella kiva, hyvin käyttäytyvä jelly joka peitti jo kahdella kerroksella ihan hyvin. Punainen väri ei myöskään levinnyt ainakaan kynsinauhoja siistiessä, toivottavasti ei lakkojen poistossakaan.. 

Chloe taittoi punaisen väriä vähän oranssimpaan suuntaan, muttei tosiaan niin oranssiksi kun kuvissa. Chloessa lastut ovat eri värisiä, mitä ei kovin monessa muussa omistamassani flakiessa ole. Haluan kokeilla tätä myös ihan yksinäänkin kynsillä, Scrangiella oli niin ihanat swatchit näistä ihan ilman mitään muuta lakkaa. :) Olen kyllä niin iloinen että omistan tämän! Nämä kynnet ovat kuitenkin niin paljon paremmat livenä, tykkään näistä paljon. Jellyt sopii mun mielestä niin hyvin flakieden alle, antaa ehkä vähän sellaista syvyyttä mitä peittävissä flakieissa on :)


17114


17115

Orly Nailtrition & CND Stickey
Flormar - NO12 (2 coats)
Zoya - Chloe (2 coats)
Seche Vite

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, ihanat!! Toi zoyan lakka on upea :o mun on ehkä pakko laittaa se himotuslistalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on <3 Kannattaa ostaa vielä kun sitä saa kohtuulliseen hintaan! :)

   Poista
 2. Voi huokaus, onpa Chloe ihana lakka! :o Todella nätit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä näytti vielä paremmalta! :) Chloe näyttää jo pullossakin niin upealta että voisin ostaa sen jo ihan vaan sen takia :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)