keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Knackered

20111


20112


20114

Knackered tarttui mukaani viime kesänä laivalta, ihan täysin heräteostoksena. Butter Londonin lakkoja en ollutkaan vielä ennen tätä kokeillut, mutta olin lukenut merkistä paljon hyvää. Knackered on todella ohut lakka, eikä sillä pelkästään kannata lähteä lakkaamaan jos ei pidä vähän läpikuultavasta lopputuloksesta. Mua ei itseäni läpikuultavuus haittaa, varsinkaan kuin kynteni eivät ole vieläkään värjäytyneet paljoa :)  Silti yllätyin siitä miten hyvin tämä peitti kolmella kerroksella. Mustan päälle kerrostamallakin sai ihan kivan näköistä jälkeä, mutta itse pidin enemmän tästä ihan vain yksinään. 

Muuten tällä lakkaaminen oli oikein mukavaa, tykkäsin sudista. Myös se että neliskulmaisella korkilla ei tarvinnut lakata oli todella hyvä juttu :) Tykkäsin tästä lakasta enemmän kuin osasin aavistaa, ja tälle löytyy varmasti monia kerrostusmahdollisuuksia. Butter Londonia voisin jatkossakin ostaa jos sitä vaikka taas löytäsisin jostain alennuksesta, nämä kun ovat vähän turhan kalliita minun makuuni. Huvittaisi erityisesti kokeilla sitä Nail Foundation aluslakkaa, voisinkin sitä kysyä äidiltäni lainaan pian.. 

Timantit näyttää vähän suttuisilta kuvissa, mutta livenä ei noita levinneitä kohtia pahemmin huomaa jos ei nyt ihan hirveän tarkkaan kynsiä tuijota.. Mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset näistä koristeluista. Joskus 14-16 vuotiaana piirsin näitä timantteja ihan joka paikkaan ja vieläkin siitä tulee mieleen vain ensimmäiset teinivuodet.. Jos olisin silloin voinut ottaa tatuointeja niin en haluaisi edes tietää kuinka monta timanttia mun ihossa olisi :D Toisaalta kyllä mä vieläkin tästä kuviosta tykkään, tuli vaan vähän yliannostus tuossa vaiheessa. 


20113

Orly Nailtrition & CND Stickey
Butter London - Knackered (3 coats)
Stampings: MoYou Pro Collection 08 & Golden Rose matte 12
Accent nail: Golden Rose matte 12 & Knackered
Konad topcoat
Poshé topcoat

10 kommenttia:

 1. Oi! Näyttääpäs ihanalta lakalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duochromen ja microglitterin yhdistelmällä ei varmaan voi pahasti pieleen mennä, mäkin tykkään :)

   Poista
 2. Pullossa tosi kaunis (oon joskus Stockalla hypistelly ja ihaillu), eikä yhtään hassumpi kynsilläkään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän aluksi pelotti että mitä tykkään kun se ei ollut kovin peittävä, mutta se yllätti kynsillä positiivisesti ! :)

   Poista
 3. Lookfantasticilla on talla hetkella Butter Londonit 3 for 2 -tarjouksessa. *vink*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, oon itseasiassa katsellut näitä täältä :) Tuolla ainakin sanotaan ''Please Note - This product is only available to customers in the UK, France, Denmark and Germany'' näiden kohdalla, en tiedä sitten tarkoittavatko sitä oikeasti :/ Mutta ei se mitään, lakkoja on tullut ostettua nyt enemmän kun tarpeeksi niin olisi muutenkin varmaan jäänyt vähän myöhemmäksi näiden hankinta.

   Poista
 4. Ooh, se on ihanan värinen :) kynnetkin näyttää oikeen kivalta timanttineen. Ps. Mä oon niistä yksi kuka on menny tatuoimaan timantin itseensä... se muistuttaa mua juurikin mun teinivuosista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aijaa :D Kyllä se timantti vieläkin kiva olis, ei kuitenkaan ihan eka kuva minkä nyt ottaisin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Thanks for your comment :)